Προς το περιεχόμενο

Η Samsung αποκάλυψε τα νέα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 edge+ (Updated)

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε μου καποια στιγμη θα πρεπει να κυριολεκτουμε με αυτα που λεμε και οχι να κανουμε κριτικη του στυλ "οπως μας βολευει".

Ολοι λεγανε οτι τα samsung ειναι ακριβα κλπ.Βγηκε και το αρθρο για το s6 100 κατω...και τρεξανε ολοι να πουνε καιρος ηταν κλπ.

Ερχεται λοιπον και για να μην φαει την ιδια κριτικη απο την αρχη σου το δινει 200 κατω και παρε και ενα Tab(εγω το παιρνω ανετα).

Το κακο που ειναι;

Ας βγει και η apple με 200 κατω και ενα ipad με το 6s(θα γκρεμιστει το συμπαν).Τι θα πω;Δεν το παιρνω;μλκς θα ημουν με το συμπαθειο...ιδιαιτερα οταν τετοιες κινησεις πρεπει να επιβραβευονται και οχι να "ειρωνευονται".

Παρε την εταιρεια και πες της με την λογικη σου να το εχουν 1500 για να ανεβασει το κυρος του προιον της...δηλαδη ενταξει...βηχουμε.

Από τις απαντήσεις σου φαίνεται ότι ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι και για ποιόν λόγο έχω γράψει... Πάμε άλλη μία: ΔΕΝ είπε κανείς ότι δεν συμφέρει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προσφορά κάνει μια εταιρεία. Αυτό που είπα, είναι ότι βγάζεις νέο μοντέλο της κορυφαίας σειράς σου σαν εταιρεία και επειδή έχεις φάει τόσες οικονομικές κατραπακιές εδώ και δεν θυμάμαι πόσα τρίμηνα, βγάζεις απευθείας προωθητική ενέργεια δείχνοντας ανασφάλεια για το προϊόν σου , συν το γεγονός ότι δεν θα κυκλοφορήσει το Note στην Ευρώπη φέτος (ΤΡΑΓΙΚΟ). Ούτε σχολίασα αν είναι καλή ή κακή η συσκευή ούτε έκανα καμία σύγκριση με την Apple που έκανες εσύ ξεκινώντας flame. Την πολιτική της Samsung σχολίασα και τις κινήσεις της σαν εταιρεία. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όσο για το θέμα RAM, πιάσε ένα πεντάρι και πιάσε και ένα S4 που σερνόταν με τα 2 γίγα ραμ και το σούταρα από το παράθυρο μετά από 3 βδομάδες. Το Note 3 μεγάλη διαφορά. Το αντροιντ δεν σηκώνει μικρή ραμ πάει και τέλειωσε. Το iOS τη σηκωνει. (ως ένα σημείο βέβαια πλέον αλλά σε γενικές γραμμές). 

Εγω βλεπω οτι συσκευες με καθαρο και καλο optimized android βγαινανε και συνεχιζουν να βγαινουν με 2 ραμ και θεριζουν.

Εσυ που ειδες οτι το android δεν μπορει να δουλεψει με χαμηλη ραμ;

moto g-->1 ram.

Mην μπερδευεσαι με τις custom roms που η καθε εταιρεια θελει να βαλει τα δικα της επανω και ξεφευγουν μερικες της λογικης.

όσοι γκρινιάζετε για την καταργηση της υποδοχης για καρτες μνήμης και της αποσπώμενης μπαταρίας, ήταν θεμα χρόνου να το κανει και η σαμυ, όλοι  σχεδόν οι κατασκευαστές τα έχουν εγκαταλείψει.

οι εταιριες δεν ειναι χαζες χωρις καρτα μνημης σε αναγκαζουν να αγορασεις το ακριβοτερο μοντελο με περισσοτερη χωρητηκότητα + να χρησιμοποιείς ον λινε υπηρεσίες αποθήκευσης.

όπως εγινε και με το ραδιοφωνο και πλεον δν το χει σχεδον καμια συσκευη

όπως είπε και κάποιος άλλος τα smartphone εχουν φτασει σχεδόν στο τέρμα, 8πυρηνα 4gb ram 64μπιτα οθόνες υψηλής αναλυσης που ψαχνεις τα pixel με μεγεθυντικό φακό, γινονται ολο και πιο λεπτα με αποτελεσμα να χανουμε αυτονομία.

Από τις απαντήσεις σου φαίνεται ότι ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι και για ποιόν λόγο έχω γράψει... Πάμε άλλη μία: ΔΕΝ είπε κανείς ότι δεν συμφέρει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προσφορά κάνει μια εταιρεία. Αυτό που είπα, είναι ότι βγάζεις νέο μοντέλο της κορυφαίας σειράς σου σαν εταιρεία και επειδή έχεις φάει τόσες οικονομικές κατραπακιές εδώ και δεν θυμάμαι πόσα τρίμηνα, βγάζεις απευθείας προωθητική ενέργεια δείχνοντας ανασφάλεια για το προϊόν σου , συν το γεγονός ότι δεν θα κυκλοφορήσει το Note στην Ευρώπη φέτος (ΤΡΑΓΙΚΟ). Ούτε σχολίασα αν είναι καλή ή κακή η συσκευή ούτε έκανα καμία σύγκριση με την Apple που έκανες εσύ ξεκινώντας flame. Την πολιτική της Samsung σχολίασα και τις κινήσεις της σαν εταιρεία. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Ξαναδιαβασε οτι ειπα διοτι μαλλον εσυ δεν καταλαβες.

Το ενα μας βρωμα το αλλο μας ξυνιζει.

Άντε καλά.

Ε δεν θα λεμε τα ιδια και τα ιδια καθε φορα επειδη εσυ θελεις να καταληξεις εκει που σε συμφερει.

Ειτε ζητας χαμηλες τιμες ειτε ειναι ολα στον Θεο και γκρινιαζεις.

Κατεβαζει τιμες...δεν εμπιστευεται τα προιοντα της.

Πουλαει ακριβα...υπερκοστολογημενες συσκευες.

Δεν εχει ξερεις τοσα μονοπατια η κοινη λογικη.

Μακαρι και η apple να πουλησει 200 κατω το 6s και ας κανει δωρο και ενα ζευγαρι παντοφλες.Εγω θα το παρω.

Εσυ δεν θα το παρεις;Θα σου το δωσει απο 900 700 και θα πας να τους πεις τα ιδια που λες τωρα;

Δηλαδη...οκ...

Εγω βλεπω οτι συσκευες με καθαρο και καλο optimized android βγαινανε και συνεχιζουν να βγαινουν με 2 ραμ και θεριζουν.

Εσυ που ειδες οτι το android δεν μπορει να δουλεψει με χαμηλη ραμ;

moto g-->1 ram.

Mην μπερδευεσαι με τις custom roms που η καθε εταιρεια θελει να βαλει τα δικα της επανω και ξεφευγουν μερικες της λογικης.

Το ξέρω ότι η κάθε εταιρία βάζει τα bloatware της πάνω. Εγώ μίλησα με βάση τη δική μου εμπειρία με το υποτιθέμενο "κορυφαίο" πρόπερσι S4. Μετά από την πρώτη βδομάδα τα έφτυσε και βλέπω και το S3 της μητέρας μου που σέρνει τα πόδια του. Δε μπορώ να πω για το moto g και για άλλες εταιρίες και εκεί έγγυται φυσικά και το πρόβλημα του android, στο ότι το παίρνει ο καθένας και το κάνει σκατά. Από κει και πέρα όπως είπα (πάλι από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία) το Note 3 δεν κολλησε ΠΟΤΕ στον ενάμιση χρόνο που το έχω και λειτουργεί εντελώς απροβλημάτιστα (φτου φτου του). Και τα iphones και ipads που είχα ποτέ δεν είχαν θέμα (εχουμε ένα 4άρι στην οικογένεια για μπακ απ τηλέφωνο που παίζει ο μικρός και το έχει καταφορτώσει με παιχνίδια, δεν καταλαβαίνει Χριστό). 

• Like 1

Το ξέρω ότι η κάθε εταιρία βάζει τα bloatware της πάνω. Εγώ μίλησα με βάση τη δική μου εμπειρία με το υποτιθέμενο "κορυφαίο" πρόπερσι S4. Μετά από την πρώτη βδομάδα τα έφτυσε και βλέπω και το S3 της μητέρας μου που σέρνει τα πόδια του. Δε μπορώ να πω για το moto g και για άλλες εταιρίες και εκεί έγγυται φυσικά και το πρόβλημα του android, στο ότι το παίρνει ο καθένας και το κάνει σκατά. Από κει και πέρα όπως είπα (πάλι από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία) το Note 3 δεν κολλησε ΠΟΤΕ στον ενάμιση χρόνο που το έχω και λειτουργεί εντελώς απροβλημάτιστα (φτου φτου του). Και τα iphones και ipads που είχα ποτέ δεν είχαν θέμα (εχουμε ένα 4άρι στην οικογένεια για μπακ απ τηλέφωνο που παίζει ο μικρός και το έχει καταφορτώσει με παιχνίδια, δεν καταλαβαίνει Χριστό). 

Ειπες κατα λεξη.

"Το αντροιντ δεν σηκώνει μικρή ραμ πάει και τέλειωσε."

Σου απαντησα.Μιλησες για android γενικως.Αν το ξεκαθαρισεις σε επιπεδο εταιρειας και custom μπορω να το δεχτω.

Που διαφωνεις;

Φιλος με 4s και χωρις να ειναι jail μετανοιωνει την ωρα που αναβαθμισε σε ios 8.

Ipad 2 ξαδερφης με μικρα παιδια και 6-7 games τρωει το lag της χρονια του με ios 8 τελευταιο.

Για να ανοιξει το παραθυρο με τα settings Και οχι μονο θελει 3 δευτερολεπτα.

Mην τα παραλεμε.

Όσο για το θέμα RAM, πιάσε ένα πεντάρι και πιάσε και ένα S4 που σερνόταν με τα 2 γίγα ραμ και το σούταρα από το παράθυρο μετά από 3 βδομάδες. Το Note 3 μεγάλη διαφορά. Το αντροιντ δεν σηκώνει μικρή ραμ πάει και τέλειωσε. Το iOS τη σηκωνει. (ως ένα σημείο βέβαια πλέον αλλά σε γενικές γραμμές). 

Tί είδους χρήση του έκανες του S4 και σερνόταν με τη μνήμη των 2GB;

Το έχω απορεία γιατί κι εγώ το S4 έχω και μάλιστα με stock ROM με ότι bloatware έχει βάλει η Samsung και unrooted για να μην χάσω την εγγύηση και όλες οι εφαρμογές μου τρέχουν νεράκι...

Αργότερα που θα είμαι και επίσημα χωρίς εγγύηση θα του βάλω μια custom ROM και το κινητό θα μπορώ να το κρατήσω για μια ακόμα 2ετία στο νερό....

Ε δεν θα λεμε τα ιδια και τα ιδια καθε φορα επειδη εσυ θελεις να καταληξεις εκει που σε συμφερει.

Ειτε ζητας χαμηλες τιμες ειτε ειναι ολα στον Θεο και γκρινιαζεις.

Κατεβαζει τιμες...δεν εμπιστευεται τα προιοντα της.

Πουλαει ακριβα...υπερκοστολογημενες συσκευες.

Δεν εχει ξερεις τοσα μονοπατια η κοινη λογικη.

Μακαρι και η apple να πουλησει 200 κατω το 6s και ας κανει δωρο και ενα ζευγαρι παντοφλες.Εγω θα το παρω.

Εσυ δεν θα το παρεις;Θα σου το δωσει απο 900 700 και θα πας να τους πεις τα ιδια που λες τωρα;

Δηλαδη...οκ...

