NTC Labs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ποσο πρωτοτυπο design για αλλη μια φορα ρε παιδι μου..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ελλειψη sd card και ενσωματωμένη (μικρότερη μαλιστα) μπαταρια ειναι deal breaker για μένα. Oh well, περισσοτερος καιρος με το Note 4. Εχει καποιος πρόχειρο λινκ για το keyboard cover παρακαλώ? http://www.engadget.com/2015/08/13/samsung-keyboard-cover/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ωραια πατέντα αυτή! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ωραια πατέντα αυτή! ! Αν γράφεις άπειρα mail καθημερινά ναι μπορεί να βοηθήσει. Αλλιώς με ένα καλό keyboard όπως SwiftKey μπορείς να γράψεις το ίδιο γρήγορα με ένα Hard keyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabrewulf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ναι ναι ναι.το έχουνε ξανακούσει.κάνεις δε θα το πάρει θα παραμείνει στο κινητό που έχει .οκ και οι 90 στους εκατό εδώ μέσα που τα γράφουν αυτά ήδη αδημονούν...ποσο σύντομα θα κυκλοφορήσει να το χτυπήσουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 αυτο το διαχρονικα κιτς design, σε συνδυασμό με τα μαλλον κακά h/w specs, την μη υπαρξη SD, non user replaceable batt, τα knox locks, το bloatware, και αλλα... μαρτύρουν οτι πλέον στοχεύουν στο κοινό της Apple! Ζηλεψαν την μειοψηφία!!!! Εντυπωσιακό! Μακάρι βεβαια γι αυτούς το τριπλάσιο κέρδος ανα συσκευη να ισσοφαρίσει το μειωμένο κοινό στο οποιο απευθυνονται. Στο καλό Σαμμυ, πλέον δε λειπεις σε κανένα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atalli Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 αυτο το διαχρονικα κιτς design, σε συνδυασμό με τα μαλλον κακά h/w specs, την μη υπαρξη SD, non user replaceable batt, τα knox locks, το bloatware, και αλλα... μαρτύρουν οτι πλέον στοχεύουν στο κοινό της Apple! Ζηλεψαν την μειοψηφία!!!! Εντυπωσιακό! Μακάρι βεβαια γι αυτούς το τριπλάσιο κέρδος ανα συσκευη να ισσοφαρίσει το μειωμένο κοινό στο οποιο απευθυνονται. Στο καλό Σαμμυ, πλέον δε λειπεις σε κανένα... Το οτι δεν μπηκε νεο soc ειναι χαζομαρα για μενα αλλα να λες οτι εχει κακο hardware με ξεπερναει η ασχετος εισαι η τρολλ.Τωρα για την sd ταχουμε ακουσει χιλιαδες φορες πια δεν εχετε βαρεθει με την καραμελα?οσο αναφορα την μπαταρια ποσοι κουβαλανε 2ρη μαζι τους?και πως την φορτιζουν ακριβως?αχρηστο πραγμα καλα που το κοψανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια ιδεα μου ειναι ή δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος να παω απο το note 3 που ειμαι τωρα σε 4 ή σε 5??? Ιδια μπαταρια, μεγαλυτερη αδιαφορη πιστευω αναλυση αρα θα τρωει και πιο γρηγορα την μπαταρια, και τι? απο 3 gb ραμ να παω στα 4? Πιστευω οτι δεν υπαρχει ακομα εφαρμογη που να ζοριζει το 3... Οσο για την εμφανιση, να πω την αμαρτια μου μου αρεσει μονο η αλλαγη υλικου και η αισθηση που θα εχει στο χερι(λογικα)... Δυστυχως ή ευτυχως σαμμυ θα παραμεινουμε με αυτα που εχουμε αφου δε δινεις κατι καλυτερο απο αυτο που εχουμε(οχι οτι χρειαζομαστε βεβαια και κατι καλυτερο αλλα αυτο ειναι μεγαλο θεμα που δε κολλαει εδω...) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 <p>4g++ είδα... Ασχολίαστο, το μάρκετινγκ πάει σύννεφο...</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια ιδεα μου ειναι ή δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος να παω απο το note 3 που ειμαι τωρα σε 4 ή σε 5??? Ιδια μπαταρια, μεγαλυτερη αδιαφορη πιστευω αναλυση αρα θα τρωει και πιο γρηγορα την μπαταρια, και τι? απο 3 gb ραμ να παω στα 4? Πιστευω οτι δεν υπαρχει ακομα εφαρμογη που να ζοριζει το 3... Οσο για την εμφανιση, να πω την αμαρτια μου μου αρεσει μονο η αλλαγη υλικου και η αισθηση που θα εχει στο χερι(λογικα)... Δυστυχως ή ευτυχως σαμμυ θα παραμεινουμε με αυτα που εχουμε αφου δε δινεις κατι καλυτερο απο αυτο που εχουμε(οχι οτι χρειαζομαστε βεβαια και κατι καλυτερο αλλα αυτο ειναι μεγαλο θεμα που δε κολλαει εδω...) Δεν υπαρχει κανένας απολύτως λόγος και εγώ με το 3 θα μείνω. Η μπαταρία είναι 3000 ενώ του note 3 3200. Σίγουρα είναι το χειρότερο note που έχει βγάλει η samsung και δεν θα πουλήσει τίποτα. Εδώ θα είμαστε να δούμε πόσο χάλια θα πάει και το επόμενο τρίμηνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το οτι δεν μπηκε νεο soc ειναι χαζομαρα για μενα αλλα να λες οτι εχει κακο hardware με ξεπερναει η ασχετος εισαι η τρολλ.Τωρα για την sd ταχουμε ακουσει χιλιαδες φορες πια δεν εχετε βαρεθει με την καραμελα?οσο αναφορα την μπαταρια ποσοι κουβαλανε 2ρη μαζι τους?και πως την φορτιζουν ακριβως?αχρηστο πραγμα καλα που το κοψανε Τώρα εσύ ή πληρώνεσαι από τη sammy ή θες και τα λες μόνος σου? Η αποσπώμενη μπαταρία είναι ένα μεγάλο +++ γιατί απλά αν χαλάσει την αντικαθιστάς με 20-30€ αλλιώς, όπως εδώ δηλαδή, πόσο νομίζεις θα σε χρεώσουν για να την αλλάξουν. Αν στην αλλάξουν κιόλας. Και τι θα πει καραμέλα αυτό με την sd? Εσύ το κινητό αν το έχεις μόνο για να μιλάς και να μπαίνεις στο Fb πάρε ένα των 100€ και μην ασχολείσαι με τις ναυαρχίδες. Όταν μου ζητάνε 2 μηνιάτικα για να αγοράσω το κινητό τους απαιτώ να μου κάνει και καφέ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 <p>Πολυ σωστός!</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και το είπα ο πούστης όταν πήρα το Note 3, αυτό το κινητό θα το αλλάξω μόνο εάν το σπάσω ή μου το κλέψουν. Όταν γίνει port η rom θα την βάλω στο note 3 και όλα good, σαν να μην τρέχει τίποτα. Μόνο την κάμερα θα ζήλευα αλλά κλάιν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αν γράφεις άπειρα mail καθημερινά ναι μπορεί να βοηθήσει. Αλλιώς με ένα καλό keyboard όπως SwiftKey μπορείς να γράψεις το ίδιο γρήγορα με ένα Hard keyboard ... Θες να παμε ενα στοιχημα για αυτην σου την δηλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μια απο τα ιδια και παλι! Παιδια κανενα νεο για τις νεες τιμες σε s6 και s6 edge ανακοινωθηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα