thelos257 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Την κακοσπερα μου σε ολους-ες σας σημερα δυστοιχως η μανα μου πηγε να μου μετακινησει το λαπτοπ μου το Lenovo G710 το οποιο το ειχα στην τσεντα του αλλα δεν την εκλεισα (Λαθος μου) εγω ειμουν στο μπανιο ακουω ενα σπασιμο λεω κατι θα ειναι πηγαινω στο δωματιο μ το πρωτο πρωτο πραμα που σκεφτηκα ειναι οτι θα ηταν ο σκληρος δισκος ο εξωτερικος που ηταν εκει μαζι με το λαπτοπ τον βαζω πανω στον επιτραπεζιο μ τον τσεκαρω ολα δουλευαν κομπλε σαν να μην επεσε. Λεω ας τσεκαρω και το λαπτοπ τωρα και που το ανοιξα κοντευα να παθω καρδιακο εφραγμααααααααα Ειδου η ροδος ειδου και το............ χτυπημαααααααααααααα. Το συνδεσα με εξωτερικη οθονη μεσω VGA και HDMI δουλευε στην εξωτερικη μια χαρα λεω ας το παρω πισω στο καταστημα στην Electroline απο οπου το αγορασα και να κανω τον ανηξερω να τους πω πως οπως πηγα να το ανοιξω σημερα το αντικρισα αυτο. Πηγαινω εκει τους τα λεω και μου λενε οτι μ επεσε ε ναι τους λεω το παραδεχομαι μου επεσε ανθρωποι ειμαστε εδω σπαζουμε το ποδι μας οχι δεν θα μας πεσει το λαπτοπ. Μου λενε πρεπει να μας δωσεις 30ευρω για τα μεταφορικα και η οθονη αφου σας παρει τηλεφωνο ο τεχνικος απο την Λευκωσια θα σας πει το κοστο συνηθως ειναι απο 100 ευρω ως τα 200 ευρω εξαρτατε. Τους το αφησα εκει και εφυγα και τους ειπα στηλτε το να δω ποσο ειναι το κοστος της οθονης και θα σας πω αν θα προχωρησετε αλλα μην με κοροιδευεται οτι θελετε 30 ευρω για μεταφορικα δεν ειναι η εταιρια σας που θα το μεταφερει ; Ναι μου λενε. Το θεμα ελειξε τους λεω στηλτε το και θα κρινω ΑΝ ΑΝ θα τα παρετε τα 30 ευρω και εξαλλου γιατι δεν μ το αλλαξετε ρε παιδια 3 μηνες περασαν απο τοτε που το πειρα ουτε χρονο δεν εκλεισε και μου αρχισαν τα γνωστα περι εγκκυησεων. Τους λεω οκ παρτε το Λευκωσια και τηλεφωνηστε μου. Αναμενω.
overpower Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 εγκκυησεων. My eyes!!!! Και 1 μερα μετα την αγορα αν εσπαγες την οθονη, παλι θα σου ζητουσαν χρηματα, και εννοειτε οτι δεν θα ειναι μεσα στην εγγυηση αφου ηταν δικο σου λαθος. 1
xristoforos89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το έσπασες απο υπαιτιότητα σου και ήθελες να στο φτιάξουν χωρίς κόστος κιόλας; * Τα μεταφορικά θα ήταν ακριβά γιατί είναι πολλά τα κ*λομπαρα στην Λευκωσία και έχουν έξοδα τα παιδιά.
thelos257 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 My eyes!!!! Και 1 μερα μετα την αγορα αν εσπαγες την οθονη, παλι θα σου ζητουσαν χρηματα, και εννοειτε οτι δεν θα ειναι μεσα στην εγγυηση αφου ηταν δικο σου λαθος. Το έσπασες απο υπαιτιότητα σου και ήθελες να στο φτιάξουν χωρίς κόστος κιόλας; * Τα μεταφορικά θα ήταν ακριβά γιατί είναι πολλά τα κ*λομπαρα στην Λευκωσία και έχουν έξοδα τα παιδιά. Καλα ρε παιδια γιατι λεγεται εγγκυηση τοτε εξηγηστε μου δεν πρεπει να το καλυπτει και αυτο ; Αν απαιτησω και τους παρω στα δικαστηρια θα φταιω ; Αφου ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΚΥΗΣΗ δεν εκλεισε χρονο λεμεν μοναχα τρεις μηνες.