Και το παραλήρημα συνεχίζεται. Μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς. Πουθενά δεν είπα ότι πουλάει υπερκοστολογημένες συσκευές. Πουθενά δεν ανέφερα ότι ζητάω χαμηλές τιμές ούτε γκρινιάζω όταν είναι ακριβές. Πουθενά δεν έμπλεξα την Apple, εσύ το κάνεις για να συνεχίζεις το flame. Keep walking.

Ειπες κατα λεξη.

"Το αντροιντ δεν σηκώνει μικρή ραμ πάει και τέλειωσε."

Σου απαντησα.Μιλησες για android γενικως.Αν το ξεκαθαρισεις σε επιπεδο εταιρειας και custom μπορω να το δεχτω.

Που διαφωνεις;

Δε διαφωνώ απλά επισημαίνω. Εντάξει ίσως δεν το φραζάρισα σωστά δεκτό. 

Tί είδους χρήση του έκανες του S4 και σερνόταν με τη μνήμη των 2GB;

Το έχω απορεία γιατί κι εγώ το S4 έχω και μάλιστα με stock ROM με ότι bloatware έχει βάλει η Samsung και unrooted για να μην χάσω την εγγύηση και όλες οι εφαρμογές μου τρέχουν νεράκι...

Αργότερα που θα είμαι και επίσημα χωρίς εγγύηση θα του βάλω μια custom ROM και το κινητό θα μπορώ να το κρατήσω για μια ακόμα 2ετία στο νερό....

Την ίδια χρήση που έκανα και στο iPhone (μέχρι το 5άρι που είχα και φυσικά πάντα jailbreak και widgets και απ'ολα). Πολλές εφαρμογές, κάρτα microSD για φωτογραφίες κλπ κλπ, widgets, πράγματα κλπ κλπ. Το TouchWiz UI επίσης ήταν για τα μπάζα, όλο κράσαρε. Και σε πολλές φάσεις δεν άνοιγε η κάμερα, πάγωνε, ήθελε 2-3 επανεκκινήσεις τη μέρα. 

Την ίδια χρήση που έκανα και στο iPhone (μέχρι το 5άρι που είχα και φυσικά πάντα jailbreak και widgets και απ'ολα). Πολλές εφαρμογές, κάρτα microSD για φωτογραφίες κλπ κλπ, widgets, πράγματα κλπ κλπ. Το TouchWiz UI επίσης ήταν για τα μπάζα, όλο κράσαρε. Και σε πολλές φάσεις δεν άνοιγε η κάμερα, πάγωνε, ήθελε 2-3 επανεκκινήσεις τη μέρα. 

Μήπως του έκανες κανένα firmware update και δεν έκανες πριν ένα wipe cache/wipe dalvic και δεν έκατσε σωστά η νέα ROM;

Το δικό μου εδώ και 1,5 χρόνο ουδέποτε μου κόλησε στο οτιδήποτε...

http://www.gottabemobile.com/2015/07/19/7-exciting-iphone-6-ios-9-features/

Το ios 9 και ιδιαιτερα το "multitasing" δεν θα το παρει το iphone 6 θα το παρει το 5s;

Εσυ ειπες και ολοι γνωριζουν οτι το 4s δεν πηρε ολα τα Features του ios 8 λογω μνημης...και με ρωτας τι ΔΕΝ παρεχει η apple στις συσκευες της.

"The iPhone 6s will likely get a few features that the iPhone 6 does not".

Βλέπω οι πηγές σου είναι αξιόπιστες... Αν είχες την παραμικρή ιδέα απο iOS θα γνώριζες οτι το Multitasking Split Screen προοριζόταν εξαρχής για τα iPad αφού έχουν μεγάλες οθόνες. Τα Rumors του τυπου "The iPhone 6s will likely get a few features that the iPhone 6 does not".

κράτησε τα για εσένα και έλα να γράψεις τα Fact σου όταν ενημερωθείς από έγκυρες πηγές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...