Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ηχο απο το πενηνταρι που τον ξερεις εσυ εχεις παει κα ιστρατο?

Μου έχουν περιγράψει τον ήχο πρόσφυγες που γλίτωσαν απτα πυρά και τα κύματα ( ίσως απο εκεί βγήκε και το πυρ γυνή και θάλασσα)

Δεν θέλει και πολύ να το καταλάβεις πάντως.Δεν πας να σώσεις κόσμο με το πενηντάρι σε ετοιμότητα στη πλώρη

Πως θα τους ενσωματωσεις βρε φιλε μου??Εδω δεν εχουμε εμεις να φαμε...με ποιες υποδομες??Γιατι εχω υποχρεωση σε ολο το Πακισταν και το Αφγανισταν??Ποιες υποδομες εχει η χωρα??Το πλοιο για Πειραια και μετα ολοι στους δρομους??Σε παρακαλω δλδ..

Το μόνο που δεν υπάρχει είναι τζαμιά και θα πρέπει να χτιστούν άμεσσα σε κάθε πόλη (μπορούν να χρησιμοποιηθούν μερικές εκκλησίες ώστε να υπάρχει εξικονόμηση κόστους)

Σχολικά κτίρια, πανεπιστήμια, νοσοκομεία κτλ επαρκούν για όλους μας, άλλωστε πολλοί έλληνες έχουν φύγει εξωτερικό οπότε

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως έχει αργήσει η υπόσχεση της υπουργού να νοικιαστούν σπίτια και ξενοδοχεία για να μείνουν όλοι αυτοί οι μετανάστες μέχρι να ορθοποδήσουν

Ίσως μία λύση θα ήταν να δωριστούν τα ακίνητα που έχουν κατασχέσει/θα κατασχέσουν οι τράπεζες στους μετανάστες

Δημοσ.

Αμα γραψω αυτα που θελω τωρα το χω φαει το μονιμο μπαν και δεν θα σας κανω την χαρη.Το 50αρι εγω το χω φαει στην μαπα 18 μηνες στην κυπρο μην μιλας ουτε για 50αρια ουτε για τιποτα γιατι δεν εχεις βαλει ποτε το χακι και ουτε θα το βαλεις και αμα γινει πολεμος θα τρεχεις να κρυφτεις σε καμια γουρνα με τους φιλους σου.Το λιμενικο μην το πιανεις στο στομα σου οι ανθρωποι αυτοι ειναι πραγματικοι ηρωες και δεν τους φτανεις σε ανδρισμο ουτε στο 1 εκατοστο.

• Like 4
Δημοσ.

Μου έχουν περιγράψει τον ήχο πρόσφυγες που γλίτωσαν απτα πυρά και τα κύματα ( ίσως απο εκεί βγήκε και το πυρ γυνή και θάλασσα)

Δεν θέλει και πολύ να το καταλάβεις πάντως.Δεν πας να σώσεις κόσμο με το πενηντάρι σε ετοιμότητα στη πλώρη

Το μόνο που δεν υπάρχει είναι τζαμιά και θα πρέπει να χτιστούν άμεσσα σε κάθε πόλη (μπορούν να χρησιμοποιηθούν μερικές εκκλησίες ώστε να υπάρχει εξικονόμηση κόστους)

Σχολικά κτίρια, πανεπιστήμια, νοσοκομεία κτλ επαρκούν για όλους μας, άλλωστε πολλοί έλληνες έχουν φύγει εξωτερικό οπότε

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως έχει αργήσει η υπόσχεση της υπουργού να νοικιαστούν σπίτια και ξενοδοχεία για να μείνουν όλοι αυτοί οι μετανάστες

Θελω να πιστευω οτι τρολλαρεις τωρα..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως έχει αργήσει η υπόσχεση της υπουργού να νοικιαστούν σπίτια και ξενοδοχεία για να μείνουν όλοι αυτοί οι μετανάστες

εσυ σιγουρα τρολλαρεις   ;)

Δημοσ.

Θελω να πιστευω οτι τρολλαρεις τωρα..

εσυ σιγουρα τρολλαρεις   ;)

Εδώ κολλάει το κλασσικό "Μάαααααααγος είσαι;"... :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με ρατσισμο αλλα εχει να κανει με πολιτισμο και κουλτουρα.

Και δεν μπορω να ακουω αλλο την ατακα "ξερει ο ελλην απο ξενιτια". Οι ελληνες ενσωματώθηκαν στις ξενες χωρες για δυο λογους, γιατι ειχαμε εν μερη δυτικη κουλτουρα και γιατι υπαρχει καποια πολιτικη στο εξωτερικο.

Οι φυλες που δεχεται η Ελλαδα ειναι άκρως αντιθετες με τις εννοιες και την κοινωνια μας. ΠΧ θεση γυναικας και παιδιων, δεν υπαρχει υποδομη να τους μαθει τους κανονες εδω και το πως ειναι η κοινωνια εδω αλλα ουτε εχουν την θεληση να ενσωματωθουν, ακομα δικα τους γκετο εχουν και λειτουργουν παράλληλα απο την δικη μας κοινωνια.

Οσο για τα πυρα, ΟΤΑΝ και αμα εχει εντολη καταρχην να επεμβει το ΠΝ και το Λιμενικο ριχνουν μονο πυρα εκφοβισμού για να μην περασουν τα συνορα μας. Αλλα απο την αλλη πλευρα υπαρχει το τουρκικο ναυτικο και λιμενικο ανωτερο απο το δικο μας και με την μεγαλυτερη διαφορα ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ που τις περισσοτερες φορες αναγκαζομαστε προς υποχώρηση.

Το μπαχαλο μας οχι μονο στο μεταναστευτικο αλλα γενικα ως χωρα οφειλεται στην παντελή έλλειψη ηγεσιας σε ολους τους τομεις μας.

Απο το χαμηλοτερο σκαλι μεχρι το υψηλοτερο.

Το 1 αλτ, 2 αλτ , 3 αλτ που μαθατε οι περισσοτεροι στο στρατο και πυρ (πυρα εκφοβισμου) δεν γινεται ποτε.

Το μονο που γινεται ειναι 1 αλτ, 2 αλτ, 3 αλτ και welcome to greece του μαραβεγια στο δια πασών.

• Like 1
Δημοσ.

Βαρεθηκα να διαβαζω παιδακια που δεν εχουν ιδεα ουτε προκειτε να μαθουν ποτε τι εχει αντιμετωπισει το λιμενικο και τι αντιμετωπιζει καθημερινα θα τους κρινετε εσεις  που δεν εχετε κανει τιποτα απολυτως στην ζωη σας.Επισης δεν εχετε ιδεα περι τινος συμβαινει γυρω σας τωρα που μιλαμε και ποσοι ανθρωποι δεν κοιμουνται μερες ολοκληρες για να μπορειτε εσεις να βγαινετε και να σταζετε χολη για την χωρα σας.Μην μπερδευεστε παντως υπαρχουν οι καταλληλοι ανθρωποι που θα σταματησουν οποιαδηποτε προσπαθεια να κανετε τζαμι αυτη την χωρα οταν πρεπει θα τους δειτε μπροστα σας.Εγω ειμαι αθεος και δεν πιστευω σε καμια θρησκεια αλλα θα σας ερθει εκει που δεν το περιμενετε

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιες είναι οι σκέψεις σας.Τουλάχιστον εγώ καταλαβαίνω οτι για αυτο που συμβαίνει στην Κω υπάρχουν ανθρωποι που έχουν ευθυνες.Οταν υπογράψανε το Δουβλινο 2 το ηξεραν οτι σε μια τετοια περιπτωση θα υπάρχει χαος.Η Ευρώπη σφυρίζει αδιάφορη ενω η Frontex η δυναμη που μας παρεχει ειναι σχεδον μηδενικη.Το μονο σίγουρο είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι αν δεν ειχαν πόλεμο δεν θα άφηναν την χώρα τους.Σίγουρα είναι άσχημο και για τους ίδιους αλλα και για το νησί αυτη η εικόνα αλλα τι να κάνουμε?Να τους πετάξουμε στην θάλασσα?Νομίζω είναι υποχρεωση οσο γίνεται να τους βοηθήσουμε γιατί και εμείς έχουμε γίνει μετανάστες ανα τους αιώνες.Για αυτον που θα πεταχτεί και θα πει για τα χαρτια θα τον προλάβω και θα του πω απλα οτι με την ευκολία που τα έδωσαν στους Αλβανους,στους Σερβους,στους Πακιστανους αλλα και σε αλλες εθνικότητες μπορουν και τωρα να κάνουν το ιδιο.Ουτε εμενα μου αρεσει αυτη η εικονα αλλα επειδη ειμαι ανθρωπος καταλαβαινω τον φοβο τους.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που δεν υπάρχει είναι τζαμιά και θα πρέπει να χτιστούν άμεσσα σε κάθε πόλη (μπορούν να χρησιμοποιηθούν μερικές εκκλησίες 

Σχολικά κτίρια, πανεπιστήμια, νοσοκομεία 

νεαρες παρθενες να βρουμε να θυσιασουμε? ή θα ερθουν και αυτες με καραβι?

Δημοσ.

βλέπεις το σκάφος του λιμενικού που πλησιάζει την λέμβο και απομακρύνεται όταν η λεμβος βυθιζεται και οι μετανάστες ειναι στην θαλασσα. Το πως τρυπησε η λέμβος δεν νομίζω ότι χρειάζεται...

Ναι, τους φύσηξαν και βούλιαξαν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...