Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η Sony να σταμάτησε να κατασκευάζει PCs, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε και την υποστήριξη των παλαιών συστημάτων, και αυτό δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος που διαθέτουν σε Windows 10.

Ο Ιαπωνικός κατασκευαστής προειδοποιεί τους χρήστες υπολογιστών VAIO να μην εγκαταστήσουν το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ωσότου ετοιμάσει τους drivers που είναι απαραίτητοι για να λειτουργεί το hardware σωστά και αποτελεσματικά. Αλλά αυτό θα πάρει χρόνο. Έτσι, αν ο υπολογιστής VAIO που έχετε στην κατοχή σας “τρέχει” Windows 8.1, οι drivers για τα Windows 10 δεν θα έτοιμοι μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο, ενώ αν τρέχει Windows 8, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Νοέμβριο. Αν τώρα ο υπολογιστής σας είναι τόσο παλαιός που τον αγοράσατε με Windows 7, το μόνο που υπόσχεται η Sony είναι ότι αυτόν τον μήνα θα περιγράψει κάποιους “περιορισμούς και ζητήματα”, και αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως η εταιρεία εγκαταλείπει την υποστήριξη τους, μερικώς ή ακόμα και ολοκληρωτικά.

Κανείς δεν μπορεί βεβαίως να σας σταματήσει από το να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή VAIO που έχετε στην κατοχή σας σε Windows 10, αλλά ενδεχομένως κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του hardware να μην λειτουργούν ή να λειτουργούν με μειωμένη απόδοση.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Εχει πουλησει το τμημα και το Brandname αλλα η νεα εταιρια δεν υποστηριζει μηχανηματα που δεν πουλησε η ιδια.

Αυτα παραμενουν υπο την ευθυνη της sony

Δημοσ.

Τι drivers είναι αυτοί που θέλουν τόση προετοιμασία και testing για windows 10 και μάλιστα τρέχαν σε windows 8.1; Εδώ αυτούσιους παίρνεις drivers των windows 7 και τρέχουν χωρίς προβλήματα στα 8 και 10. Τουλάχιστον βρήκε η Sony κανά παράδειγμα ή μόνο το disclaimer;

Δημοσ.

αισθανομαι δικαιωμενος που πηρα microsoft designed μηχάνημα και καπως προδωμενος απο την AMD που με πουλησε στον φορητο των γονιων μου.

Νομιζω αρκετες εταιριες θα δημιουργησουν θεμα σε μηχανηματα ειδικα με win 7. Ισως θα επρεπε η MS να καλυψει με καποιο σετ βασικων driver.

Δημοσ.

Τι;;; Εγώ με το που βγήκαν τα win 10 τα έβαλα και έχω vaio του 2010 με windows 7 και του εγκατέστησα τους driver με συμβατότητα για windows 7 και έτοιμο! Όλα τρέχουν ρολόι. Αλλά το διάβασα και στο σιτε όταν πήγα να κατεβα΄σω τους driver οτι τα λαπτοπ παλαιότερα απο 2012 που τρέχουν win7 δεν θα πάρουν αναβαθμηση στους drivers... Ζπτσ λες και περίμενα τη sony για να βάλω windows 10.

• Like 2
Δημοσ.

Άσε μας ρε Sony. Άσε μας κουκλίτσα μου. Εσένα θα περιμέναμε, να μας δώσεις legacy drivers και bloatware. Thanks but no thanks.

• Like 2
Δημοσ.

Τι drivers είναι αυτοί που θέλουν τόση προετοιμασία και testing για windows 10 και μάλιστα τρέχαν σε windows 8.1; Εδώ αυτούσιους παίρνεις drivers των windows 7 και τρέχουν χωρίς προβλήματα στα 8 και 10. Τουλάχιστον βρήκε η Sony κανά παράδειγμα ή μόνο το disclaimer;

Προφανως το τμημα "αναβαθμισεων λογισμικου κινητων συσκευων" ειναι ενα και τωρα ασχολειται με τα XperiA.. Τα Vaio θα αναβαθμιστουν αμεσως μετα!!

Δημοσ.

Αυτό το άρθρο θα εξηγούσε το γεγονός ότι το Vaio της κοπέλας μου μετά από την αναβάθμιση μπαίνει σε sleep mode μόνο του κάθε 5 λεπτά και ας κάνει χρήση..

Δημοσ.

Σε vaio 6ετίας που είχε win7 (VPCEB1S1E) πάντως μια χαρά έκατσαν τα win10. Ολοι οι drivers με εξαίρεση 2 μπήκαν μόνοι τους (όχι generic). Οι άλλοι 2 (κλασικά ήταν card reader) ευτυχώς υπήρχαν στο site της sony ήταν σε μορφή .inf και όχι .exe και έτρεξαν μια χαρά μέσω της διαχείρισης συσκευών (και ας ήταν φτιαγμένοι για τα 7)

Δημοσ.

πάντως από θέμα <υποστήριξης> σε vaio 21 μηνών εχω μεινει άφωνος. Μου έστειλαν ειδικό κουτί με την ups για την παραλαβη και μέσω     teleplan αποκατασταθηκε και επιστρέφει. Το κακό είναι ότι πάει για δεύτερη φορά rma στους 21 μήνες με 2~3 ώρες απλή χρήση  το μήνα.

Δημοσ.

SVD13 user εδώ.Όλα τα drivers πιστεύω λειτουργούν τέλεια σε windows 10.Δοκίμασα από cpu performance μέχρι το αν ανοίγουν τα κουμπιά σωστά στο πληκτρολόγιο.Το μόνο ίσως που δεν λειτουργεί σωστά...είναι τα bloatware της microsoft που τρώνε την μπαταρία του tablet μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...