Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 351
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η δημοκρατικη αριστερη κυβερνηση να κανει δημοψηφισμα τωρα για αυτο το σοβαρο θεμα για να εχουμε μια ξεκαθαρη τοποθετηση του ελληνικου λαου.

μονο σε ασαφη ερωτηματα εχει τους ορχεις να ξοδευει τα λεφτα μας?

• Like 1
Δημοσ.

τρολλ και τελος με την παρτη σου

Ποσα τετραγωνικά ειναι το σπίτι σου; Να δουμε πόσους μπορείς να φιλοξενησεις. Ξερεις να μαγειρευεις; 

Δημοσ.

Πολλα "γυναικοπαιδα" παντως σε οσα βιντεο και να δεις... Και ολοι Συριοι βρε παιδι μου απο τα βαθη του Πακισταν!!

Να ξερατε καποιοι με την ανοχη σας σε αυτους ποσο κακο κανετε στους πραγματικους προσφυγες της Συριας..

Δημοσ.

Εγω θα θελα να ζούσατε στις χώρες που ζουν να έβλεπα τι θα λέγατε. Αρχιπαρτάλια....

την τεταρτη θα παω απο τον παππου για παρεα σε κατι εξετασεις που πρεπει να κανει...  ετων 96 ζωη να'χει

θα τον ρωτησω τι ελεγε οταν ειχαμε πολεμο εδω.. το αρχιπαρταλι

Αλήθεια το σύνταγμα μας

χαχαχαχαχαχαχαχαχα... που τα βρισκεις ρε σατανα.... :devil:

Δημοσ.

Ποσα τετραγωνικά ειναι το σπίτι σου; Να δουμε πόσους μπορείς να φιλοξενησεις. Ξερεις να μαγειρευεις; 

μπορω να φιλοξενησω παρα πολους. δε γουσταρω ουτε εναν και δεν εχω καμια υποχρεωση. ασ ερθουν προσφυγοπουλες απο την ουκρανια και θα τις φροντισω μια χαρα. τι δε καταλαβαινεις? προμπλεμ? δικα μου τα λεφτα και τα τετραγωνικα οπως θελω θα τα διεθεσω

Δημοσ.

Σαν Ελλάδα , πέραν των παραπάνω , πρέπει να τους κάνουμε κάτι ; Και οκ , τους δίνεις χαρτιά και σου λένε "θελω να παω Ευρώπη" . Ποιός εγγυάται οτι απλά δεν θα πάνε αλλά θα κατσικωθούν στην Ελλάδα ;

Η οικονομικη κατασταση της χωρας

Δημοσ.

η οποια δεν αντεχει να διαθεσει ουτε ενα σεντ για καθεναν απο της γης τους κολασμενους

Δημοσ.

Ας τους μετρήσουν ως τουρίστες. Να δείτε για πότε σκαρφαλώνουμε στους δείκτες και για πότε η Αθήνα ξεπερνά το Παρίσι!!!

Στο κάτω κάτω οι άνθρωποι.....λιάζονται!!!

Δημοσ.

η οικονομικη κατασταση της χωρας μας.. στους ανθρωπους που βιωνουν πολεμο φανταζει ουτοπια

"εκτος αν οι πακιστανοιρακινοαποτετοιοι  που ηρθαν ειναι του χρηματοικονομικου

Δημοσ.

μπορω να φιλοξενησω παρα πολους. δε γουσταρω ουτε εναν και δεν εχω καμια υποχρεωση. ασ ερθουν προσφυγοπουλες απο την ουκρανια και θα τις φροντισω μια χαρα. τι δε καταλαβαινεις? προμπλεμ? δικα μου τα λεφτα και τα τετραγωνικα οπως θελω θα τα διεθεσω

Moνο προσεχε μην ερθει η φαση που θα πηγαινεις εσυ προσφυγας στην Ουκρανια και θα σε φροντιζουν μια χαρα οι Ουκρανοι.

Γενικα ή να μπαινουν νομιμα με χαρτια κι εγγραφα κλπ ή αλλιως επιστροφη πισω την ιδια μερα κι αν ουτε αυτο ειναι εφικτο , τοτε τελευταια λυση ναρκες στον Εβρο και τορπιλες στο Αιγαιο σε οτιδηποτε λαθραιο κινειται, αυτη ειναι η γνωμη μου. Αλλα αυτο δεν εχει να κανει με ψωρουπερηφανεια ουτε με ψευδαισθηση ανωτεροτητας, αλλα καθαρα με τα συμφεροντα της χωρας μου αρα και τα προσωπικα μου συμφεροντα.

Θα πρεπει ωστοσο, ορισμενοι να συνηδητοποιησετε οτι δεν απεχετε καθολου απο "τις Ουκρανεζες προσφυγοπουλες που θα τις βολευατε μια χαρα"... Κι αν συνεχιστει η κατρακυλα (μαθηματικα βεβαιο) μαλλον εσεις θα ζητατε φιλοξενια απο αυτες συντομα...

Δημοσ.

Moνο προσεχε μην ερθει η φαση που θα πηγαινεις εσυ προσφυγας στην Ουκρανια και θα σε φροντιζουν μια χαρα οι Ουκρανοι.

Γενικα ή να μπαινουν νομιμα με χαρτια κι εγγραφα κλπ ή αλλιως ναρκες στον Εβρο και τορπιλες στο Αιγαιο σε οτιδηποτε λαθραιο κινειται, αυτη ειναι η γνωμη μου, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με ψωρουπερηφανεια ουτε με ψευδαισθηση ανωτεροτητας, αλλα καθαρα με τα συμφεροντα της χωρας μου αρα και τα προσωπικα μου συμφεροντα.

Θα πρεπει ωστοσο, ορισμενοι να συνηδητοποιησετε οτι δεν απεχετε καθολου απο "τις Ουκρανεζες προσφυγοπουλες που θα τις βολευατε μια χαρα"... Κι αν συνεχιστει η κατρακυλα (μαθηματικα βεβαιο) μαλλον εσεις θα ζητατε φιλοξενια απο αυτες συντομα...

καθολου δεν απεχουμε. αν συνεχιστει αυτη η οικονομικη αιμορραγια του κρατους φροντιζοντας καθε λογης πικραμενο και μπαινοντας στη μυτη της ευρωπης πολυ συντομα θα γινουμε ουκρανια η ακομα χειροτερα συρια... για να μη συμβει αυτο λοιπον οποιος παταει του παιρνουμε τα λεφτα και τον πεταμε σε ενα ξερονησι (κατα προτιμιση του ιονιου) με μερικα σπορια να καλλιεργησει μεχρι να απυβδυσει και να παρακαλαει να την κανει

Δημοσ.

Οταν και εαν πατε σε καμια πολωνια,ουκρανια θα καταλαβετε πολυ καλα πως αντιμετωπιζουν τους ξενους.Στο αεροδρομιο θα σε υποδεχτουν στρατιωτες που θα σε στησουν στον τοιχο και θα σε ψαχνουν λες και εισαι βαρωνος ναρκωτικων.Στο δρομο σε κοιτανε με φουλ επιθετικοτητα σε φαση κανε μια λαθος κινηση να πεθανεις.Δεν σε γουσταρει κανενας και στο δειχνει ειδικα οι μπατσοι στο λενε εισαι ξενος αμα κανεις μαλακια θα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα.Ενα σκουπιδι μου πεσε κατω οπως το πεταγα στον σκουπιδοντενεκε και αρχισαν να βαδιζουν προς το μερος μου με τα γκλοπ.Το πιανω του το δειχνω σε φαση αραξε το χω και σταματησανε.Εκει να πατε να δειτε τι θα κανανε τους συριο,πακιστανους θα τους εκτελουσανε με τυπικες διαδικασιες.Να σπασεις αυτοκινητο?Τζαμαρια.Δεν σε σωζει τιποτα και κανεις.Μονο οταν γινουν ετσι και εδω τα πραγματα θα στρωσουν.

• Like 5
Δημοσ.

την παρτη μας θα κοιταμε οχι το καλο η το δικαιο η δε ξερω και εγω τι. το σωστο ειναι αναλογα με τη μερια στην οποια βρισκεσαι. ολα θεμα συμφεροντων ειναι στον κοσμο, ασ κοιταξουμε και εμεις τα δικα μας

Οταν και εαν πατε σε καμια πολωνια,ουκρανια θα καταλαβετε πολυ καλα πως αντιμετωπιζουν τους ξενους.Στο αεροδρομιο θα σε υποδεχτουν στρατιωτες που θα σε στησουν στον τοιχο και θα σε ψαχνουν λες και εισαι βαρωνος ναρκωτικων.Στο δρομο σε κοιτανε με φουλ επιθετικοτητα σε φαση κανε μια λαθος κινηση να πεθανεις.Δεν σε γουσταρει κανενας και στο δειχνει ειδικα οι μπατσοι στο λενε εισαι ξενος αμα κανεις μαλακια θα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα.Εκει να πατε να δειτε τι θα κανανε τους συριο,πακιστανους θα τους εκτελουσανε με τυπικες διαδικασιες.

το ιδιο και στις χωρες τους.. στα ισλαμικα κρατη που γινονται δημοσιες εκτελεσεις οταν σταμπαρουν ξενο να παρακολουθει "του δινουν τις καλυτερες θεσεις" μπροστα μπροστα... για να ειναι σιγουροι οτι ξερει τι τον περιμενει αν κανει μαλακια.

μονο εμεις εδω ειμαστε αγαθουλιδες... αληθεια τι θα εκαναν οι σπαρτιατες στη θεση μας? ως ποτε θα κοιταμε τι θα εκανε ο χριστος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...