silverado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Στο αλ τζαζίρα. Και το πιστεψαμε. Κατι σαν τα χημικα του Σανταμ,κατι σαν τα ταξιδια του Γκιουλιβερ.
akpe Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δηλαδή μας λές ότι αν (χτύπα ξύλο) γίνει πόλεμος (εμφύλιος ή όχι) στην χώρα που γεννήθηκες και αγαπάς, θα την "κάνεις" με την πρώτη ευκαιρία και δεν θα υπερασπιστείς τα "Ιερά και όσια" της πατρίδας σου από τον εγχώριο ή ξένο εχθρό [...] Προσωπικά μιλώντας, με τα όσα μέχρι τώρα ξέρω για την κατάσταση στη Συρία, ανάμεσα στον τακτικό στρατό και τους αντάρτες, με εξίσου αισχρές τακτικές, ναι θα διάλεγα να την κάνω. Γιατί, επίσης προσωπικά μιλώντας, δεν μπορεί κανένας να με πείσει ότι βασανίζοντας και δολοφονώντας αμάχους υπερασπίζομαι την πατρίδα μου. Ένα καθεστώς ίσως, έναν υποτιθέμενο «απελευθερωτικό» στρατό, ίσως, την πατρίδα μου όμως; Δε νομίζω. Και το πιστεψαμε. Κατι σαν τα χημικα του Σανταμ,κατι σαν τα ταξιδια του Γκιουλιβερ. Δε χρειάζεται να πιστέψεις το αλ τζαζίρα ή το κάθε αλ τζαζίρα. Πηγές στο διαδίκτυο υπάρχουν μπόλικες. Αν δεν θέλεις, αυτό είναι άλλο θέμα. Θα ήθελα όμως να διαβάσω την άποψη σου για την κατάσταση εκεί. 1
NEKROMA Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Προσωπικά μιλώντας, με τα όσα μέχρι τώρα ξέρω για την κατάσταση στη Συρία, ανάμεσα στον τακτικό στρατό και τους αντάρτες, με εξίσου αισχρές τακτικές, ναι θα διάλεγα να την κάνω. Γιατί, επίσης προσωπικά μιλώντας, δεν μπορεί κανένας να με πείσει ότι βασανίζοντας και δολοφονώντας αμάχους υπερασπίζομαι την πατρίδα μου. Ένα καθεστώς ίσως, έναν υποτιθέμενο «απελευθερωτικό» στρατό, ίσως, την πατρίδα μου όμως; Δε νομίζω. Δε χρειάζεται να πιστέψεις το αλ τζαζίρα ή το κάθε αλ τζαζίρα. Πηγές στο διαδίκτυο υπάρχουν μπόλικες. Αν δεν θέλεις, αυτό είναι άλλο θέμα. Θα ήθελα όμως να διαβάσω την άποψη σου για την κατάσταση εκεί. δεν παίζεσαι εσυ...
akpe Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ. Έχεις κάποια άποψη να παραθέσεις ή το επιχείρημα σου αρχίζει και τελειώνει εκεί, όπως και στο #42 που γύρισες την κουβέντα προς όφελος σου και εντελώς αντίθετα με τους κανονισμούς του φόρουμ;
Lee80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Οπως και να το περιγραψεις η ουσια ειναι πως αυτοι οι ανθρωποι ειναι λιποτακτες και ηρθαν στξην χωρα μας παρανομα αρα δεν λεγονται μεταναστες που γραφουν τα καναλια αλλα λαθρομεταναστες. Γλεντησαν στην χωρα τους και τωρα στα δυσκολα την εκαναν οπως λες και εσυ. Προφανως μιλαμε για ευπορους γιατι αλλιως πως βρηκαν λεφτα ωστε να τους τα τρωμε οπως τοσο ωραια ειπαν. Δυστυχως στην ελλαδα αν εν καιρω πολεμου αισθανθεις την αναγκη να την κανεις τοτε εισαι λιποτακτης κ τιμωρειτε με εκτελεση ειτε εισαι πολιτης ειτε στρατιωτικος. 3
totem_lost Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν στο αναθεωρούν οι αλλοι (χαζοι ειναι αλλωστε να το κανουν?) οποτε το οποιο παραμυθι τελειωνει εκει. Στην ουσια το προβλημα ειναι δικο μας και το αντιμετωπίζουμε μονοι μας. Οσο ποιο γρηγορα το συνηδητοποιησουμε τοσο το καλυτερο για μας. Δεν το κατάλαβα αυτό. Οι Ευρωπαίοι δεν είναι που κράζουν οτι η Ελλάδα δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα; Μαζί με όλους τους άλλους οργανισμούς; Το να αφήσουν μια χώρα σε τέτοια οικονομικά χάλια να κρατάει τους μετανάστες μακριά από τα σπίτια τους, είναι αδιανόητο. Απορώ πως δεν έγινε καμία συζήτηση επ' αυτού σε τόσα συμβούλια που τα λέγανε. Εδώ δεν κωλώσαμε να τους πούμε οτι θα σκίσουμε τα γαμημένα τα μνημόνια. 1
Donalhioy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Άσε τους μπαγκλαντεσιανοπακιστανοτέτοιους απ'έξω, όποιος πολίτης φεύγει από τη χώρα του για να γλυτώσει από έναν εμφύλιο πόλεμο και από τις χυδαιότητες του ίδιου του του στρατού, με ή χωρίς την οικογένεια του, είναι λιποτάκτης φτασαμε στο σημειο που πλεον τα γνωριζουμε ολα... το λενε ανοικτα ολα τα καναλια... απο ολες τις χωρες ξερουμε οτι μαζευονται στην τουρκια απο δουλεμπορους που τους ταζουν πλουσια ζωη στην ευρωπη μεσα στην καλοπεραση ξερουμε τις οδηγιες που τους δινουν σχετικα με τις τρυπιες βαρκες και τα πεταμενα χαρτια ξερουμε τα παραμυθια που λενε σχετικα με το απο που ερχονται γιατι ερχονται γιατι δεν εχουν χαρτια, ηλικια και πως νομιζαν οτι ειναι νομιμοι, οτι τα παιδια μπαινουν για ξεκαρφωμα στις βαρκες και τελος γνωριζουμε την ιστορια σχετικα με το θελω να παω γερμανια φαση... ειναι δασκαλεμενοι... απλα νομιζουν οτι εδω θα κανουν οτι γουσταρουν και δεν θα εχουν κανενα να τους πει τιποτα... και επι του αποτελεσματος εχουν δικιο... 2
Porg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι Μάθετε σωστά ελληνικά 1
NEKROMA Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ. Έχεις κάποια άποψη να παραθέσεις ή το επιχείρημα σου αρχίζει και τελειώνει εκεί, όπως και στο #42 που γύρισες την κουβέντα προς όφελος σου και εντελώς αντίθετα με τους κανονισμούς του φόρουμ; σορυ για το βρίσιμο είναι λάθος μου,λιπών για να μην φάω μπαν επειδή βρίζω αποχωρώ από την κουβέντα
Donalhioy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι Μάθετε σωστά ελληνικά βαλιανατο? εσυ? 1
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Η Ελλάδα είναι μια εγκλωβισμένη χώρα με διαλυμένο κράτος. Οι μετανάστες συνεχίζουν να εισέρχονται, δεν μπορούμε να τους δώσουμε χαρτιά να τους στείλουμε ευρώπη γιατί θα πλακώσει ο μπαμπούλας δουβλίνο 2 και μετά θα μας αποβάλλουν από την σένγκεν και θα αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα οι έλληνες του εξωτερικού καθώς και όσοι σκοπεύουν να φύγουν έξω. Δεν υπάρχει λύση πραγματικά, περιμένω πότε θα γίνει το ξέσπασμα. 1
silverado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δε χρειάζεται να πιστέψεις το αλ τζαζίρα ή το κάθε αλ τζαζίρα. Πηγές στο διαδίκτυο υπάρχουν μπόλικες. Αν δεν θέλεις, αυτό είναι άλλο θέμα. Θα ήθελα όμως να διαβάσω την άποψη σου για την κατάσταση εκεί. Ιαματικες ; Οι κακοι ινδιανοι και οι καλοι καουμποηδες μου τελειωσαν στο δημοτικο. Το κακο ειναι οτι οι καουμποηδες στο μονο τομεα που ξερουν να διακρινονται ειναι να κανουν γυαλια καρφια οποια χωρα βρεθει στο στοχαστρο για τις μπιζνες τους. Η αρνηση του Ασαντ να περασει απο το εδαφος της χωρας του ο αγωγος που ειχε τις ευλογιες των Αμερικανων ειναι η αιτια ολου αυτου του παραλογισμου. Ο κακος Ασαντ προστατευε μεχρι και τους Χριστιανους της περιοχης. Οι καλοι αντιπαλοι του, αρκουνται στο να αφανιζουν καθετι Χριστιανικο,να καινε τους Ναους και να κοβουν τα κεφαλια των Χριστιανων.Παρολαυτα καποιοι στην πατριδα μας εξακολουθουν να τρωνε αγωγιστα το Αμερικανικο κουτοχορτο και να υποστηριζουν λαθος πλευρα.Η δυναμη της παραπληροφορησης σε ολο της το μεγαλειο. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δηλαδή μας λές ότι αν (χτύπα ξύλο) γίνει πόλεμος (εμφύλιος ή όχι) στην χώρα που γεννήθηκες και αγαπάς, θα την "κάνεις" με την πρώτη ευκαιρία και δεν θα υπερασπιστείς τα "Ιερά και όσια" της πατρίδας σου από τον εγχώριο ή ξένο εχθρό - και πράτοντας με αυτόν τον τρόπο δεν πρέπει να σε χαρακτηρίζουμε και "λιποτάκτη" γιατί σε αδικούμε.... Χμμμ, κάτι δεν μας λες καλά... Άλλο εμφύλιος και άλλο μη εμφύλιος. Σιγά μην κάτσω να πολεμίσω στην Ελλάδα αν γίνει εμφύλιος και ουσιαστικά να είμαι συνυπεύθυνος για όποιο μπάχαλο και συνέπειες προκληθούν από τον εμφύλιο στην χώρα. Υποτίθεται οτι δεν πρέπει να επαναλαμβάνουμε λάθη που έκαναν και οι προηγούμενες γενιές.
cuspid Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι Μάθετε σωστά ελληνικά Χα, χα... πάλι τρολλάρεις ρε Porg? Για πες μας εσύ που ξέρεις τα ''άλλα" ελληνικά, τα "καλά", οι λέξεις: Λαθραναγνώστης Λαθρεπιβάτης Λαθροκυνηγός κ.τ.λ. είναι ελληνικές, αλλά Λαθρομετανάστης είναι.... Τούρκικα? Για μάθε μας.... 2
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν το κατάλαβα αυτό. Οι Ευρωπαίοι δεν είναι που κράζουν οτι η Ελλάδα δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα; Μαζί με όλους τους άλλους οργανισμούς; Το να αφήσουν μια χώρα σε τέτοια οικονομικά χάλια να κρατάει τους μετανάστες μακριά από τα σπίτια τους, είναι αδιανόητο. Απορώ πως δεν έγινε καμία συζήτηση επ' αυτού σε τόσα συμβούλια που τα λέγανε. Εδώ δεν κωλώσαμε να τους πούμε οτι θα σκίσουμε τα γαμημένα τα μνημόνια. Η Ευρώπη μας έχει γραμμένους. Δεν θέλουν οι άλλες χώρες μετανάστες από εμάς οπότε το όλο πρόβλημα πρέπει κατά 80% να κοιτάξουμε μόνοι μας τι θα κάνουμε. Όποιος μετανάστης πάει από την Ελλάδα προς άλλη χώρα της Ε.Ε, τον συλλαμβάνουν και αν πει οτι μπήκε από την Ελλάδα τον στέλνουν εδώ πάλι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις