teokarafou1992 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ με Passionate, δεν είναι και φθηνά Τα κινητά τις Samsung όταν κυκλοφορούν. Εγώ note 4 έχω και θα μείνω μέχρι να δω από κοντά Το 5 Να δω αν με αρέσει ή όχι. Αλλά μεγάλη μαλακια με την sd και την μπαταρία . Το κάναν αυτό με την sd για να πουλάνε και τις παραλαγες που έχουν με 64gb και 128gb
voldemort Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Βλέπω οι πηγές σου είναι αξιόπιστες... Αν είχες την παραμικρή ιδέα απο iOS θα γνώριζες οτι το Multitasking Split Screen προοριζόταν εξαρχής για τα iPad αφού έχουν μεγάλες οθόνες. Τα Rumors του τυπου "The iPhone 6s will likely get a few features that the iPhone 6 does not". κράτησε τα για εσένα και έλα να γράψεις τα Fact σου όταν ενημερωθείς από έγκυρες πηγές. http://www.insomnia.gr/topic/572329-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-ios-9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-siri-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5/ Διαβασε τα...δεν θα λεμε τα ιδια παλι. http://9to5mac.com/2015/06/08/ipad-split-screen-multitasking/ Αλλαξε κατι μηπως; No iPad before the iPad Air 2 will be able to run the split-view multitasking feature. No, the article states that only the two most recent iPad minis will be supported, and only the iPad Air 2 will get the full-size multitasking feature. The iPad mini will only get the Slide Over version.
king2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Γιατί να πρέπει να κάνουμε τόσες πολλές υποχωρησεις σε ένα προϊόν που κάνει 1000 ευρώ? Στην sd έχω σειρές ταινιες μουσικά βίντεο και αρχεία Flac. Στην εσωτερική εφαρμογές και παιχνίδια. Γιατί να πρέπει να περιοριστω στα 64gb που δίνει η samsung όταν με 50 ευρώ περνω 128gb κάρτα που χωράει τα πάντα? Πάμε στην μπαταρία. Έχω το κινητό 1.5 χρόνο. Σε λίγο καιρό θα αλλάξω μπαταρία. Παραγγελνω μια από κατάστημα στο skroutz με 12 ευρώ και έχω καινούργιο κινητό από άποψη αυτονομίας. Γιατί να πρέπει να πάω να δώσω 80-100 ευρώ στη Samsung για αλλαγή μπαταρίας και να έχω και το φόβο αν το κάνουν γρατζουνιες? Να μου λείπει. Ir blaster. Αρκετά σημαντικό και αυτό που πιάνει καλύτερα και από το αυθεντικό κομπιούτερ της τηλεορασης. Απλή θύρα usb 2 ενώ το note 3 είχε usb 3. Φορτίζει λέει σε 2 ώρες. Εμένα φορτίζει σε 1.30 λεπτά από το 0 στο 100. Για πια ταχυτητα μιλάνε? Βαζουν 4gb Ram. Δεκτόν αλλά ποτέ δεν είδα κάτω από 500mb ελεύθερα στο νοτε 3 και ας έχω 20 εφαρμογές ανοιχτές. Το grip από όσα hand on έχω δει είναι πολύ κακο γλιστραει για πλάκα. Με το δέρμα του 3/4 το grip είναι άψογο. Ραδιόφωνο knox και αυτα αρνητικά είναι άλλα τα έχουμε χρόνια από το 3 και μετά οπότε οκ. Ένα καλό κινητό έβγαζε η samsung και το κατέστρεψε. Το μόνο καλό ότι δεν θα μπούμε σε έξοδα και για φέτος για να πάρουμε κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που έχουμε. Καλό πάτο shamesung και ελπίζουμε σε ένα note 6 με όλα αυτά που λείπουν από το 5. 3
Neg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/572329-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-ios-9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-siri-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5/ Διαβασε τα...δεν θα λεμε τα ιδια παλι. http://9to5mac.com/2015/06/08/ipad-split-screen-multitasking/ Αλλαξε κατι μηπως; No iPad before the iPad Air 2 will be able to run the split-view multitasking feature. No, the article states that only the two most recent iPad minis will be supported, and only the iPad Air 2 will get the full-size multitasking feature. The iPad mini will only get the Slide Over version. Διαβάζεις αυτά που γράφεις; Πριν λίγο έγραψες για τα iPhone και το Multitasking και σου λέω οτι είναι μόνο για τα iPad κανείς δεν είπε οτι είναι για iPhone και τώρα μου αντιστρέφεις αυτά που έλεγες και γυρίζεις στα iPad. Άσε δεν έχει νόημα να συνεχίσω να σου απαντώ. Μην προσπαθείς τουλάχιστον να βγάλεις σκάρτη μια εταιρία που από το 2007 κάνει τα πάντα η αγαπημένη σου Samsung για να γίνει ο κλώνος της. 1
iMarilina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ειπες κατα λεξη. "Το αντροιντ δεν σηκώνει μικρή ραμ πάει και τέλειωσε." Σου απαντησα.Μιλησες για android γενικως.Αν το ξεκαθαρισεις σε επιπεδο εταιρειας και custom μπορω να το δεχτω. Που διαφωνεις; Φιλος με 4s και χωρις να ειναι jail μετανοιωνει την ωρα που αναβαθμισε σε ios 8. Ipad 2 ξαδερφης με μικρα παιδια και 6-7 games τρωει το lag της χρονια του με ios 8 τελευταιο. Για να ανοιξει το παραθυρο με τα settings Και οχι μονο θελει 3 δευτερολεπτα. Mην τα παραλεμε. iphone 4s του συζύγου απροβλημάτιστο στην 8, (εγώ το αναβάθμισα και το έκανα και jailbreak φυσικά) και το ipad mini (πρώτο μοντέλο) επίσης σφαίρα στην 8. Το αναβάθμισε απλά ή έκανε καθαρή εγκατάσταση? Γιατί μερικές φορές παίζει ρόλο. Δε μπορώ να πω για το ipad 2 γιατί δεν ξέρω. Γιατί να πρέπει να κάνουμε τόσες πολλές υποχωρησεις σε ένα προϊόν που κάνει 1000 ευρώ? Στην sd έχω σειρές ταινιες μουσικά βίντεο και αρχεία Flac. Στην εσωτερική εφαρμογές και παιχνίδια. Γιατί να πρέπει να περιοριστω στα 64gb που δίνει η samsung όταν με 50 ευρώ περνω 128gb κάρτα που χωράει τα πάντα? Πάμε στην μπαταρία. Έχω το κινητό 1.5 χρόνο. Σε λίγο καιρό θα αλλάξω μπαταρία. Παραγγελνω μια από κατάστημα στο skroutz με 12 ευρώ και έχω καινούργιο κινητό από άποψη αυτονομίας. Γιατί να πρέπει να πάω να δώσω 80-100 ευρώ στη Samsung για αλλαγή μπαταρίας και να έχω και το φόβο αν το κάνουν γρατζουνιες? Να μου λείπει. Ir blaster. Αρκετά σημαντικό και αυτό που πιάνει καλύτερα και από το αυθεντικό κομπιούτερ της τηλεορασης. Απλή θύρα usb 2 ενώ το note 3 είχε usb 3. Φορτίζει λέει σε 2 ώρες. Εμένα φορτίζει σε 1.30 λεπτά από το 0 στο 100. Για πια ταχυτητα μιλάνε? Βαζουν 4gb Ram. Δεκτόν αλλά ποτέ δεν είδα κάτω από 500mb ελεύθερα στο νοτε 3 και ας έχω 20 εφαρμογές ανοιχτές. Το grip από όσα hand on έχω δει είναι πολύ κακο γλιστραει για πλάκα. Με το δέρμα του 3/4 το grip είναι άψογο. Ραδιόφωνο knox και αυτα αρνητικά είναι άλλα τα έχουμε χρόνια από το 3 και μετά οπότε οκ. Ένα καλό κινητό έβγαζε η samsung και το κατέστρεψε. Το μόνο καλό ότι δεν θα μπούμε σε έξοδα και για φέτος για να πάρουμε κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που έχουμε. Καλό πάτο shamesung και ελπίζουμε σε ένα note 6 με όλα αυτά που λείπουν από το 5. Συμφωνώ και για την microsd και για το charging και για τη ραμ γενικώς, ποτέ δεν είδα ιδιαίτερο θέμα, πάντα είμαι στα 700 και βάλε ελεύθερη ραμ παρόλες τις εφαρμογές και τα ένα σωρό που κάνω. Και η φόρτιση μια χαρά είναι γρήγορη. 1
vdeseris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 iphone 4s του συζύγου απροβλημάτιστο στην 8, (εγώ το αναβάθμισα και το έκανα και jailbreak φυσικά) και το ipad mini (πρώτο μοντέλο) επίσης σφαίρα στην 8. Το αναβάθμισε απλά ή έκανε καθαρή εγκατάσταση? Γιατί μερικές φορές παίζει ρόλο. Δε μπορώ να πω για το ipad 2 γιατί δεν ξέρω. To δικό μου sorry αλλά σέρνεται σε πολύ ενοχλητικό βαθμό. Μακάρι να βελτιωθεί στην 9 γιατί τώρα ipad δεν αξίζει να λέγεται. Έχουμε βγει τελείως off topic όμως...
iMarilina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 To δικό μου sorry αλλά σέρνεται σε πολύ ενοχλητικό βαθμό. Μακάρι να βελτιωθεί στην 9 γιατί τώρα ipad δεν αξίζει να λέγεται. Έχουμε βγει τελείως off topic όμως... Δεν ξέρω να σου πω. θα έλεγα όμως να κάνει μια προσπάθεια για restore/setup as new γιατί φαντάζομαι ότι αναβάθμισε ΟΤΑ και γενικά όταν είναι μεγάλες αναβαθμίσεις είναι καλύτερα να γίνονται καθαρές.
voldemort Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Διαβάζεις αυτά που γράφεις; Πριν λίγο έγραψες για τα iPhone και το Multitasking και σου λέω οτι είναι μόνο για τα iPad κανείς δεν είπε οτι είναι για iPhone και τώρα μου αντιστρέφεις αυτά που έλεγες και γυρίζεις στα iPad. Άσε δεν έχει νόημα να συνεχίσω να σου απαντώ. Μην προσπαθείς τουλάχιστον να βγάλεις σκάρτη μια εταιρία που από το 2007 κάνει τα πάντα η αγαπημένη σου Samsung για να γίνει ο κλώνος της. Ναι...ολοι κλωνοποιουνε την apple επειδη υιοθετησανε το παραλληλογραμο σχημα με τις στρογγυλεμενες γωνιες ή και τετραγωνες κατα περιπτωση,επειδη φτιαξανε στρογγυλα ρολογακια,και βαλανε fingerprint που πρωτη η motorola ειχε βαλει σε δικο της κινητο. Γιατι να μην μιλησουμε για το φλας στην μπροστινη καμερα που θα εχει το 6s Και ειναι καινοτομια της apple...καπου το εχω ξαναδει να δεις...nokia; Και η οθονη dell ποιυ εχω εχει σχημα παραλληλογραμμο.Να μηνυσουμε κι αυτην... Και τις εταιρειες ρολογιων που κανουν μηχανικα ρολογια στρογγυλα... Γιατι να μην μηνυσουμε το συμπαν μαλιστα που τολμησε να υιοθετησει το στρογγυλο σχημα στην δημιουργια του... Εχεις δικαιο...Ολοι ειναι κλωνοι της apple...και τα ηχεια που εχω στο desktop ειναι παραλληλογραμμα και στρογυλλεμενες γωνιες. Εταιρεια απο το 2007...χαχα...ενω οι αλλοι που υπαρχουν χρονια πιο μπροστα δεν φτιαχνανε κινητα και περιμεναν την apple...μιλαμε για innovation...οχι αστεια.Οταν η ιδια δεν κατασκευαζει ουτε κουταλακι μονη της τεχνολογικα. Eνταξει...δεν ασχολουμαι αλλο...αρκετα αστειευτηκαμε. 2
vdeseris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω να σου πω. θα έλεγα όμως να κάνει μια προσπάθεια για restore/setup as new γιατί φαντάζομαι ότι αναβάθμισε ΟΤΑ και γενικά όταν είναι μεγάλες αναβαθμίσεις είναι καλύτερα να γίνονται καθαρές. Σε αυτό συμφωνώ 1000% γιατί οι περισσότεροι έτσι την πατάνε. Είτε είναι iOS, είτε android είτε windows
voldemort Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το αναβάθμισε απλά ή έκανε καθαρή εγκατάσταση? Καθαρη.
iMarilina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καθαρη. Μήπως είναι 8άρι? Ναι...ολοι κλωνοποιουνε την apple επειδη υιοθετησανε το παραλληλογραμο σχημα με τις στρογγυλεμενες γωνιες ή και τετραγωνες κατα περιπτωση,επειδη φτιαξανε στρογγυλα ρολογακια,και βαλανε fingerprint που πρωτη η motorola ειχε βαλει σε δικο της κινητο. Γιατι να μην μιλησουμε για το φλας στην μπροστινη καμερα που θα εχει το 6s Και ειναι καινοτομια της apple...καπου το εχω ξαναδει να δεις...nokia; Και η οθονη dell ποιυ εχω εχει σχημα παραλληλογραμμο.Να μηνυσουμε κι αυτην... Και τις εταιρειες ρολογιων που κανουν μηχανικα ρολογια στρογγυλα... Γιατι να μην μηνυσουμε το συμπαν μαλιστα που τολμησε να υιοθετησει το στρογγυλο σχημα στην δημιουργια του... Εχεις δικαιο...Ολοι ειναι κλωνοι της apple...και τα ηχεια που εχω στο desktop ειναι παραλληλογραμμα και στρογυλλεμενες γωνιες. Εταιρεια απο το 2007...χαχα...ενω οι αλλοι που υπαρχουν χρονια πιο μπροστα δεν φτιαχνανε κινητα και περιμεναν την apple...μιλαμε για innovation...οχι αστεια.Οταν η ιδια δεν κατασκευαζει ουτε κουταλακι μονη της τεχνολογικα. Eνταξει...δεν ασχολουμαι αλλο...αρκετα αστειευτηκαμε. Ξέχασες να αναφέρεις την κοροιδία όλων όσον αφορά την παντόφλα Νote μέγεθος και ξαφνικά αγαπούν 6plus χιχι
voldemort Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μήπως είναι 8άρι? Ξέχασες να αναφέρεις την κοροιδία όλων όσον αφορά την παντόφλα Νote μέγεθος και ξαφνικά αγαπούν 6plus χιχι Oχι 16. Και οχι αυτο που λες δεν ισχυει. Τα Note παντα μου αρεσαν ακομη και απο το πρωτο. Καθε μοντελο καθε χρονια κουβαλα τεχνολογια του αναπτυσομενου ετους κατασκευαστικα και σχεδιαστικα. Το Note 4 ειναι πολυ πιο ωραιο και στο ματι και στο χερι απο οτι το Plus. Το Plus γλιστραει σαν το χελι στα χερια σου.Το note 4 ειναι σχεδον το μοναδικο λογω πισω οψης υλικου που σου δινει απολυτο ελεγχο στο κρατημα.Κατι σαν τα ελαστικα του αυτοκινητου που λεμε... Σε αυτους που αναφερεσαι δεν εχω αποψη επειδη μιλαμε για κατι καθαρα θεμα γουστου. Μην ξεχνας οτι παντοφλα και το θεμα τους μεγεθους το ειρωνευοντουσαν πρωτοι οι apple-τες. Σημερα ως συνηθως μας λενε αλλα...η κωλοτουμπα ειναι διαχρονικη και σε ολους.
bilspa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 στασιμο κινητο δυστυχως note3 note4 note5 το ιδιο ειναι με μερικες τσαπατσιουλιες το 5...κριμα περιμενα κατι καλυτερο μενω στο note3 ,χθες αγορασα το huawei p8 dual sim lite για δευτερο κινητο,τι να λεμε η σαμμυ σε οθονη ειναι μπροστα ετη (οπως κ το αιιιφον.....(iphone)) κ οχι μονο απλα περιμενα κατι παραπανω οχι sd οχι infared οχι μπαταρια αφαιρουμενη ,μαλλον προς τα πισω παει ...
yimmiyimmi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Απορω τι τσακωνεστε εγω θα πω το απλο περιμενω κανα nexus σε 5 ιντσες παλι και τοτε θα παρω κινητο,γιατι το περνω και θα θελω να το πειραζω αυτο δε μου το δινει καμμια εταιρια αρα ειναι για το π...οχι μονο η σαμσουνγκ και ολες οι αλλες απο τη στιγμη που ρουτερω κατι και χανω την εγγυηση μου καλα κανει η google και τους τα περνει,απο κει και υστερα θα παρω ενα κινητο που κανει οσο οσο για να περιμενω τη samsung να μου πει παρε update οταν θελω εγω,παρτε κινητο 900 ευρω ειτε σαμμυ ειτε htc κλπ και να βλεπεται το nexus 4 με το nexus 5 με 5.1.1 updated αυτο ειναι κοροιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα