Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλβω το λογο που το Samsung galaxy s5 δεν πηγε καλα σε πωλησεις οπως ειχα διαβασει...

Μου εκανε εντυπωση. Να σας πω γιατι.

Διοτι το s5 αποταιλει μια all around συκευη (κατ εμε παντα) . Ειναι μια λογικη θα ελεγα αναβαθμιση απο το s4.

Το κινητο λοιπον διαθετει 4πυρινο επεξερταστη χρονισμενο στα 2500 MHz. Εχει πολυ ωαραια οθονη με ωραια χρωματα (κατ εμε  φυσικα) syper amoled με αναλυση HD.

Επισης διαθετει  πολυ καλη φωτογραφικη(μιλαω για την πισω). Η μπροστα καμερα ειναι μετρια.

Ειναι σχετικα γρηγορο τουλαχιστον αυτο που ειχα , και με kit kat και με lollipop.

Επισης εχει αυτα για τα οποια κλαιγοντε ολοι και λενε οτι εκανε μακακια η Sammy στο s6 δηλαδη

1) Δυνατοτητα επεκτασης μνημης

2) Αποσπωμενη μπαταρια

3) Αυτονομια σε καλα επιπεδα

Και να μην ξεχασω να πω οτι ειναι και αδιαβροχο και ανθεκτικο σε σκονη.

Το αρνητικο ειναι προφανως τo θεμα της sammsung οτι δεν εχεις ενα κινητο με pure android οπως στα μοτορολα.

Επισης η εξωτερικη εμφανιση που ειναι μετρια  και πολλοι κανουν παραπονα.. Το πλαστικο στο πισω μερος δεν ειναι τοσο ασχημο τελικα αλλα ενταξυ δεν μπορει ενα τοσο ακριβο κινητο να εχει αυτην τη αισθηση στοι χερι. Και λεω αισθηση γιατι η ποιοτητα κατασκευη ειναι ενα αλλο θεμα.

Για να μην αρχησουμε το κραξιμο δεν κανω διαφιμηση.  Εχω I phone 5s εγω . Απλα μου φανηκε παραξενο πως ενα κινητο που γενικα σε καλυπτει σχεδον παντου δεν πηγε καλα.

Δημοσ.

Design ίδιο με Όλα τα Galaxy πλαστικά χάλιας ποιότητας τραγικό software κ πολύ πιο αργό από τον ανταγωνισμό!

Δν ειναι του δν πήγε καλα μια χαρά πήγε παραπάνω από τις ναβαρχιδες τις lg k htc πούλησε απλά δν έπιασε τις προσδοκίες τις Sammy που πιστεύω θα πιάσει πωλήσεις iPhone

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 13/8/2015 στις 12:05 ΜΜ, 2.1Ohm είπε

Design ίδιο με Όλα τα Galaxy πλαστικά χάλιας ποιότητας τραγικό software κ πολύ πιο αργό από τον ανταγωνισμό!

Δν ειναι του δν πήγε καλα μια χαρά πήγε παραπάνω από τις ναβαρχιδες τις lg k htc πούλησε απλά δν έπιασε τις προσδοκίες τις Sammy που πιστεύω θα πιάσει πωλήσεις iPhone

Kαλα για το software εχεις δικιο ειναι τραγικο. Κοιτα προσωπικα το πισω πλαστικο ποιοτικο μου φανηκε(για πλαστικο παντα)

Δημοσ.

1ον Η οθόνη ήταν κάτι παραπάνω από αισχρή, μακράν η χειρότερη amoled. Με υπερκορεσμένα χρώματα και πολύ ψευτικα.

2ον καμία ποιότητα κατασκευής το πλαστικό ήταν για τον πέομ. Απίστευτα τραγικό, μιλάμε για χάλια κατάσταση

3ον Το design ο,τι πιο γραφικό κυκλοφορεί περίπου μια πενταετια τώρα. Άραγε, μετά το Galaxy S2 υπήρξε καμία αλλαγή; Ή κολλημένοι είναι με 0 φαντασία, ή λοβοτομημένοι, ή 6χρονα Κορεατάκια ή τους απέλυσαν τους καημένους του Design Team λόγω περικοπών.

4ον Πανάκριβο, ειδικά σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό. Θα έπρεπε να είναι περίπου στα μισά λεφτά για να ψιλοαξίζει γι αυτό που προσφέρει.

5ον Το software ήταν όντως απαίσιο. Μιλάμε σερνόταν σαν το φίδι, τέτοιο πράγμα για ναυαρχίδα απαράδεκτο. Τέτοιο κόλλημα, lag, σπάσιμο νεύρων δεν υπάρχει.

6ο είναι κάτι που δεν το λές ούτε θετικό ούτε αρνητικό, απλά η κάμερες πραγματικά πολύ πολύ μέτριες. Και οι δυο, η μπροστά καλά άστα να πάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το ενδιαφέρον βρήκες, δηλαδή τέτοιο χάλι σε "ναυαρχίδα" μόνο η HTC στον τομέα της κάμερας.

7ον Καμία μα καμία ουσιαστική αναβάθμιση σε σχέση με το κατά πολύ φτηνότερο/τιμιότερο S4.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι πιάσε λίγο γνκα το κινητο όπου κ να το ακουμπήσεις με λίγο δύναμη τριζει τα πλαϊνά μπεζελ γρατσουζοντε με το βάλε βγάλε το κινητο από τσέπη τα κουμπιά τρέμουν πιο πολύ κ απο γιαγιά με Πάρκινσον..το είχα κ αυτό το κινητο κ είχα κ πλαστικά κινητά αλλά ποιοτικά πλαστικά (όπως lumia, moto x1,ακομα κ το g2) γνκα μ φάνηκε πολύ φθηνό σαν κινητό σε σχέση πάντα αλλά που δοκίμασα

Και δν είμαι άτομο που βάζει την κατασκευή πάνω από όλα σε όλα τα κινητά μ θήκες είχα αλλά όχι μα πληρώνεις high end κινητο κ να έχει κατασκευή που βρήκες κ σε κινητό 100ρικου

Δημοσ.
  Στις 13/8/2015 στις 12:21 ΜΜ, Tragic! είπε

1ον Η οθόνη ήταν κάτι παραπάνω από αισχρή, μακράν η χειρότερη amoled. Με υπερκορεσμένα χρώματα και πολύ ψευτικα.

2ον καμία ποιότητα κατασκευής το πλαστικό ήταν για τον πέομ. Απίστευτα τραγικό, μιλάμε για χάλια κατάσταση

3ον Το design ο,τι πιο γραφικό κυκλοφορεί περίπου μια πενταετια τώρα. Άραγε, μετά το Galaxy S2 υπήρξε καμία αλλαγή; Ή κολλημένοι είναι με 0 φαντασία, ή λοβοτομημένοι, ή 6χρονα Κορεατάκια ή τους απέλυσαν τους καημένους του Design Team λόγω περικοπών.

4ον Πανάκριβο, ειδικά σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό. Θα έπρεπε να είναι περίπου στα μισά λεφτά για να ψιλοαξίζει γι αυτό που προσφέρει.

5ον Το software ήταν όντως απαίσιο. Μιλάμε σερνόταν σαν το φίδι, τέτοιο πράγμα για ναυαρχίδα απαράδεκτο. Τέτοιο κόλλημα, lag, σπάσιμο νεύρων δεν υπάρχει.

6ο είναι κάτι που δεν το λές ούτε θετικό ούτε αρνητικό, απλά η κάμερες πραγματικά πολύ πολύ μέτριες. Και οι δυο, η μπροστά καλά άστα να πάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το ενδιαφέρον βρήκες, δηλαδή τέτοιο χάλι σε "ναυαρχίδα" μόνο η HTC στον τομέα της κάμερας.

7ον Καμία μα καμία ουσιαστική αναβάθμιση σε σχέση με το κατά πολύ φτηνότερο/τιμιότερο S4.

Eλα νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος..... Η οθονη εμενα τοσο κακη δεν μου φανηκε. Βεβαια μου αρεσουν οι amoled. Για την τιμη του οτε δεν θυμαι τι επαιζε με τον ανταγωνιμσο. Οκ το g3 πολυ πιο φθινο σιγουρα.(μονο φετος εχεις παει ακριβα η lg). Εκει που διαφωνω ειναι στην καμερα. Ασε τη μπροστα ισχυει τιποτα ιδιετερο. Η πισω ομως ειναι πολυ καλη! 

Δημοσ.
  Στις 13/8/2015 στις 12:36 ΜΜ, Masma είπε

Eλα νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος..... Η οθονη εμενα τοσο κακη δεν μου φανηκε. Βεβαια μου αρεσουν οι amoled. Για την τιμη του οτε δεν θυμαι τι επαιζε με τον ανταγωνιμσο. Οκ το g3 πολυ πιο φθινο σιγουρα.(μονο φετος εχεις παει ακριβα η lg). Εκει που διαφωνω ειναι στην καμερα. Ασε τη μπροστα ισχυει τιποτα ιδιετερο. Η πισω ομως ειναι πολυ καλη! 

Η κάμερα καμία σχέση με το LG ή το Sony ή το Nokia ή το Iphone. Κατώτερη στα όλα της. Και εγώ προτιμώ amoled, άλλωστε τέτοια έχω και εγώ (lumia 930 FullHD amoled clear black technology) που είναι σε άλλο επίπεδο, αλλα του S5 μιλάμε τεράστια ψευτιά. Πραγματικά προτιμώ του S4 από αυτό το υπερκορεσμένο σίχαμα, και αδυνατώ να αντιληφθώ τι σου άρεσε. Τέλος, πανάκριβο ήταν και είναι.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 13/8/2015 στις 12:39 ΜΜ, Tragic! είπε

Η κάμερα καμία σχέση με το LG ή το Sony ή το Nokia ή το Iphone. Κατώτερη στα όλα της. Και εγώ προτιμώ amoled, άλλωστε τέτοια έχω και εγώ (lumia 930 FullHD amoled clear black technology) που είναι σε άλλο επίπεδο, αλλα του S5 μιλάμε τεράστια ψευτιά. Πραγματικά προτιμώ του S4 από αυτό το υπερκορεσμένο σίχαμα, και αδυνατώ να αντιληφθώ τι σου άρεσε. Τέλος, πανάκριβο ήταν και είναι.

Καλα δεν  το αγορασα  κιολας απλα το ειχα απορεια "γιατι δεν πηγε καλα".

Δημοσ.
  Στις 13/8/2015 στις 12:43 ΜΜ, Masma είπε

Καλα δεν  το αγορασα  κιολας απλα το ειχα απορεια "γιατι δεν πηγε καλα".

Λύθηκε λοιπον :P

Δεν πήγε καλά κι έτσι έπρεπε, πάλι καλά όμως που ξύπνησε η Sammy και απέκτησε μια ποιότητα κατασκευής της προκοπής. Όχι ότι τώρα πάει ανοδικά, αλλά τα χάλια της με Ναυαρχίδα το S5 δεν τα έχει και δε νομίζω να τα ξαναποκτήσει...

Δημοσ.
  Στις 13/8/2015 στις 12:56 ΜΜ, Tragic! είπε

Λύθηκε λοιπον :P

Δεν πήγε καλά κι έτσι έπρεπε, πάλι καλά όμως που ξύπνησε η Sammy και απέκτησε μια ποιότητα κατασκευής της προκοπής. Όχι ότι τώρα πάει ανοδικά, αλλά τα χάλια της με Ναυαρχίδα το S5 δεν τα έχει και δε νομίζω να τα ξαναποκτήσει...

Απέκτησε ποιότητα κατασκευής,αλλά ανέβηκε κι λίγο η τιμή,λίγο :P 

Δημοσ.
  Στις 13/8/2015 στις 6:23 ΜΜ, Stogianz είπε

Kαλα περα απο αυτο εβγαλε την επεκταση μνημης και την αποσπομενη μπαταρια και αυτο  που μου αρεσε που το s5 δηλαδη το οτι ειναι αδιαβροχο(οχι για να κανω βουτιες) και οτι ειχε ανθεκτικοτητα στη σκονη. Αληθεια εχω I phone 5s και ειμαι ευχαιρτσημενος αλλα αν ηταν να παρω s5 η s6 παιζει να επαιρνα s5 λογο των παραπανω...

Δημοσ.
  Στις 14/8/2015 στις 6:16 ΠΜ, Masma είπε

Kαλα περα απο αυτο εβγαλε την επεκταση μνημης και την αποσπομενη μπαταρια και αυτο  που μου αρεσε που το s5 δηλαδη το οτι ειναι αδιαβροχο(οχι για να κανω βουτιες) και οτι ειχε ανθεκτικοτητα στη σκονη. Αληθεια εχω I phone 5s και ειμαι ευχαιρτσημενος αλλα αν ηταν να παρω s5 η s6 παιζει να επαιρνα s5 λογο των παραπανω...

Κρίμα είναι να αφήσεις το αλουμίνιο για πλαστικό :P Τα καινούργια High END κινητά για να τα κανουν λεπτά βγάζουν κι αποσπόμενες μπαταρίες κι sd slots,λες κι αν ήταν λίγο πιο χοντρό δεν θα το αγοράζαμε :P 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 14/8/2015 στις 6:29 ΠΜ, Stogianz είπε

Κρίμα είναι να αφήσεις το αλουμίνιο για πλαστικό :P Τα καινούργια High END κινητά για να τα κανουν λεπτά βγάζουν κι αποσπόμενες μπαταρίες κι sd slots,λες κι αν ήταν λίγο πιο χοντρό δεν θα το αγοράζαμε :P

To s6 αν ειχε αποσπομενη μπαταρια και επεκτασιμη μνημη και ηταν λιγο ανθεκτικο σε σκονη κλπ(Βλεπε z3 για να μην μου πουν οτι επειδη εχει ποιοτητα κατασκευη δεν γινεται)  θα πεταγε σε πωλησεις και ας ειναι ακριβο....

:D

Δημοσ.
  Στις 13/8/2015 στις 6:23 ΜΜ, Stogianz είπε

Γι αυτό πήγε δίχως πάτο κι αυτό. Όχι στα χάλια του προηγούμενου βέβαια, αλλά ένα δύο βήματα πριν την παρακμή σίγουρα (το άλλο φαλήρισε αμέσως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...