Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μάλιστα. Τουρκικό βίδεο, από τούρκο "πσαρά" δείχνει "κακοποίηση"(μαλακίες δηλαδή, διότι δεν έχει απόδειξη από ότι είδα για κάτι το μεμπτό) μεταναστών από τους αλήτες Ελ. Totally unbiased που λεν και στην αγγλετέρα. βλέπεις το σκάφος του λιμενικού που πλησιάζει την λέμβο και απομακρύνεται όταν η λεμβος βυθιζεται και οι μετανάστες ειναι στην θαλασσα. Το πως τρυπησε η λέμβος δεν νομίζω ότι χρειάζεται... Σιγουρα ευεργεσια ειναι παντως για τους κατοικους της χωρας να εχει ενα κρατος που δεν μετατρεπει την πατριδα του σε χαβουζα λαθρομεταναστων... Εγω νομίζω ότι οι μετανάστες ειναι αναβάθμιση σε αυτή την χώρα με τους τόσους "αιλυνες"...
GreyHorse Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό είναι το επιχείρημα του Άδωνι ... δε το κρίνω, απλά τονίζω και παραξενεύομαι ότι συμφωνείς με αυτό Υπάρχει νομίζω νήμα από τα τότε show σε νομική και σύνταγμα. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι λέγαμε τότε. Ιδέα δεν έχω τι λέει/έλεγε/θα πει το σούργελο. Αυτές τις δηλώσεις τις διάβαζα πριν βγουν και ήξερα ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Όπως και έγινε.
simaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 βλέπεις το σκάφος του λιμενικού που πλησιάζει την λέμβο και απομακρύνεται όταν η λεμβος βυθιζεται και οι μετανάστες ειναι στην θαλασσα. Το πως τρυπησε η λέμβος δεν νομίζω ότι χρειάζεται... Εγω νομίζω ότι οι μετανάστες ειναι αναβάθμιση σε αυτή την χώρα με τους τόσους "αιλυνες"... Νομιζεις γιατι δεν εχεις ιδεα. 5
DrLo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ιδέα δεν έχω τι λέει/έλεγε/θα πει το σούργελο. Αυτές τις δηλώσεις τις διάβαζα πριν βγουν και ήξερα ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Όπως και έγινε. έχει πει λίγο πολύ αυτό που λες και εσύ, ότι οι "υποσχέσεις"/παχιά λόγια λειτούργησαν ώστε να αυξηθεί ο αριθμός όσων έρχονται Ελλάδα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Νομιζεις γιατι δεν εχεις ιδεα. για πες μας ρε μαγκα που ξέρεις
GreyHorse Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 έχει πει λίγο πολύ αυτό που λες και εσύ, ότι οι "υποσχέσεις"/παχιά λόγια λειτούργησαν ώστε να αυξηθεί ο αριθμός όσων έρχονται Ελλάδα.Όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει τι λέει το σούργελο.Ξέρω από συζητήσεις με συρίους τότε πριν τις εκλογές (Βρυξέλλες) που μου έλεγαν "από εκεί (Ελλάδα) θα έρθουν οι δικοί μας αν αλλάξετε κυβέρνηση.
manzah80 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 για πες μας ρε μαγκα που ξέρεις Εσυ απο που εισαι? 3
simaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 για πες μας ρε μαγκα που ξέρεις Ασε τα μαγκα και τις ειρωνειες λουμπεναριο. 6
DrLo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει τι λέει το σούργελο. Ξέρω από συζητήσεις με συρίους τότε πριν τις εκλογές (Βρυξέλλες) που μου έλεγαν "από εκεί (Ελλάδα) θα έρθουν οι δικοί μας αν αλλάξετε κυβέρνηση. Αν όμως σε αυτό το θέμα λέει αυτό εσύ υποστηρίζεις και εσύ ως αλήθεια , δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: - ή δεν είναι σούργελο γιατί είπε κάτι ακριβές - ή είσαι και εσύ (τουλάχιστον στο θέμα αυτό) "σούργελο"
filipN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αν όμως σε αυτό το θέμα λέει αυτό εσύ υποστηρίζεις και εσύ ως αλήθεια , δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: - ή δεν είναι σούργελο γιατί είπε κάτι ακριβές - ή είσαι και εσύ (τουλάχιστον στο θέμα αυτό) "σούργελο" nice pun!
