bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Είμαι η μόνη που δεν καταλαβαίνω τι τους εμποδίζει να πάνε στην Γερμανία, την Αγγλία και την Σουηδία που τόσο πολύ θέλουν;Αφού δεν θέλουν να μείνουν εδώ με τίποτα,τι τους κρατάει; Το Δουβλίνο 2. 1
akpe Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το Δουβλίνο 2. Στα γρήγορα: Ο κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ (ή Κανονισμός 343/2003 [38]) είναι νομικό κείμενο που θεσπίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και καθορίζει τη χώρα η οποία θα είναι υπεύθυνη για να δώσει άσυλο στον αιτούντα πρόσφυγα. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ, ο μετανάστης δικαιούται να ζητήσει άσυλο στην ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα εισέλθει την πρώτη φορά. Μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα για να αιτηθούν άσυλο θα πρέπει, σύμφωνα με τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ, να επιστρέφονται πίσω στην Ελλάδα.[25] 2
dimitrisOP Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Η καλητερη λυση ειναι να κανει το λιμενικο τα στραβα ματια θα μειωθουν οι εισροες , problem solved
groot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Θαρρώ πως η καλύτερη λύση είναι να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στο εργατικό δυναμικό της χώρας αλλά με τις ίδιες φορολογικές υποχρεώσεις όπως ένας Έλληνας. Αρχίζοντας από την έκδοση ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και την υποχρεωτική ασφάλιση. Έτσι, νομίζω ότι με περισσότερα εργατικά χέρια, όλα στην ίδια τιμή, τότε στους επαγγελματικούς κλάδους θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός, θα αυξηθεί η παρεχόμενη ποιότητα και θα αναπτυχθεί η αγορά. Κάποιος που να έχει σπουδάσει οικονομικά, θα μπορούσε να πει εάν το παραπάνω είναι αρλούμπες ή έχει κάποια βάση;
akpe Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Νομίζω αν είχε κάποια πρακτική βάση θα το είχαν σκεφτεί σίγουρα... βέβαια δεν έχω ιδέα από οικονομικά
groot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Νομίζω αν είχε κάποια πρακτική βάση θα το είχαν σκεφτεί σίγουρα... βέβαια δεν έχω ιδέα από οικονομικά Πολύ valid σκέψη... αλλά θαρρώ πως το πρόβλημα του παραπάνω δεν είναι η θεωρητική βάση του αλλά η υλοποίησή του.. π.χ. για το "στην ίδια τιμή" όπως και για τον έλεγχο της αδήλωτης εργασίας.
φραμπάλα Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Υποτίθεται ότι αυτά τα λεφτά είναι για να φτιαχτούν υποδομές για αυτούς τους ανθρώπους... εμ έλα όμως που οι δικοί μας τα παίρνουν, αφήνουν τους μετανάστες/πρόσφυγες να λιάζονται στις πλατείες και η κυρά Τασία και το παρεάκι της κονομάνε τα ευρώπουλα. Να προσέχουν και να ελέγχουν που δίνουν τα λεφτά τους
akpe Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δε νομίζω να τους νοιάζει και τόσο, αρκεί να τους έχουν από μακριά.
buuren Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Θαρρώ πως η καλύτερη λύση είναι να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στο εργατικό δυναμικό της χώρας αλλά με τις ίδιες φορολογικές υποχρεώσεις όπως ένας Έλληνας. Αρχίζοντας από την έκδοση ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και την υποχρεωτική ασφάλιση. Έτσι, νομίζω ότι με περισσότερα εργατικά χέρια, όλα στην ίδια τιμή, τότε στους επαγγελματικούς κλάδους θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός, θα αυξηθεί η παρεχόμενη ποιότητα και θα αναπτυχθεί η αγορά. Κάποιος που να έχει σπουδάσει οικονομικά, θα μπορούσε να πει εάν το παραπάνω είναι αρλούμπες ή έχει κάποια βάση; Στην αμερικη το εφαρμοσαν αυτό όταν πηγαιναν καραβιες με μετανάστες. Ειπαν κυριοι εμεις εδώ προσφερουμε ισες ευκαιριες σε ολους δεν ειμαστε ρατσιστες κτλ οποτε ολοι είναι ισοι απέναντι σε υποχρεώσεις και δικαιώματα ιδιο μισθο και στον αμερικανο και στον αφρικανο για την ιδια δουλεια κτλ Ολοι προτιμουσαν τους αμερικανους αφου θα εδιναν τα ιδια λεφτα και ανακοπηκε το μεγαλο κυμα μεταναστών αμεσα!!!. Πολύ εξυπνη κινηση.
crom261 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Στην Ελλαδα του 25% ανεργιας να ενταχθουν και οι λαθρο στο εργατικο δυναμικο! Περα απο το προφανες πως η χωρα δεν αντεχει στην παρουσα στιγμη με κανενα τροπο τους λαθρομεταναστες, ακομα και να ειμασταν σε κατασταση καλη, το να νομιμοποιεις λαθρομεταναστες δεν εχει καμια σχεση με σοβαρη χωρα. Αν χρειαζεσαι εργατικο δυναμικο λες πως χρειαζομαι τοσους σε αυτες τις ειδικοτητες και ΝΟΜΙΜΑ ερχονται μεταναστες απο αλλα κρατη. Ο λαθρομεταναστης ειναι παρανομος και σε οποια κατασταση και να βρισκεται η χωρα ο μονος δρομος για αυτους ειναι ο δρομος της απελασης. Αυτα βεβαια για τις σοβαρες χωρες και οχι για την μπανανια της Τασιας... 3
bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Να ακυρωθεί να τελειώνουμε. Η Ουγγαρία βγήκε εκτός με μονομερή ενέργεια... δεν είδα κυρώσεις πάντως. Θαρρώ πως η καλύτερη λύση είναι να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στο εργατικό δυναμικό της χώρας αλλά με τις ίδιες φορολογικές υποχρεώσεις όπως ένας Έλληνας. Αρχίζοντας από την έκδοση ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και την υποχρεωτική ασφάλιση. Έτσι, νομίζω ότι με περισσότερα εργατικά χέρια, όλα στην ίδια τιμή, τότε στους επαγγελματικούς κλάδους θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός, θα αυξηθεί η παρεχόμενη ποιότητα και θα αναπτυχθεί η αγορά. Κάποιος που να έχει σπουδάσει οικονομικά, θα μπορούσε να πει εάν το παραπάνω είναι αρλούμπες ή έχει κάποια βάση; Ανεφάρμοστη ιδέα με 30% ανεργία. Να προσέχουν και να ελέγχουν που δίνουν τα λεφτά τους Δεν διαφωνώ, αλλά πολλά ζητάς κι εσύ... αφού δεν ανοίγουμε τα σύνορα να μπουκάρουν στην Βόρεια Ευρώπη, ευχαριστημένοι είναι και δεν το ψάχνουν που πάνε τα λεφτά τους. «Φτηνά» την βγάζουν.
silverado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Θαρρώ πως η καλύτερη λύση είναι να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στο εργατικό δυναμικό της χώρας αλλά με τις ίδιες φορολογικές υποχρεώσεις όπως ένας Έλληνας. Αρχίζοντας από την έκδοση ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και την υποχρεωτική ασφάλιση. Έτσι, νομίζω ότι με περισσότερα εργατικά χέρια, όλα στην ίδια τιμή, τότε στους επαγγελματικούς κλάδους θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός, θα αυξηθεί η παρεχόμενη ποιότητα και θα αναπτυχθεί η αγορά. Οταν γινουν οι ειδικες οικονομικες ζωνες στην χωρα μας και θα ειναι ολα τα εργοστασια και οι φυσικοι ποροι στα χερια των Γερμανων, ποιοι νομιζεις θα δουλευουν για ενα κομματι ψωμι σε αυτα ; Για ποιο λογο νομιζεις τους παρκαραν εδω τους λαθρο ; Μολις ο Γερμανος δωσει το συνθημα θα πλακωσουν εδω και οι Τουρκοι της Γερμανιας να δουλεψουν στα καλα ποστα στην χωρα μας για να τους ξεφορτωθει η Γερμανια απο το εδαφος της και ζησαν αυτοι καλα και εμεις @@#@@@@@#.
groot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εκτιμώ τις απόψεις σας.. μόνο μία ερώτηση. Το λέτε βάσει σπουδών και/ή ειδικότητας (εννοείται σχετική με οικονομικά) ; Ή είναι προσωπική σας εκτίμηση;
φραμπάλα Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Στα γρήγορα: Ο κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ (ή Κανονισμός 343/2003 [38]) είναι νομικό κείμενο που θεσπίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και καθορίζει τη χώρα η οποία θα είναι υπεύθυνη για να δώσει άσυλο στον αιτούντα πρόσφυγα. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ, ο μετανάστης δικαιούται να ζητήσει άσυλο στην ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα εισέλθει την πρώτη φορά. Μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα για να αιτηθούν άσυλο θα πρέπει, σύμφωνα με τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ, να επιστρέφονται πίσω στην Ελλάδα.[25] 1.Με αυτή την λογική μόνο στην Ελλάδα θα παραμένουν οι μετανάστες.Λίγο δύσκολο να πηγαίνουν στην Γερμανία πρώτα ή τη Νορβηγία. 2.Και αφού θα επιστρέφουν πίσω στην Ελλάδα,τι έρχονται;Δεν το ξέρουν; 3.Τι πρέπει να γίνει για να πάνε στην Γερμανία που με τόσο ζήλο ζητάνε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις