Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω και σε άλλο νήμα, μετά από αρκετά προβλήματα στην αναβάθμιση από 7 σε 10, έκανα format και καθαρή εγκατάσταση. Ας πούμε ότι όλα πήγαν καλά, (ο δισταγμός έγκειται στο ότι το σύστημα γενικά είναι πιο αργό..), αλλά όταν πήγα να εγκαταστήσω τούς drivers τής μητρικής, βγήκε το μήνυμα που επισυνάπτω παρακάτω. Μπήκα και στήν gigabyte μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση, τίποτα. 

Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό το μήνυμα ή αν χρειάζονται κάποιες αλλαγές στο bios; (στο bios υπάρχει μία επιλογή όπου διαλέγεις os και από προεπιλογή είναι στο: "άλλα συστήματα". Η δεύτερη επιλογή πού υπάρχει είναι να βάλεις "windows 8", το έκανα κι αυτό αλλά το πρόβλημα παραμένει)..

Το όλον σύστημα πού έχω φαίνεται στην υπογραφή μου..

post-242757-0-99303800-1439494194_thumb.png

Δημοσ.

Δες στη διαχείριση συσκευών να δεις τι δεν έχει στηθεί. Αν το σύστημα είναι ποιο αργό μπορεί να μην μπήκαν οι drivers για την κάρτα γραφικών, οπότε μια επίσκεψη στην amd για τους τελευταίους drivers θα σε βοηθήσει.

Εγώ στο laptop μετά την αναβάθμιση (από 8 σε 8.1 και τώρα σε 10) είδα μεγάλη βελτίωση στις λειτουργίες και στην εκκίνηση, Ιδίως από την αδρανοποίηση ξεκινάει σε 5 δευτερόλεπτα ενώ με τα 8.1 ήθελε κανά λεπτό.

Δημοσ.

Δες στη διαχείριση συσκευών να δεις τι δεν έχει στηθεί. Αν το σύστημα είναι ποιο αργό μπορεί να μην μπήκαν οι drivers για την κάρτα γραφικών, οπότε μια επίσκεψη στην amd για τους τελευταίους drivers θα σε βοηθήσει.

Εγώ στο laptop μετά την αναβάθμιση (από 8 σε 8.1 και τώρα σε 10) είδα μεγάλη βελτίωση στις λειτουργίες και στην εκκίνηση, Ιδίως από την αδρανοποίηση ξεκινάει σε 5 δευτερόλεπτα ενώ με τα 8.1 ήθελε κανά λεπτό.

Ευχαριστώ πολύ για τήν απάντηση, αλλά τελικά δεν ήταν τα μόνα προβλήματα πού αντιμετώπισα με τήν αναβάθμιση, το σύστημα γενικά βάρυνε πολύ και υπήρχαν πολλές δυσλειτουργίες, δεν λέω ότι οπωσδήποτε φταίνε τα 10, πιθανά κάποιες ασυμβατότητες.. (κατά έναν περίεργο τρόπο το πιο πάνω μήνυμα λάθους εξαφανίστηκε όταν επανέφερα την οθόνη dell στίς εργοστασιακές ρυθμίσεις..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...