Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το εξής ρούτερ: TP-LINK TD-W8970

Έχω διαβάσει ότι έχει καλές ασύρματες αποδόσεις ιδίως σε gaming και είπα να το πάρω. Το θέμα είναι ότι στο κύριο τάουερ μου δεν έχει και το κάλλιστο σήμα. Για παράδειγμα, στο TF2 πιάνω γύρω στα 150ms όταν δεν είναι κάποιος άλλος στο δίκτυο. Υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα βρίσκεται στον ασύρματο αντάπτορα μου, ο οποίος είναι ένας της Turbo X, δεν θυμάμαι καν πότε τον πήρα. Οπότε, ποιό λέτε ότι φταίει; Επίσης να προσθέσω ότι το tower είναι ακριβώς δίπλα στο modem, αλλά σε μια απόσταση που δεν θα επέτρεπε καλώδιο ethernet (γύρω στα 2 τετ. μετ. αλλά με βιβλιοθήκες κτλ). 

Δημοσ.

Ξαναπερνα τους drivers της καρτας, αλλαξε καναλι στο wi-fi. Προσωπικα,αν επιμενεις για ασυρματη συνδεση, θα πετουσα την tourbo-x και θα επαιρνα μια πιο σοβαρη.

Δημοσ.

Ξαναπερνα τους drivers της καρτας, αλλαξε καναλι στο wi-fi. Προσωπικα,αν επιμενεις για ασυρματη συνδεση, θα πετουσα την tourbo-x και θα επαιρνα μια πιο σοβαρη.

Και εγώ έτσι φαντάζομαι.

Δημοσ.

αν δεν δεις προκοπή με τους drivers(πέρνα driver του chip που φοράει το χρεπι τουβλοξ)και οχι αυτό που δίνουν

Αν ειναι atheros δηλαδη μπες εκει και βρες.

δευτερον αλλαγή στο κανάλι όπως αναφέρθηκε

τριτον πέτα το το ρημάδι δώσε 10€-12€ και πάρε ενα tp-link με αποσπώμενες κεραίες που έχει.

Δημοσ.

Λογικά θα πάρω ένα TP-Link γιατί είναι που είναι μπαρούφα το TurboX απλώς το είχα από παλιά και δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να νοιαστώ για το πρόβλημα.

Δημοσ.

α.σιγουρα το turbo x για πεταμα.β.δοκιμασε αν θες να ειναι με επεκταση usb για να βγει σε καλυτερο σημειο.

β.δοκιμασε να αλλαξεις και θεση το ρουτερ περα απο καναλι.

γ.ζητας fast path απο τον παροχο για καλυτερο ping και θα συμφωνησω με τον 11demian111 οτι βαλε καλωδιο ethernet.και Powerline θα μπορουσες αλλα μεγαλο εξοδο χωρις λογο.το καλωδιο μπορει να περαστει σωστα και να ειναι περιποιημενο ωστε να μην ενοχλει.

Δημοσ.

δεν φταιει τοσο το τουβλοχ οσο το οτι θες καλο ping με wifi. Την ωρα που παιζεις αν περασει καποιος μπροστα απ το ρουτερ σιγουρα θα σου ριξει εστω κ λιγο το response.... αν παιζεις online παιχνιδια μονο καλωδιο η powerline αλλα με ερωτηματικα.

Δημοσ.

και το κακο ειναι οτι τα Powerline ειδικα τα devolo Που παιζουν και σε τριφασικο κτλ ειναι ακριβα.αλλα τα tublo x ειναι και αυτα ενα προβλημα απο μονο τους.ενας ειχε ενα tuvlo x repeater(tenda), ευτυχως μετα απο προβληματα που ειχε το αλλαξε με tp link 801nd και βρηκε ηρεμια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...