Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο φιλέ μου φοβερα τα specks του minote αλλά οκ....ή διάφορα τιμής είναι χαώδης....μάλλον έπρεπε να πω "θα προτιμούσα παραπάνω από 2g μνήμη χωρίς να μ πιάσουν τον....."

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο φιλέ μου φοβερα τα specks του minote αλλά οκ....ή διάφορα τιμής είναι χαώδης....μάλλον έπρεπε να πω "θα προτιμούσα παραπάνω από 2g μνήμη χωρίς να μ πιάσουν τον....."

Και τον σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη;;;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γίνεται, έλεγα ότι θα είναι πρόκληση η γκρίνια για την συγκεκριμένη πρόταση της Xiaomi.

Υποτίμησα το community.

I am outta here.

• Like 6
Δημοσ.
Και τον σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη;;;

Οκ θα μπορούσαν να έχουν μια πιο ακριβή τιμή για να καλύψουν το κόστος της έξτρα μνήμης.....αλλά βέβαια μετά στο note 3 τι θα σπρώξουν?όπως το βλέπω εγω είναι χαώδης ή διάφορα τιμής.....παραταύτα εννοείται πως και αυτό έτσι όπως είναι θα το αγοράσω με.κλειστά τα μάτια όντας κάτοχος του note και υπέρ ευχαριστημένος ......

• Like 1
Δημοσ.

απίστευτο κινητό και επιτέλους με μπαταρία 3000+mAh, με χαλάνε τα 5.5' στην οθόνη αλλά και πάλι πολύ καλό.

λέτε να υπάρχει πιο VFM κινητό αυτή την περίοδο;

Δημοσ.

Αφήστε επιτέλους τις γκρινιες και την κλαψα και ας μας πει κάποιος πως μπορούμε να αποκτήσουμε σχετικά άμεσα μια συσκευή prime!

Ελληναρες πάντα κάτι σας ενοχλεί...

πάρτο και αν δεν σου κάνει κάντο δώρο...τζάμπα είναι!

Δημοσ.

Για μια ακόμη φορά ένα απίστευτο smartphone από τη Xiaomi. Βέβαια θα ήταν καλά να είχε sd slot όπως και το παλιό.

Γαμ***να capital controls... :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...