Προς το περιεχόμενο

Η Samsung αποκάλυψε τα νέα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 edge+ (Updated)

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν με την σειρά. Απο εμφάνιση σκίζουν όπως και το S6. Πιστεύω απο τις πιο όμορφες συσκευές της αγοράς. Οπως έχω γράψει και παλαιότερα MicroSD, IR και τέτοια δεν με απασχολούν. Οσο για την μπαταρία. Τα specs είναι τρελά συν τα 4GB RAM. Μια ένσταση υπο προυποθέσεις είναι η μπαταρία. Αλλά αν ο Exynos και η νεα οθόνη κάνουν καλή διαχείρηση και το κινητό κρατάει όσο/λιγο περισσότερο απο το Note 4 είμαι καλυμένος. Εχω το Xiaomi Mi Power Bank 10400mAh και όποτε κάθομαι εστω μισή ώρα θα το ξαναφορτίζω. 

ΥΓ. Πανέμορφο το νέο UI με τα νεα icons. Για μένα day one αγορά. 
ΥΓ2. Εχω φίλους στις ΗΠΑ. Τι παίζει με το LTE; Αν το πάρω εκεί unlocked θα παίζει στα Ευρωπαικά δίκτυα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα αλλά γούστα είναι αυτά...

Παρατήρησα οτι βγάλανε το infrared blaster: Στα μείον...

Μειώσανε την μπαταρία: Επίσης στα μείον...

Αυξήσανε τη RAM για να χωράει περισσότερο bloatware...

Βγάλανε το sdcard slot: Επίσης στα μείον...

Αυξήσανε την ανάλυση της μπροστινής κάμερας για όλους τους απανταχού selfo-fan...

Έχω την εντύπωση οτι στο 6μηνο θα του ρίξουν την τιμή γιατί δεν θα πουλήσει αρκετά, αλλά και πάλι δεν θα πουλήσει....

• Like 2

Το Galaxy Note5 δεν θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα στην Ευρωπαϊκή αγορά. Δείτε το σχετικό τμήμα "Update" στο άρθρο. 

νομίζω δεν θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2015,οχι γενικός δεν θα κυκλοφορήσει 

νομίζω δεν θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2015,οχι γενικός δεν θα κυκλοφορήσει 

Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή, μήπως μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την πληροφόρηση στο άρθρο;

Ένα τηλέφωνο άξιο σεβασμού έβγαζαν πλέον οι κορεάτες και το ευνούχισαν και αυτό. To Note 5 είναι ένα S6+ με πενάκι. Και τα δύο είναι ένα galaxy S6 με μεγαλύτερη οθόνη.

Αν η Samsung πιστεύει ότι ο κόσμος θέλει ένα Note 5 πιο κοντά σε στολίδι και πιο μακριά από εργαλείο, τότε καλή της τύχη, ποιοί είμαστε εμείς να την αμφισβητήσουμε.

• Like 3

Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή, μήπως μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την πληροφόρηση στο άρθρο;

http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-note-5-not-available-in-europe-2015-633872/

Προσωπική ταπεινή άποψη:

Επρεπε να έβγαζε μια και μόνο μια συσκευή. Αυτο που αδυνατούν να κατανοήσουν όλοι οι Ασιάτες ειναι οτι ο κόσμος θελει απλές - λίγες επιλογές.

Μια συσκευή Note 5 Edge με Smart Pen στη μέση , οθόνη 5.6-5.8 μπαταρία 4000 και μια κάμερα "για το ευχαριστώ" ελαφρώς αναβαθμισμένη απο το S6 και μια απλούστευση στο μενού με τη Σαβούρα που κουβαλάει. Αυτο θα ήταν μια πρόταση που θα στέκονταν.

Τωρα απλα θα παραμείνω στο τέλειο 6Plus μου.

• Like 2

Ο άλλος ο πουθενάς μιλάει για bloatware ακόμα την στιγμή που το S6 είχε λιγότερα έξτρα apps και απο το iPhone ενω απο τα πρώτα hands on το plus δείχνει να έχει ακόμα λιγότρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...