Pap_Lam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Απλά η IPTV συσκευή δεν πρέπει να παίρνει USB, τα USB τα έχει για σκληρό δίσκο. Δεν με χαλάει και το Ethernet, με ενδιαφέρει μόνο να μου κάνει την σύνδεση στα 5GHz. Από την άλλη στον iMac θα βάλω έναν adapter AC1900 της DLnik αν τον θυμάσαι γιατί στο Windows Laptop που έχουμε εδώ στο σπίτι (το οποίο είναι για πέταμα αλλά πιο καινούριο) η ποιότητα είναι μεγαλύτερη από τον iMac, επομένως σκέφτηκα ότι είναι θέμα σίγουρα της κάρτας. Το router μου υποστηρίζει NOIP. Έχω της Netgear το D6300 και διάβασα αυτό.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 οποτε φτιαχνεις account για no-ip εδω http://www.noip.com/ για την Iptv δες το Manual.δεν ειπα να παρεις Usb stick απλα σε καποιο link μου ειχες βαλει ενα Wireless bridge της asus που ηταν ac.δυο ειχες βαλει οσο θυμαμαι και το ενα ηταν ac.
Pap_Lam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Έτοιμο και δοκιμασμένο, βλέπω κανονικά (αλλά ως δωρεάν λογικά θα έχει και τα αρνητικά του). Αυτό της Asus είναι και πανάκριβο και μεγάλο και δεν ξέρω αν θα δω όντως βελτίωση. Σκέφτομαι να πάρω της DLink αυτό που ήταν σε σχήμα μπάλας για τον iMac και της Netgear για την IPTV. * Δυστυχώς το manual και η εταιρεία που έστειλα email δεν μπορούν να με κατατοπίσουν αλλά και να μου πούνε δεν θα είναι σίγουροι.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 το μονο αρνητικο ειναι οτι αμα δεν κανει το ρουτερ σου ουτε ενα Disconnect για 30 ημερες και το ρουτερ δεν ζητησει ανανεωση του nοip τοτε το noip θεωρει οτι δεν το χρησιμοποιεις και σου στελνει email οτι κανε Manual update αλλιως σε 5 μερες θα διαγραφει το host.μμου τυχενει καμια φορα επειδη εχω μεγαλα Uptimes χωρις disconnects αλλα οκ παταω στο link κανει update και ολα οκ.
Pap_Lam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά κάτι δεν κατάλαβα καλά. Έκανα restart το router και άλλαξε η διεύθυνση, εγώ θέλω να έχει την ίδια διεύθυνση κάθε φορά ώστε να την έχω σελιδοδείκτη και να μπαίνω. Τελικά adapter να πάρω πρώτα για την IPTV, για τον iMac ή και για τα 2 ; Κάπου μπερδεύτηκα μάλλον.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 στην tv τι θα αφησεις αμα δεν παρεις κατι? β.ναι δεν θα μπαινεις μακρυα με την ip αλλα με το Noip.δηλαδη πχ pap_lam.no-ip.info. αυτο επειδη θα τρεχει στο ρουτερ σου καθε φορα που αλλαζει η Ip θα ανανεωνεται απο πισω οποτε εσυ απλα θα ξερεις το pap_lam.no-ip.info
Pap_Lam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Βλέπω ότι στο Windows PC που έχουμε το οποίο έχει πιο καινούρια κάρτα ότι έχει επιλογή για καλύτερη ποιότητα. Γι'αυτό σκέφτομαι να πάρω μόνο στον iMac. Αλλά από την άλλη πώς θα βλέπει η IPTV το 5άρι δίκτυο ; Εδώ το χάνω λίγο. Έβαλα για παράδειγμα αυτό : http://paplam.ddns.net και φαίνεται να δουλεύει. Είναι σωστό ; Μέτρησα και την ταχύτητα στο τοπικό μου δίκτυο. Write Time = 1.5574962 Seconds Write Speed = 1,027.2898080 Mbps Read Time = 1.3529605 Seconds Read Speed = 1,182.5917760 Mbps Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2015 από Pap_Lam
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 αν η συνδεση γινει διαμεσω ρουτερκαι παιζει και στα 2 bands ναι μπορει η μια συσκευη να ειναι στα 5 και η αλλη στα 2,4.αλλιως παρε για το Mac και σε δευτερη φαση αφου δεις πως παει για την Iptv.
Pap_Lam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Το router μου επιτρέπει έως 300 στα 2.4GHz και έως 1300 στα 5GHZ (δες και τις μετρήσεις πιο πάνω που έκανα για του λόγου το αληθές). Επομένως αν βάλω τον adapter στον iMac (ο οποίος παίζει ήδη στα 5 GHz αλλά N) δεν θα είναι ανώφελο δεδομένου ότι η IPTV θα παίζει στα 2.4GHz πάλι ; Δεν θα αλλάξει κάτι δηλαδή, αν έχω καταλάβει καλά. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2015 από Pap_Lam
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 για αυτο σου ειπα το ac στο Iptv.θα εχεις γρηγορη συνδεση μεταξυ Imac και ρουτερ αλλα μετα θα κοβει.ακομα και αν η Iptv εχει n600 θα σε κοψει στα 300 στα 2,4 ghz λογω ρουτερ εκτος αν παει απευθειας imac με iptv αλλα μπλεκεις μετα ή αν πας στα 5ghz.δηλαδη αν τωρα ησουν ηδη n300 2,4 ghz σε router <--->iptv τοτε ναι δεν θα κερδισεις σχεδον τιποτα
Pap_Lam Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σκέφτομαι να βάλω κι έναν Extender στην IPTV για καλύτερο σήμα. Θα παίξει ρόλο η ταχύτητά του Extender στην όλη εγκατάσταση και στο σήμα ;
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ξεχνας extender>θα χασεις σε ταχυτητα παρα πολυ.το asus το ac βολευει αν δεν παιρνει Usb stick.ειναι οτι καλυτερο εκτος αν θες Powerline μετα. αν παρεις κατι σε n TO ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5ghz εφοσον το ρουτερ ειναι n300 στα 2,4 ghz ακομα και N900 να βαλεις θα σε κοβει.δεν ξερω η Iptv τι ειναι τωρα .αν ειναι N150 ναι θα εχει διαφορα σε N300.αν ειναι ηδη N300 τοτε καμια διαφορα εκτος αν πας ac η σε N στα 5ghz
Pap_Lam Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το Asus δεν ξέρω αν κάνει για IPTV, σίγουρα πάντως δεν κάνει για το λειτουργικό σύστημα που έχω. Πήρα αυτό για την IPTV και αυτό για τον iMac. Και ξεχνάω τον Extender.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 α.το asus ειναι οπως το Netgear δηλαδη δινει ethernet στην iptv και παιρνει ασυρματα.μια χαρα κανει δεν θελει Drivers.απλα αν δεν ειναι gigabit ethernet η θυρα στην Iptv τοτε θα δεις max 100mbps. αν ειναι gigabit τοτε δεν θα σε κοβει η ethernet αλλα το wireless.εφοσον ειναι 5 ghz αυτο που πηρες θα παιξεις n900 η οσο δινει Max το ρουτερ σου στο n στα 5ghz
Pap_Lam Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εάν δουλέψει δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω αφού το router μου παίζει στα 1300 Mbps στα 5GHz. Το Asus ήταν στα 1734 Mbps 5 GHz αλλά το router μου δεν θα τα σήκωνε επομένως νομίζω έκανα καλές επιλογές. Τι να πω, ίδωμεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα