Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μετα αναρωτιετε ο κοσμος γιατι ψηφιζουν χρυση αυγη.Ε ναι αμα βγαινει ο χακαν σουκουρ και λεει τιποτα τετοια οχι χρυση αυγη τον χιμλερ τον ιδιο θα ψηφισουν.Τα ελεγε ο αξελ απο τοτε και τον βριζαμε με τα μυαλα τα τοτε

χαχα, η πιο γελοία δικαιολογία για να ψηφίσεις ΧΑ :D

Κάτι παρομοια με αυτά που διαβάζω έγραφαν σε ένα αγγλικό forum οι υποστηρικτές του ukip, μόνο που αυτοί ήταν πιο ειλικρινείς, παραδέχονται ότι ειναι underqualified και δεν θέλουν να μοιράζονται τις δουλειές, και άλλες παροχές, τους με τους μετανάστες. Σκέψου τώρα να εισαι σεκιουριτάς και να μην σε παιρνουν στη δουλειά αλλά έναν πακιστανό, πικρα μεγάλη ;) 

Ο πραγματικός ελληνάρας όμως θα βάλει και λίγο συνωμοσιολογία για να δέσει το τζατζίκι...

Τι λεει ρε Pablo Hasan? Απο που μας ηρθες εσυ πουλακι μου?

απευθείας απογονος του Αριστοτέλη, εσύ τσέκαρες το γενεαλογικό σου δέντρο μην πουλάς πατριωτιλίκι με ξένο dna; 

• Like 2
  • Απαντ. 351
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχα, η πιο γελοία δικαιολογία για να ψηφίσεις ΧΑ :D

Κάτι παρομοια με αυτά που διαβάζω έγραφαν σε ένα αγγλικό forum οι υποστηρικτές του ukip, μόνο που αυτοί ήταν πιο ειλικρινείς, παραδέχονται ότι ειναι underqualified και δεν θέλουν να μοιράζονται τις δουλειές, και άλλες παροχές, τους με τους μετανάστες. Σκέψου τώρα να εισαι σεκιουριτάς και να μην σε παιρνουν στη δουλειά αλλά έναν πακιστανό, πικρα μεγάλη ;)

Ο πραγματικός ελληνάρας όμως θα βάλει και λίγο συνωμοσιολογία για να δέσει το τζατζίκι...

απευθείας απογονος του Αριστοτέλη, εσύ τσέκαρες το γενεαλογικό σου δέντρο μην πουλάς πατριωτιλίκι με ξένο dna; 

Και ρωτω ειναι τυχαιο οτι η γενικη συνωμοσιολογια πχ ιλουμινατι μασωνοι εβραιοι κλπ πηγαζει κατευθειαν απο τις θεωριες του 3ου ραιχ?

• Like 1
Δημοσ.

πάντως εγώ ξέρω πως είμαι απευθείας απόγονος του μεγαλέκου.Το γκέι γονίδιο είναι πανίσχυρο προφανώς.

• Like 1
Δημοσ.

πάντως εγώ ξέρω πως είμαι απευθείας απόγονος του μεγαλέκου.Το γκέι γονίδιο είναι πανίσχυρο προφανώς.

Είσαι και εσύ κοντοπίθαρος σαν τον Αλέκο; :P

Δημοσ.

oil embargo

Το οποίο έγινε για τον δεύτερο Κινεζο-ιαπωνικό πόλεμο όταν οι γιάπωνες εισέβαλαν στην ηπειρωτική Κίνα για να φτιάσουν αυτοκρατορία από τους "υπανθρώπους" ασιάτες...

Ινσέπτιον...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...