totem_lost Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πάντως με τέτοια σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα, βλέπω τους αναλφάβητους της Χρυσή Αυγής αντιπολίτευση άνετα. 2
N3k21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Σας υπενθυμίζω αυτό το thread και συγκεκριμένα αυτή μου την δημοσίευση (post #68). Προχωρώ και στις εξής παρατηρήσεις, ενώ δίνω και ένα μικρό quote για όσους βαριούνται: The competent authorities are responsible for assessing whether the: presence of the victim serves a useful purpose for the investigation; victim has shown a clear intention to cooperate; victim has severed all relations with those suspected of the given offences. When the above three conditions are fulfilled, and subject to public policy and national security, a residence permit of limited duration will be issued. Ιδού ξανά η πηγή, μη βγει κανείς και μου πει ότι παραθέτω αποσπάσματα από κανά defencenet και wiki. 1) Τα bullets καταλαβαίνετε τι λένε; Ε; Ειδικά στο δεύτερο δώστε βάση. Επίσης αυτό το "and subject to public policy and national security" το πιάνουμε, ή πρέπει να μεταφράσω; 2) Είναι ενδιαφέρον το να βλέπεις τυπάκια που έκραζαν πρόσφατα μια υποθετική ρήξη της Ελλάδος με την Ε.Ε. για την οικονομία, να προτείνουν μερικούς μήνες πριν ως λύση στο μεταναστευτικό, τι άλλο, το "σκίσιμο των Σέγκεν και Δουβλίνο ΙΙ". 3) Όσο και να χτυπάν κάποιοι τις κωλάρες τους, η Ελλάδα αυτή τη στιγμή (και ειδικά τα νησιά), είναι αδύνατον να φιλοξενήσουν τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι δεν συμβάλλουν με κανένα τρόπο στην τοπική οικονομία, αλλά επιβιώνουν χάρη σε κρατικές παροχές. 4) Ανθρωπισμός είναι και α) το να σέβεσαι τον γηγενή πληθυσμό που ως τώρα ζούσε ειρηνικά, καθώς και β) να φροντίζεις ώστε οι παράτυποι μετανάστες που κρατάς στο έδαφός σου, να μην σκοτώνονται στο ξύλο για μια θέση σε πλοίο. Όσοι είδατε στα ΜΜΕ αυτές τις σκηνές, αλήθεια, τι συμπέρασμα βγάζετε για την κατάσταση; Δεν σας φαίνεται λογικό πως όταν οι άνθρωποι εξαθλιώνονται, κάποια στιγμή θα γίνουν αναπόφευκτα επιθετικοί; 5) Μέχρι τώρα οι παράτυποι μετανάστες άσκησαν βία ενάντια σε κρατικούς λειτουργούς και συντοπίτες τους. Εάν οι αριθμοί τους συνεχίσουν να αυξάνονται, χωρίς ωστόσο να βρεθεί στο μεταξύ μια λύση, έτσι ώστε να μην παραμένουν συγκεντρωμένοι όπως τα ζώα σε στάβλο, εκτιμάτε πως δεν θα αρχίσουν να κοντράρουν και τον ντόπιο πληθυσμό; Σ' αυτή την περίπτωση, πως θα αντιδράσουν οι κάτοικοι των νησιών, οι οποίοι, ας σημειωθεί, πιθανότατα ήδη αισθάνονται πως η πολιτεία δεν είναι ικανή να διασφαλίσει την ομαλότητα της ζωής τους και να τους προστατεύσει; Οι ανθρωπιστές εταίροι μας οφείλουν να συμβάλουν στην επίλυση αυτής της κρίσης με κάθε τρόπο. Αλλιώς θα χυθεί αίμα. Σπάνια μπαίνω σε φάση προβλέψεων για τέτοια θέματα, εδώ όμως αντιμετωπίζουμε το προφανές. Θα πέσουν ντουφεκιές και ξύλο. Η ειρωνεία μάλιστα είναι πως πιθανότατα, τα περισσότερα θύματα δεν θα είναι ούτε κολλημένοι ισλαμιστές, ούτε θερμοκέφαλοι δεξιοί Έλληνες. Αυτοί που θα την πληρώσουν θα είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες, οι γυναίκες και τα παιδιά. Εγώ αρλούμπες του στυλ "βουλιάχτε τους" ή "φέρτε τους όλους", βαρέθηκα ν' ακούω. Η λύση είναι μια και χωρίζεται στα παρακάτω στάδια: 1) Σοβαρές στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του ISIS. Αλλού ξέρανε να το παίζουνε κομάντα οι "εταίροι" μας, εδώ γιατί κάνουν την πάπια; 2) Πιέσεις στην Τουρκία ώστε να κόψει τις μαγκιές στους Κούρδους και να πάψει να παίζει παιγνίδια εξωτερικής πολιτικής στις πλάτες των μεταναστών. 3) Άμεση οικονομική συνδρομή στην Ελλάδα, από ανεξάρτητο έκτακτο κονδύλιο, αποκλειστικά για την στέγαση, σίτιση και περίθαλψη των προσφύγων. Α και σε περίπτωση που οι θεσμοί δεν μας εμπιστεύονται με τα λεφτά τους πλέον, ας θεσπίσουν και τον κατάλληλο ελεγκτικό μηχανισμό. 4) Υλικοτεχνική συνδρομή στην Ελλάδα, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ουσιαστική επιτήρηση των συνόρων. Στην ανάγκη ας έρθουν κι από 'δω μια βόλτα τίποτα Ιταλάκια, να ρίξουν καμιά κανονιά στους Τούρκους δουλεμπόρους. 5) Σταδιακή μεταφορά ομάδων παράτυπων μεταναστών σε κατάλληλες εγκαταστάσεις άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών. Ας πάρουν από 1000 άτομα ο καθένας, τουλάχιστον έτσι θα μειωθεί σημαντικά το ρίσκο επεισοδίων και θανάσιμης βίας. 6
Porg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Σταμάτα να τους λες "παράτυπους μετανάστες", δεν υπάρχουν παράτυποι άνθρωποι
N3k21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Σταμάτα να τους λες "παράτυπους μετανάστες", δεν υπάρχουν παράτυποι άνθρωποι Το είχα υποσχεθεί στον Τοξοβόλο, σ' εκείνο το thread... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις