silver_22 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας, ποια από τα 2 έχετε να μου προτείνεται και να μου δικαιολογήσετε την απάντηση σας.Εννοείτε πως αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο σε 7.1 το λέτε.Εκτος razer headset δεν με ενδιαφέρει η εταιρία αυτή.Ευχαριστώ.
xtonyx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 μεχρι ποσα λεφτα δινεις? θες μονο 7.1 μεσω usb input?ετσι χοντρικα να σου πω το ενα εχει δυνατοτερο ηχο και το αλλο καλυτερο μικροφωνο απο τα 2 που παρεθεσες το creative λεει παιρνει μπαταρια οποτε αστο παρατησε το δες ενα συγκριτικο μεταξυ των δυο. http://versus.com/en/creative-sound-blaster-tactic3d-rage-vs-logitech-g430 κορυφαια στην κατηγορια κατω των 100 ευρω τα cloud 1 και 2 τα πρωτα με καρφι τα δευτερα με usb virtual 7.1.
silver_22 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Επειδή έχω laptop θέλω 7.1 για τα game και γιατί έχουν εσωτερική κάρτα ήχου λόγο το laptop μου έχει έξοδο στερεοφωνικό.. λεφτά διαθέτω 100 με 150-/+ κατά προτίμηση κάτω από 100 εκτος αν αξίζει κάτι πολλή, να διαθέσω παραπάνω από 100 euro όπως πχ astro που είναι κορυφαία εταιρία (σαν παράδειγμα την ανάφερα).
xtonyx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 παρε τα cloud ii θα τα καταευχαριστηθεις...δεν ειναι τυχαιο που τα προτεινουνε τοσοι εδω μεσα.στα 90 ευρω απο you.gr skroutzare!!
silver_22 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Τα έχεις? από βάρος πως είναι? το 7.1 είναι καλο? δηλαδή μπορείς να προσδιορίσεις από που έρχεται ο ήχος?έχω δοκιμάσει τα G430 και μπορούσα να προσδιορίσω από που το άκουγα πχ πίσω μου ή αριστερά κτλ
xtonyx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Οχι δεν τα εχω τα razer carcharias εχω και ειμαι καταευχαριστημενος αλλα τα εχω φορεσει και ακουσει σε φιλο και ειναι τελεια...αποσπωμενο μικροφωνο καλο 7.1 στιβαρη αλουμινενια κατασκευη διπλα earcuffs βελουδινα open type και δερματινα closed παναλαφρα μεγαλοι μαγνητες νεοδυμιου 53 mm τι αλλο θες παντου το βγαζουνε για τα χρηματα του ως το καλυτερο κατω απο 100 ευρω μετα πας σε αλλες εταιριες που εχουνε να κανουνε αποκλειστικα με ηχο και προτεινονται με μια καλη καρτα ηχου εξωτερικη η εσωτερικη.απο κει και περα εγω με τα ραζερ μεσω synapse παιζω με surroun pro και βλεπω μια μικρη διαφορα παρολου που ειναι προγραμμα και τα ακουστικα με καρφι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα