Προς το περιεχόμενο

Innovator W108B clean install Windows 10

therion13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω το παρόν tablet http://www.e-shop.gr/tablet-innovator-w108b-10-32gb-wi-fi-bt-windows-81-black-p-PER.903187 καιτο έχω αναβαθμίση σε win 10 αλλά έχω δει οτι αμα το κάνω format και κάνω καθαρή εγκατάσταση τον win 10 θα εξοικονομήσω χώρο. Τα έχω τα win 10 σε bootable usb αλλα η απορία μου είναι μετα τη θα χρειαστώ απο drivers; Το wifi, bluetooth θα λειτουργούν; Τή άλλο θα χρειαστώ να εγκαταστήσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Για όπιον τον ενδιαφέρει και έχει σκοπό να το κάνει format. Tο έκανα το format κανονικά με usb bootable windows 10 αλλα μετα ήθελε drivers και τα σχετικά. Το κυριότερο το αφής δεν δούλευε. Πολύ απλά και εύκολα κατέβασα το "driver identifier" που σου λέει απο drivers τη έχεις, τη δεν έχεις, και τη μπορούν να πάρουν νεότερη έκδοση driver και φυσικά μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν απο το ίδιο! 6-7 ήταν με θαυμαστικό και με έναν Intel driver τα 5 έφυγαν και δούλευε και το αφής και όλα. όσα ήθελαν update δεν τα έκανα εγώ μιας και δεν υπάρχει θέμα. σε 5 λεπτά ξεμπερδεύετε και απο τους drivers

• Like 1

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω το ιδιο tablet και μετα απο επαναφορα των windows 8.1 απο εξωτερικο USB μοιαζει σαν να εγκατασταθηκαν απο την αρχη και δεν μου αναγνωριζει πολλες συσκευες (toutch, wifi, sound card)... Πως να το συνδεσω στο internet για να βρω και να κατεβασω drivers εφοσον δεν αναγνωριζει το wifi?

Επεξ/σία από simosb

Εγω εχω το ιδιο tablet και μετα απο επαναφορα των windows 8.1 απο εξωτερικο USB μοιαζει σαν να εγκατασταθηκαν απο την αρχη και δεν μου αναγνωριζει πολλες συσκευες (toutch, wifi, sound card)... Πως να το συνδεσω στο internet για να βρω και να κατεβασω drivers εφοσον δεν αναγνωριζει το wifi?

σου απάντησα στο μήνυμά σου

εβαυ, σκρουτζ, microusb σε lan ανταπτορας

Τι; Ποιος;

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...