Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλά ας μην δουλευόμαστε παρεάκι μεταξύ μας.Επειδή έχω εργαστεί ως ψυχολόγος κ στο Home Office κ στην ΕΛ.ΑΣ με πρόσφυγες και μετανάστες κ έχω πάρει μιλούνια συνεντεύξεις,έχω συγγράψει μιλούνια εκθέσεις κοκ η συντριπτική πλειοψηφία των όσων φεύγουν από χώρες με εμπόλεμη κατάσταση είναι ακριβώς επειδή ανήκουν σε στοχευμένες κοινωνικές,πολιτικές ομάδες κ μειονότητες όλων των τύπων οι οποίες γνήσια κινδύνευουν λόγω αυτού του χαρακτηριστικού τους.Πρόσφυγες με όλη την έννοια της λέξης λοιπόν.Τώρα για όσους δραπετεύουν καθαρά κ μόνο λόγω του εμπόλεμου χωρίς να ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες το θέμα μας είναι εαν θα λέγονται πρόσφυγες ή δικαιούχοι επικουρικής προστασίας?Αυτό είναι το φλέγον κ η ουσία?

Όχι, το θέμα του δεν είναι αν είναι πρόσφυγες ή δικαιούχοι επικουρικής προστασίας, αυτή ήταν τρίπλα σημερινή προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητά του.

Το θέμα όλο ξεκίνησε γιατί ισχυρίστηκε ότι δεν είναι πρόσφυγες, αλλά λιποτάκτες πολέμου.

Παίζει να είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω διαβάσει σε αυτό το φόρουμ..

• Like 1
Δημοσ.

Μωρέ να πεις οτι θες.Με ποιό επιχείρημα θα το υποστηρίξεις μετράει.Εκεί τον πίνει  κάποιος που θα πει το παραπάνω πχ για τους LGBT.

ε αυτο σου λεω. τα επιχειρηματα σου δεν ειναι ορθολογιστικα. βασιζονται σε συναισθηματικα κριτηρια που δεν ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να ασπαζομαστε.

Δημοσ.

φιλε δυστυχως τα αγγουρια εχουν γ@μησει ήδη το μαναβη, δεν βλεπεις αποψεις που γραφουν? με υφακι και τουπε κλαινε για τους λαθρομεταναστες τους ποναει η ψυχουλα τους αλλα για τον Ελληνα που χρειαζεται βοηθεια ουτε κουβεντα. Λες και ειπε κανεις να μην βοηθησουμε τους λαθρομεταναστες, το θεμα ειναι οτι η Ελλαδα αδυνατει να βοηθησει τοσο κοσμο εδω που καλα καλα δεν μπορει να φροντισει τους Ελληνες. Χρειαζομαστε βοηθεια αλλα παρολα αυτα μας ζητανε να βοηθησουμε εμεις. Εχει χαθει το μετρο και δυστυχως και το ηθος σε αυτη την χωρα. Επρεπε να βοηθησουμε τον Ελληνα να μην ειναι αστεγος και να τρωει απο τα σκουπιδια ουτε ενας και αφου θα το ειχαμε καταφερει αυτο τοτε ναι να βοηθουσαμε ολους τους ανθρωπους που εχουν αναγκη. Δεν ειμαστε σοβαροι προφανως

• Like 4
Δημοσ.

ε αυτο σου λεω. τα επιχειρηματα σου δεν ειναι ορθολογιστικα. βασιζονται σε συναισθηματικα κριτηρια που δεν ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να ασπαζομαστε.

Δεν είναι συναισθηματικό κριτήριο η άποψη πως οι επίπλαστες διαιρέσεις λειτουργούν αυτοματιστικά απέναντι στα γίδια για να βρίσκουν βήμα να απανθρωποποιούν γενικά κ αόριστα με βάση το μίσος.Αντίθετα το κουλό για τους LGBT θα μπορούσε να είναι μια ομοφοβική,θρησκόληπτη,συντηριτικο-λινάτσα αερολογία.

Δημοσ.

φιλε δυστυχως τα αγγουρια εχουν γ@μησει ήδη το μαναβη, δεν βλεπεις αποψεις που γραφουν? με υφακι και τουπε κλαινε για τους λαθρομεταναστες τους ποναει η ψυχουλα τους αλλα για τον Ελληνα που χρειαζεται βοηθεια ουτε κουβεντα. Λες και ειπε κανεις να μην βοηθησουμε τους λαθρομεταναστες, το θεμα ειναι οτι η Ελλαδα αδυνατει να βοηθησει τοσο κοσμο εδω που καλα καλα δεν μπορει να φροντισει τους Ελληνες. Χρειαζομαστε βοηθεια αλλα παρολα αυτα μας ζητανε να βοηθησουμε εμεις. Εχει χαθει το μετρο και δυστυχως και το ηθος σε αυτη την χωρα. Επρεπε να βοηθησουμε τον Ελληνα να μην ειναι αστεγος και να τρωει απο τα σκουπιδια ουτε ενας και αφου θα το ειχαμε καταφερει αυτο τοτε ναι να βοηθουσαμε ολους τους ανθρωπους που εχουν αναγκη. Δεν ειμαστε σοβαροι προφανως

Αυτοαναιρείσαι. 

• Like 3
Δημοσ.

Σόρυ ρε αρχηγέ, αλλά τα δικά σου επιχειρήματα είναι η επιτομή του ορθού λόγου δηλαδή;

Δεν σε ειρωνεύομαι, αλλά αρχίζει και κουράζει η αντιπαράθεση αυτού του τύπου. Οκ, δέχομαι πως σε τσιγκλάνε κι εσένα, αλλά ρε αδερφάκι μου, αν δεν είσαι κι εσύ τρολλ, δίνεις κάτι πάσες συστημένες. 

Στο άλλο thread γκρινιάζεις που δε γαμάς ξέρω 'γω, εδώ ζητάς να σου φέρνουν Ουκρανές, λες και είσαι κανάς μαχαραγιάς και μετά τη λες στον άλλο γιατί "τα επιχειρήματά του βασίζονται σε συναισθηματικά κριτήρια"; 

Δημοσ.

Kαλά ας μην δουλευόμαστε παρεάκι μεταξύ μας.Επειδή έχω εργαστεί ως ψυχολόγος κ στο Home Office κ στην ΕΛ.ΑΣ με πρόσφυγες και μετανάστες κ έχω πάρει μιλούνια συνεντεύξεις,έχω συγγράψει μιλούνια εκθέσεις κοκ η συντριπτική πλειοψηφία των όσων φεύγουν από χώρες με εμπόλεμη κατάσταση είναι ακριβώς επειδή ανήκουν σε στοχευμένες κοινωνικές,πολιτικές ομάδες κ μειονότητες όλων των τύπων οι οποίες γνήσια κινδύνευουν λόγω αυτού του χαρακτηριστικού τους.Πρόσφυγες με όλη την έννοια της λέξης λοιπόν.Τώρα για όσους δραπετεύουν καθαρά κ μόνο λόγω του εμπόλεμου χωρίς να ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες το θέμα μας είναι εαν θα λέγονται πρόσφυγες ή δικαιούχοι επικουρικής προστασίας?Αυτό είναι το φλέγον κ η ουσία?

Όχι, το θέμα του δεν είναι αν είναι πρόσφυγες ή δικαιούχοι επικουρικής προστασίας, αυτή ήταν τρίπλα σημερινή προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητά του.

Το θέμα όλο ξεκίνησε γιατί ισχυρίστηκε ότι δεν είναι πρόσφυγες, αλλά λιποτάκτες πολέμου.

Παίζει να είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω διαβάσει σε αυτό το φόρουμ..

Ιδού και το ποστ, να το θυμόμαστε

http://www.insomnia.gr/topic/578581-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%89/page-9?do=findComment&comment=54208203

Ο πραγματικος προσφυγας για να παρει ασυλο πρεπει να αποδειξει πως βρισκεται εκτος της χωρας του εξαιτιας φοβου διωξεως λογω φυλης, θρησκειας, εθνικοτητας, κοινωνικης ταξης ή πολιτικων πεποιθησεων.

Προσφυγας επομενως εννοειται ΔΕΝ ειναι αυτος που ψαχνει ενα καλυτερο μελλον ή δουλεια σε αλλα χωρα, αλλα επισης ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ο οποιος φευγει απο μια χωρα η οποια βρισκεται σε εμπολεμη κατασταση.

Επομενως η πλειοψηφια ακομα και των πραγματικων Συριων δεν μπορουν να θεωρηθουν προσφυγες. Αν λαβουμε υποψη μαλιστα και την ηλικια των περισσοτερων οχι μονο δεν ειναι προσφυγες αλλα ειναι ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ οι οποιοι για να σωσουν το τομαρι τους προδωσαν την χωρα τους. Και ετσι πρεπει να αντιμετωπισθουν φυσικα...

Δημοσ.

Είστε και Έλληνες, μη χέσω...

https://el.wikipedia.org/wiki/Φιλοξενία

Άντε, στο δίνω για τη Σπάρτη, λάθος μου.

https://el.wikipedia.org/wiki/Ξενηλασία

αποτι λεει το γουικι στην αθηνα δεν υπηρχε η εννοια της ξενηλασιας και ηταν ανοιχτη σε ολους για να παρατηρησουν κλπ.

οχι ομως σε 1000000 ταυτοχρονα. δε νομιζω να εχει κανενας προβλημα αν παρουν τον πουλο ολοι τους και ξαναερθουν 10 πακιστανοι, 10 αυγανοι, 10 σομαλοι, 10 απο καθε μερος του κοσμου για να δουνε και να δουμε τι υπαρχει να ανταλλαξουμε πολιτιστικα η και οικονομικα. 10 ομως.

Δημοσ.

Ειλικρινής ερώτηση / απόρία :

Το κόκκινο πως το διαπίστωνες (εσύ ή κάποιος άλλος στη διαδικασία) ? 

κατά δήλωσή και μόνο ?

Δημοσ.

Σόρυ ρε αρχηγέ, αλλά τα δικά σου επιχειρήματα είναι η επιτομή του ορθού λόγου δηλαδή;

Δεν σε ειρωνεύομαι, αλλά αρχίζει και κουράζει η αντιπαράθεση αυτού του τύπου. Οκ, δέχομαι πως σε τσιγκλάνε κι εσένα, αλλά ρε αδερφάκι μου, αν δεν είσαι κι εσύ τρολλ, δίνεις κάτι πάσες συστημένες. 

Στο άλλο thread γκρινιάζεις που δε γαμάς ξέρω 'γω, εδώ ζητάς να σου φέρνουν Ουκρανές, λες και είσαι κανάς μαχαραγιάς και μετά τη λες στον άλλο γιατί "τα επιχειρήματά του βασίζονται σε συναισθηματικά κριτήρια"; 

απο τη στιγμη που δικα μου τα λεφτα, προτιμω να δειξω ανθρωπισμο στις ουκρανες η ακομα και στις αυγανες. γιατι να δειξω στους αντρες τους που ειναι ανταγωνιστες προς εμενα? εργοστασια δεν εχω. τι να τους κανω πες μου???? πως μου ειναι χρησιμοι???? οταν κανεις μπιζνες δε κανεις πραγματα απο καλοσυνη. ακομα και οι δωρεες που κανεις γινονται για διαφημιστικους λογους (και λογους φοροαποφυγης). ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. 

κανε την αναγωγη σου λοιπον και σκεψου τι πρεπει να κανουμε. 

και αν δε σου αρεσει που λειτουργουν ως επιχειρησεις δεκτο, ουτε εμενα μου αρεσει σε πολλα πραγματα. αλλα πρωτα γινεσαι δυνατος και μετα αλλαζεις τον κοσμο. και για να γινεις δυνατος μαντεψε? δε γινεσαι με το σταυρο στο χερι

Δημοσ.

Τρολάρει. Αν όχι, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η θεωρία της εξέλιξης δεν υφίσταται. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...