poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Οκ τωρα καταλαβα.ναι μια χαρα ειναιγια Imac.dual band ειναι ac ειναι ολα μια χαρα για το imac.
Pap_Lam Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για την IPTV επομένως αν θα βάλω της Netgear πάλι τα ίδια πάνω-κάτω θα λάβω απλά θα είναι 5GHz. Άρα θα πάω στην Asus που δίνει 450 Mbps, σωστά το σκέφτομαι ; Σε υπερευχαριστώ ! Αν μπορείς δώσε και ένα χέρι βοηθείας για να βάλω στατική IP στην IPTV. Λέει να συμπληρώσω : Διεύθυνση IP, Μάσκα υποδικτύου, Πύλη και Διακομιστή DNS. Τι να του γράψω ;
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ναι εκτος αν πας στο asus που ειναι ac http://www.asus.com/Networking/EAAC87/ ac 1900 γραφει εκτος αν λες για αλλο asus http://www.asus.com/Networking/EAN66/ αυτο που ειναι 900 και θα σου δωσει 450 σε καθε band. αν το ρουτερ σου ειναι 192.168.1.1 τοτε δινεις ip 192.168.1.200 για παραδειγμα μασκα 255.255.255.0 πυλη την ιp του router dns ειτε του παροχου σου ειτε την Ip του ρουτερ ειτε open dns Οπως της google 8.8.8.8 kai 8.8.4.4 gia forthnet Οι dns ειναι 194.219.227.2 και 193.92.150.3
Pap_Lam Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 1800 γράφει αυτό. Λες να κάνει το 1800 και για την συσκευή IPTV ;
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 to 1800 συνηθως ειναι και για τα 2 bands.στην πραξη ισως να ειναι 900 και 900.δεν διαβασα ακριβως να δω τι λεει. οτι ειναι με ethernet θα παιξει σε οποιαδηποτε συσκευη σαν wireless bridge.δεν μπορω να ξερω αν θα κανει καποιο θεμα.απο εκει και περα εξαρτατε αν θα παιξεις διαμεσω ρουτερ η απευθειας το Imac Με την Iptv.αν αυτα ηταν κοντα θα μπορουσαν να παιξουν και με καλωδιο ethernet μεταξυ τους ασχετα με το κομματι wireless.αν εχω χασει κατι σορρυ απλα εχουμε πει τοσους εξοπλισμους και τοσα σεναρια που εχω χαθει λιγακι.
Pap_Lam Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ότι και να βάλω δεν εφαρμόζει τις ρυθμίσεις Νομίζω κατάλαβα γενικά τι να κάνω και τι όχι. Θα μιλήσω και με την Asus φυσικά. Edit : Το κατάφερα, εντάξει !
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 λεω και εγω δεν γινεται να μην δεχεται στατικη Ip.
Pap_Lam Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν δέχοταν τις ρυθμίσεις αλλά ήταν παραπλάνηση. Βγήκα-ξαναμπήκα και τα νούμερα που μου είπες ως διά μαγείας ήταν εκεί
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 αν εχεις ιντερνετ εκει τοτε τα εχεις κανει ολα σωστα. 1
11demian111 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Τι βελτίωση θες ακριβώς να δεις, στο σήμα ή στην ταχύτητα? Για το σήμα απλά θα πάρεις κάρτα με καλή κεραία. Για την ταχύτητα το AC ΙΣΩΣ βοηθήσει. Αν και να ξέρεις πως σε κάθε περίπτωση την πιάνεις την ταχύτητα του adsl. Τώρα αν θες καλύτερες ταχύτητες εντός οικιακού δικτύου ναι, θα βάλεις AC στο mac, αλλά το IPTV θα πάρει αναγκαστικά καλώδιο με κάποιον τρόπο. Για να πω την αλήθεια, πιστεύω πως μια δομημένη καλωδίωση Ethernet είναι επένδυση για κάθε σπίτι πλέον. Το wifi είναι καλό μόνο για κινητά και κανα λάπτοπ. Οτιδήποτε άλλο πρέπει να παίζει με καλώδιο.
Pap_Lam Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, θέλω να βελτιώσω όσο γίνεται το τοπικό δίκτυο για να βλέπω με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα TV στον iMac. Σκέφτομαι να βάλω AC adapter dual band στον iMac και N dual band adapter στην IPTV συσκευή. Τώρα αν βελτιωθεί και το Internet δεν θα πω όχι
Pap_Lam Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ανοίγω το θέμα πάλι διότι κάπου έχω απορία : Η IPTV συσκευή μπορεί να μεταδόσει το σήμα μέσω τοπικού δικτύου και μέσω Internet. Μέσω τοπικού δικτύου δεν έχω κανένα πρόβλημα (του έβαλα και στατική IP όπως είπαμε). Η διεύθυνση Internet όμως αλλάζει κάθε φορά και παίρνει τελείως διαφορετική διεύθυνση. Την μία είναι για παράδειγμα 186.4.165.77 και την άλλη 65.2.564.667 (οι αριθμοί δεν είναι αληθινοί). Πώς θα γνωρίζω κάθε φορά την διεύθυνση Internet της συσκευής αν είμαι κάπου έξω και δεν έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του router ;
11demian111 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αυτό είναι θέμα του μοντεμ, όχι του iptv. Χρειάζεσαι ή στατική IP από τον πάροχο ή dynamic dns για να έχεις μια διεύθυνση που δεν αλλάζει. Στο άλλο θέμα τώρα, το iptv πρέπει να έχει οπωσδήποτε καλώδιο. Ο iMac τι μοντέλο είναι? Γιατί παίζει να μπορείς να αλλάξεις την υπάρχουσα κάρτα με ac και να μην χρειαστείς usb
Pap_Lam Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Για στατική IP από τον πάροχο μάλλον θα πρέπει να πληρώνω, οπότε δεν συμφέρει. Αυτό με την Dynamic DNS γνωρίζεις πώς γίνεται ; Στο IPTV σκέφτομαι να του βάλω έναν adapter στην Ethernet θύρα του. Ή δεν θα δω αλλαγή έτσι ; Στον iMac (μοντέλο 2011-27") θα του βάλω ac adapter μάλλον.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, θέλω να βελτιώσω όσο γίνεται το τοπικό δίκτυο για να βλέπω με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα TV στον iMac. Σκέφτομαι να βάλω AC adapter dual band στον iMac και N dual band adapter στην IPTV συσκευή. Τώρα αν βελτιωθεί και το Internet δεν θα πω όχι καλο θα ηταν να βαλεις το ac που ειδες οχι το n για την Iptv συσκευη. Ανοίγω το θέμα πάλι διότι κάπου έχω απορία : Η IPTV συσκευή μπορεί να μεταδόσει το σήμα μέσω τοπικού δικτύου και μέσω Internet. Μέσω τοπικού δικτύου δεν έχω κανένα πρόβλημα (του έβαλα και στατική IP όπως είπαμε). Η διεύθυνση Internet όμως αλλάζει κάθε φορά και παίρνει τελείως διαφορετική διεύθυνση. Την μία είναι για παράδειγμα 186.4.165.77 και την άλλη 65.2.564.667 (οι αριθμοί δεν είναι αληθινοί). Πώς θα γνωρίζω κάθε φορά την διεύθυνση Internet της συσκευής αν είμαι κάπου έξω και δεν έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του router ; σεταρεις dyndns μεσα απο τον ρουτερ σου αν και νομιζω ειναι επι πληρωμη .το Noip ειναι δωρεαν απλα δεν ξερω αν το υποστηριζει το ρουτερ σου σαν υπηρεσια. Για στατική IP από τον πάροχο μάλλον θα πρέπει να πληρώνω, οπότε δεν συμφέρει. Αυτό με την Dynamic DNS γνωρίζεις πώς γίνεται ; Στο IPTV σκέφτομαι να του βάλω έναν adapter στην Ethernet θύρα του. Ή δεν θα δω αλλαγή έτσι ; Στον iMac (μοντέλο 2011-27") θα του βάλω ac adapter μάλλον. δες καταρχην τι υπηρεσιες υποστηριζει το ρουτερ σου. θα δεις διαφορα απλα θα ηταν καλυτερα ενα powerline ή καλωδιο ethernet. τωρα το mac αν αλλαζει απλα η καρτα δεν το ξερω.δεν ασχολουμε με Mac. ναι την πληρωνεις την static ip για αυτο ολοι βαζουν noip,dyndns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα