Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα και το hp δεν έχει ips οθόνη?

Απο εδω http://support.hp.com/au-en/document/c04501990βλέπω οτι ειναι IPS αλλα οχι HD . Απο το site του Κωτσοβολου λέει οτι ειναι HD αλλα δεν κάνει αναφορά για IPS . Δεν ξέρω τι παίζει . 

Υ.Γ. Και η συχνότητα του CPU φαίνεται διαφορετική .

Δημοσ.

Απο εδω http://support.hp.com/au-en/document/c04501990βλέπω οτι ειναι IPS αλλα οχι HD . Απο το site του Κωτσοβολου λέει οτι ειναι HD αλλα δεν κάνει αναφορά για IPS . Δεν ξέρω τι παίζει . 

Υ.Γ. Και η συχνότητα του CPU φαίνεται διαφορετική .

Εδώ τα specs

Εξαιρετική εικόνα.

• Χάρη στην οθόνη IPS 17,8 cm (7'') που εξασφαλίζει ευκρινή εικόνα από σχεδόν κάθε γωνία, μπορείτε να απολαμβάνετε την ψυχαγωγία που θέλετε, όπου και όπως θέλετε. Το HP 7 G2 δίνει ζωή στο περιεχόμενό σας με μοναδικό τρόπο.
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το hp είναι πιο όμορφο. Τώρα από θέμα λειτουργικότητας μιας κ φαίνονται τα ίδια ποιο? Νομίζω πάμε περί ορέξεως. Αν και το Leno έχει 2 χρόνια εγγύηση..

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που έβγαλε αυτήν την προσφορά. Το αγόρασα το Σάββατο. Αρκετά καλό tablet για τα 79 ευρω, επώνυμο γρήγορο  πολύ λεπτό , άψογο.  Δουλέουν τα πάντα κανονικά γρήγορα χωρίσ κολήματα. Είχα το HP 7 + άλλα έσπασε η οθόνη και δέν αλλάζει. το είχα πάρει 69Ε προσφορά της vodafone περσυ τα χριστούγεννα, και είπα να το αντικαταστίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που έβγαλε αυτήν την προσφορά. Το αγόρασα το Σάββατο. Αρκετά καλό tablet για τα 79 ευρω, επώνυμο γρήγορο  πολύ λεπτό , άψογο.  Δουλέουν τα πάντα κανονικά γρήγορα χωρίσ κολήματα. Είχα το HP 7 + άλλα έσπασε η οθόνη και δέν αλλάζει. το είχα πάρει 69Ε προσφορά της vodafone περσυ τα χριστούγεννα, και είπα να το αντικαταστίσω.

Με γεια!!! Αν μπορέσεις πες μας και αυτονομία μπαταρίας.

Δημοσ.

αυτονομία νομίζω πολύ καλή. Δεν έχω κάτσει να μετρήσω κάτι. Πάντως για παράδειγμα μπορεί να είμαι για μια ώρα στον chrome...παραληλα FB ΚΛΠ.... και μετά να το πάρει η μικρή μου κόρη και να παίζει άλλες 2 ώρες παιχνίδια η να βλέπει παιδικά στο youtube. Εξάλου φορτίζει πολύ γρήγορα . σε 30min ειναι 100%

Επομένως κανένα παράπονο απο μπαταρία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...