Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , σκεφτόμουν να αγοράσω το Asus zenfone 2 , άλλα η τιμή που το βρήκα από το bestprice ήταν σχεδόν διπλάσια (400Ε) από την τιμή πώλησης του από την Κίνα....

όποτε τα ερωτήματα μου είναι 2 :

α) μπορώ να αγοράσω από κάποιο site εξωτερικού χωρίς πιστωτική ?

β)τι άλλα κινητά μέχρι 400Ε προτείνετε ? 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πάρα πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Πρέπει να σε εμπιστευτεί αρκετά ο πωλητής ώστε να στο στείλει και να του στείλεις μέσω Western Union τα χρήματα, ή να εμπιστευτείς εσύ τον πωλητή να του στείλεις τα χρήματα πρώτα και μετά να σου στείλει το υλικό. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κάλυψη. Αν πάει και πάρει τα χρήματα τέλος. Ενώ, αν ήσουν μέσω τραπέζης, θα είχες μια ασπίδα προστασίας.

Δημοσ.

Από Κίνα αυτή την στιγμή λόγω capital control, αγορές μπορουν να γινουν μονο απο banggood και focalprice, και σίγουρα με την prepaid κάρτα της Πειραιώς.

Δημοσ.

Να σου πω, την εχω αλλα δεν εχω δοκιμασει να την φορτίσω κατά την διάρκεια του cc. Στο myphone.gr ολοι λενε ότι αγορές γινονται μονο σε αυτα τα 2 μαγαζιά, ετσι. Την τράπεζα την ρώτησες γιατί δεν μπορείς!? Δεν λέει κάπου ότι δεν μπορείς!

Http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes/winbank-webuy

Δημοσ.

Είχα μέρες να το δω , σήμερα μπορώ κανονικά! Θα προσπαθήσω αύριο να πάρω κάτι με το υπόλοιπο που έχω από banggood και αν γίνει με επιτυχία θα προχωρησω το πιθανότερο στην αγορά του zenfone 2 από εκεί ! Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Θα ρωτήσω τον ξαδελφο μου που πήρε κάτι παιχνίδια για τον υπολογιστή και έναν φίλο μου που πήρε υπολογιστή και θα ρωτήσω: Εγγύηση, ποσο περιμένεις, αν είναι μούφα. Την εταιρεία την ξέρω και νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα επειδή είναι πολύ γνωστή στην Πολωνία. (π.χ. το ελληνικό σκρουρζ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...