kougi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και για ποιο λογο μανουριαζεις ακριβως? Εννοειται οτι δεν υπηρχε περιπτωση να στο αντικαταστησουν ακομα και η logitech να ηταν. Το μονο για το οποιο μπορεις να κανεις θεμα ειναι τα μεταφορικα αλλα και παλι για λευκωσια δε μου φαινεται υπερβολικο το ποσο, απλα ακριβο. Καλα ρε παιδια γιατι λεγεται εγγκυηση τοτε εξηγηστε μου δεν πρεπει να το καλυπτει και αυτο ; Αν απαιτησω και τους παρω στα δικαστηρια θα φταιω ; Αφου ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΚΥΗΣΗ δεν εκλεισε χρονο λεμεν μοναχα τρεις μηνες. Εχεις διαβασει ποτε ορους εγγυησης? Δηλαδη αγοραζεις ενα λαπτοπ του ριχνεις μπουνια στην οθονη για τον χ ψ λογο και μετα θα πρεπει να στο αντικαταστησουν? Αν η βλαβη προερχεται απο λαθος του αγοραστη δεν καλυπτεται καθολου.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Καλα ρε παιδια γιατι λεγεται εγγκυηση τοτε εξηγηστε μου δεν πρεπει να το καλυπτει και αυτο ; Αν απαιτησω και τους παρω στα δικαστηρια θα φταιω ; Αφου ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΚΥΗΣΗ δεν εκλεισε χρονο λεμεν μοναχα τρεις μηνες. ΕΓΓΥΗΣΗ γράφεται. η ΕΓΓΥΗΣΗ λοιπόν καλύπτει hardware. Εσένα σου ΕΠΕΣΕ το λάπτοπ και η ζημιά εχει προκληθεί απο ΕΣΕΝΑ. και στα δικαστήρια να πας δεν θα κερδίσεις κάτι είναι σαν να παίρνεις καινούριο κινητό,να το ανοίγεις απ το κουτί να σου πέφτει κάτω να γίνετια κομμάτια και μετά να απαιτείς αλλο λέγοντας εχει εγγύηση. ΔΕΝ στέκει. Η οθόνη θεωρείται ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ στα λάπτοπ ΑΝ ΔΕΝ εχει σπάσει/έχει φυσική φθορά. Το ίδιο ισχύει για ολα τα προιόντα. Αν σου επεφτε η τηλεόραση κάτω θα ελεγες εγγυηση και οτι ξύπνησες έτσι και το βρήκες; μην τρελαθούμε.
thelos257 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και για ποιο λογο μανουριαζεις ακριβως? Εννοειται οτι δεν υπηρχε περιπτωση να στο αντικαταστησουν ακομα και η logitech να ηταν. Το μονο για το οποιο μπορεις να κανεις θεμα ειναι τα μεταφορικα αλλα και παλι για λευκωσια δε μου φαινεται υπερβολικο το ποσο, απλα ακριβο. Εχεις διαβασει ποτε ορους εγγυησης? Δηλαδη αγοραζεις ενα λαπτοπ του ριχνεις μπουνια στην οθονη για τον χ ψ λογο και μετα θα πρεπει να στο αντικαταστησουν? Αν η βλαβη προερχεται απο λαθος του αγοραστη δεν καλυπτεται καθολου. Ναι συμφωνω φιλε μου αλλα αυτο που δεν καταλαβενω ειναι οτι στην ελλαδα σε σας εκει στο e-shop στον ενα χρονο σας δινουν καινουργιου με αντικατασταση σωστα ; Το Δευτερο που σκεφτηκα αν το παρω εξω σε τεχνικους ποσα θα μ παρουν ή αν το παραγγιλω απο e-bay.co.uk την οθονη ποσα θα κοστισει να ερθη ; Δεν ειναι καμια φιλοσοφια ή επιστιμη να την βαλω και πανω μονος μου.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 αυτό περι αντικατάστασης με νέου δεν ισχύει για χτυπήματα οθόνης και συναφή. επίσης το eshop το κάνει αυτό όταν τα λάπτοπ που φέρνει ειναι απο ευρώπη και δεν προορίζονται για την χώρα μας. 2
thelos257 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 αυτό περι αντικατάστασης με νέου δεν ισχύει για χτυπήματα οθόνης και συναφή. επίσης το eshop το κάνει αυτό όταν τα λάπτοπ που φέρνει ειναι απο ευρώπη και δεν προορίζονται για την χώρα μας. Μαλιστα καταλαβα χριστάρα. Οπως και να χει το θεμα θα πληρωσω αν και δεν φταιω εγω δεν την εσπασα εγω αλλα η μανα μου. Θα πληρωσω για να μαθω το παθημα θα μου γινει μαθημα.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Προτείνω τον Thelo για μοδεράτορα πάντως. Να μας κάνει και εξυπηρετήσεις τώρα που δεν μπορούμε να αγοράσουμε από ebay. 2
nikοs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εξ αρχής το σκεπτικό σου ήταν λάθος και χωρίς παρεξήγηση "κουτοπόνηρο"...όπως έχουμε ξαναπεί είσαι τεχνικός,θα ήθελες αύριο-μεθαύριο όταν θα έχεις μια δικιά σου δουλειά να σου έρχονται πελάτες με ζημιές που κάνουν μπαμ πως τις έκαναν οι ίδιοι και να στο παίζουν τρελίτσα πως έγιναν από μόνα τους;;;Πως δηλαδή από μόνη της σπάει μια οθόνη;;; Έπειτα τα 30 ευρώ μεταφορικά είναι μεν λίγο τσιμπημένα αλλά από την άλλη όταν δεν σε καλύπτει η εγγύηση θα πληρώσεις τα πάντα εσύ δηλαδή και μεταφορικές και κόστος επισκευής και το ανταλλακτικό... Την οθόνη γιατί δεν την αλλάζεις μόνος σου;;;πιο πολύ σε συμφέρει! Ως τεχνικός κάτι τέτοια λογικά θα τα παίζεις στα δάκτυλα, σωστά;; Βρες την οθόνη από κάποιο κατάστημα και αλλαξέ την...επίσης ψάξε και στα μεταχειρισμένα!
meletis_m Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Κανονικά η εγγύηση σωστά δεν σε καλύπτει αφού η οθόνη έσπασε απο δικό σου λάθος. Τα μεταφορικά όντως είναι ακριβά. Βέβαια αυτές τις ημέρες δεν γίνονται αγορες εξωτερικού λόγω CC , για να κοίταγες απο ebay. Ισως βρείς οθόνη μετ/σμενη απο τις αγγελίες του φόρουμ ή απο κάποιο μαγαζί της γειτονιάς εφόσον την ελένξεις στο μαγαζί.Η αγγελία είναι λίγο ρίσκο.
xristoforos89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Βέβαια αυτές τις ημέρες δεν γίνονται αγορες εξωτερικού λόγω CC , για να κοίταγες απο ebay. Ισως βρείς οθόνη μετ/σμενη απο τις αγγελίες του φόρουμ ή απο κάποιο μαγαζί της γειτονιάς εφόσον την ελένξεις στο μαγαζί.Η αγγελία είναι λίγο ρίσκο. Είναι Κυπραίος ωρέ μάναμ. Τα πέρασαν τα καπιταλ κοντρολ εκείνοι. Είναι φρι να αγοράσουν ό.τι δεν μπορούμε πλέον εμείς. 2
mpompo13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Επίσης τεχνικός της toshiba είχα ακούσει να λέει ότι μία οθόνη λαπτοπ - εδώ Ελλάδα - εκτός εγγύησης κοστίζει σχεδόν 500 ευρώ. (ήταν τότε για να προωθήσει μία εγγύηση που κάλυπτε τα πάντα και δινόταν δωρέαν απτην toshiba για 1 χρόνο)
thelos257 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εξ αρχής το σκεπτικό σου ήταν λάθος και χωρίς παρεξήγηση "κουτοπόνηρο"...όπως έχουμε ξαναπεί είσαι τεχνικός,θα ήθελες αύριο-μεθαύριο όταν θα έχεις μια δικιά σου δουλειά να σου έρχονται πελάτες με ζημιές που κάνουν μπαμ πως τις έκαναν οι ίδιοι και να στο παίζουν τρελίτσα πως έγιναν από μόνα τους;;;Πως δηλαδή από μόνη της σπάει μια οθόνη;;; Έπειτα τα 30 ευρώ μεταφορικά είναι μεν λίγο τσιμπημένα αλλά από την άλλη όταν δεν σε καλύπτει η εγγύηση θα πληρώσεις τα πάντα εσύ δηλαδή και μεταφορικές και κόστος επισκευής και το ανταλλακτικό... Την οθόνη γιατί δεν την αλλάζεις μόνος σου;;;πιο πολύ σε συμφέρει! Ως τεχνικός κάτι τέτοια λογικά θα τα παίζεις στα δάκτυλα, σωστά;; Βρες την οθόνη από κάποιο κατάστημα και αλλαξέ την...επίσης ψάξε και στα μεταχειρισμένα! Καλησπερα φιλε μου συμφωνω με τα οσα λες δεν εχεις αδικο σιγουρα δεν θα μ αρεσε να μ το παιζαν τρελλιτσοι. Πηγα σημερα στην Electroline για να το επαιρνα να το επαιρνα σε ενα φιλο μου τεχνικο εδω στην πολη μου ομως ηταν ηδη αργα το στηλαν Λευκωσια αντιπροσωπια επιτα δεν τους πληρωσα τα 30 ευρω αλλα μπορει να τα βαλουν στο τιμολογιο και να τους τα πληρωσω μετα τους ζητησα και συγνωμη για την συνμπεριφορα μου απλος επαθα σοκ δεν το περιμενα. Θα το παιρνα στον φιλο μ να μ αλλαξε οθονη μεταχειρισμενη στα 120 ευρω καινουργια στα 160ευρω παλι απο Λευκωσια θα την παραγγελε. Τωρα αναμενω τα νεοτερα. Επίσης τεχνικός της toshiba είχα ακούσει να λέει ότι μία οθόνη λαπτοπ - εδώ Ελλάδα - εκτός εγγύησης κοστίζει σχεδόν 500 ευρώ. (ήταν τότε για να προωθήσει μία εγγύηση που κάλυπτε τα πάντα και δινόταν δωρέαν απτην toshiba για 1 χρόνο) Για πες μ για το θεμα περισσοτερα 500 ευρω για μια οθονη 15.6 να υποθεσω σωστα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα