Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά εχθες παρέλαβα έναν fx 8320 κ έχω μητρική asus m5a78l/usb3,στο bios έχει ενα σορό επιλογές για τον cpu παιδιά όπως στην φωτο που δεν είναι δική μου απλα την βρήκα απο google

Έχω ακόμα την Μαμά ψυχτρα κ έχω απενεργοποιησει το turbo mode

Σε αυτές τις επιλογές τι είναι καλυτερα να βάλω χωρίς να κάνω overclock stock κατασταση

Σας ευχαριστώ πολύ κ θα ανεβασω κ φωτο μόλις γυρίσω να δείτε την δική μου φωτο

post-208010-0-83053100-1439480178_thumb.png

Δημοσ.

Την μητρική την είχες από πριν; Είναι θολή η photo.Stock άστον και δοκίμασε undervolt.Φρόντισε επίσης και το κουτί να χει όσο το δυνατόν καλύτερο airflow.

Δημοσ.

Εδώ είναι κ οι ρυθμίσεις του bios μου αυτό που μου ειπες φιλέ μου το undervolt πως το κάνω? Σε ευχαριστώ πολυ

post-208010-0-62537300-1439497736_thumb.jpg

post-208010-0-50018500-1439497913_thumb.jpg

Δημοσ.

για overclock η μητρικη δεν ειναι και απο της καλες δεν εχει αρκετες φασης για να ανάβασης  τον 8320 οποτε οτι κανεις θα ειναι μονο στοκ και με την μικροτερη ταση που μπορει να παιζει χωρίς καποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν με ανυσηχει φιλε μου το overclock απλα οι ρυθμισεις στο cpu configuration τις εχω σωστες η εχω κανει καμια πατατα εκει εχω το θεμα μου η οπως κ να τις βαλω δεν υπαρχει θεμα? το cool n το γνωριζω το turbo boost το γνωριζω ολα τα αλλα δεν ξερω κ δεν ξερω τι να κανω :-(

Δημοσ.

Το cool n quiet ενεργοποίησε το, οι υπόλοιπες ρυθμίσεις στο auto ειναι οκ, βρες το ρεύμα του επεξεργαστή και κάνε undervolting αν θέλεις.

Δημοσ.

με την μαμα-ψύκτρα η καλύτερη ρύθμιση είναι να βάλεις bios-default και να φοράς ωτοασπίδες.

ΑΑΑΑ και μην το ανάβεις σε ώρες κοινής ησυχίας γιατί θα έχεις παράπονα από την γειτονιά.

Δημοσ.

Spiti το έχεις παρακάνει, σε όποιο θέμα μιλάμε για amd σπαμμάρεις και λες ασυναρτησίες, ο φανμπϊσμός σου με τους intel δεν έχει όρια πραγματικά. Κάνει θόρυβο η στοκ ψύκτρα αλλά όχι και τόσο, μην τρελαθούμε. Εμ βέβαια, όταν μιλάμε για amd πάντα οι amd είναι σκάρτοι, οι amd καίγονται, οι amd ανεβάζουν στα ύψη τον λογαριασμό της ΔΕΗ, οι amd έχουν στοκ ψύκτρα που ακούγεται σε δύο τετράγωνα και άλλες τέτοιες μπαρούφες. Άσε μας λοιπόν εμάς με τους amd να υποφέρουμε και απόλαυσε εσύ τον άψογο intel σου. Η γνώμη σου για τους amd είναι αυτή, σεβαστό, ωστόσο κράτα την για τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να επηρεάζεις αρνητικά και τους άλλους με την καυστικότητά σου. @Kosgreece άστα όλα bios defaults και απόλαυσε το μηχάνημά σου, μην ακούς χαζομάρες.

• Like 6
Δημοσ.

με την μαμα-ψύκτρα η καλύτερη ρύθμιση είναι να βάλεις bios-default και να φοράς ωτοασπίδες.

ΑΑΑΑ και μην το ανάβεις σε ώρες κοινής ησυχίας γιατί θα έχεις παράπονα από την γειτονιά.

Ενώ αν είχε intel θα είχε ησυχία αλλά και 80-100c στην CPU του ώστε να ψήνει και κανένα αυγο.

Γενικά αν θες να είσαι σωστός στο ελληνικό περιβάλλον, βάσεις after market ψυκτρα.

Είναι επένδυση έτσι κι αλλιώς.

• Like 3
Δημοσ.

πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε όποιον αγοράζει AMD χωρίς έξτρα καλή ψυκτρα. Δεν είναι παράλογο να κάνουμε αλχημείες για να δουλέψει φυσιολογικά ο επεξεργαστής μας? Αν κάνουμε O/C οκ , ένας καψερός όμως που θέλει να σερφάρει 2-3 ή να δουλέψει πάνω στο office γιατι να κάνει τον geek? Γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ η αλήθεια?

προσωπικά έχω ι3 4170 με μαμίσια ψύκτρα , μαμίσια θερμοαγώγιμη , χωρίς να την έχω καθαρίσει μέχρι τώρα (4μήνες) σε μητρική Η81 των 45ευρώ και δεν ακούω τίποτε. 

ο επεξεργαστής που έχω για να πιάσει 80-100c πρέπει να τον βάλω να δουλέψει εκεί.

Link.png Site: http://www.protothema.gr/world/article/497298/pagosmio-rekor-thermokrasias-sto-iran-me-678-vathmous-kelsiou/

Δημοσ.

Παιδιά εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας έτσι κ αλλιως κακίες δεν κραταω απλα είμαι με την amd χρόνια τώρα κ είμαι πανευτηχεις τώρα μπήκε κ μια corsair a70 στον 8320 κ όλα πάνε ρολόι σας ευχαριστώ κ παλι

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά παιδιά έφτασε άνετα 4.4g ο 8320 δεν το περιμενα με την μιτρικη μου τόσο άνετα απιστευτος

post-208010-0-67868000-1439719689_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...