Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους φιλους.

Σκοπευω να αγορασω 2 laptops αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι η κατασταση τους ειναι καλη.

Εχω κατεβασει το HD SENTINEL PRO (portable)που θα μου πει καποια πραγματα για τον δισκο

Απο εκει και περα τι αλλο πρόγραμμα να κατεβάσω ωστε να μπορω να κανω επι τόπου έλεγχο? (RAM/BOARD/CPU)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το λάπτοπ για να πεις οτι το έχεις ελέγξει όλο πρέπει να το κάνει βίδες δυστυχώς... Γιατί μπορεί μεν να δουλεύει κομπλέ για ένα διάστημα μα μετά απο κάποιες μέρες να σου μείνει στο χέρι κάποιο κομμάτι... Και τότε που θα το ανοίξεις απο έξω να είναι κούκλα και απο μέσα...

Αν έχει εγγύηση βέβαια και δεν φαίνεται ανοιγμένο το λάπτοπ λογικά δεν θα έχεις θέμα... Ποτέ δεν ξέρεις όμως...

Εγώ θα έλεγα να κάνεις συνεννόηση με τον πωλητή (αν θέλει και αυτός και αμα ξέρεις να το κάνεις κομμάτια και εσύ) και να τα πάρεις (να κάνεις τους πρώτους ελέγχους εκεί, hd sentinel (δίσκος), prime 95 (cpu) λίγο furmark(gpu) (μην περάσει η θερμοκρασία τους 95 -100 βαθμούς) και αν έχεις ώρα ένα pass memtest64+(ram)) και μετά σπίτι σου ξήλωμα και έλεγχος σε όλα τα κομμάτια, μητρική για καψίματα, καλωδιοταινίες, πλαστικά + βάσεις οθόνης, ανεμιστήρας.... Γενικά είναι φασαρία αλλά αν φαίνονται όλα οκ μέσα και δουλεύει και σωστά (αν περάσουν τα παραπάνω διαγνωστικά) τότε λογικά όλα είναι καλά.

Δημοσ.

Με το memtest θα κάνεις εναν έλεγχο στις μνήμες περίπου για 2 ώρες για τυχόν σφάλματα αν βγάλουν και μπορείς να δείς και θερμοκρασίες με το hwmonitor για το μηχάνημα συνολικά ίσως να παίξεις και ενα παιχνίδι να δείς αν τρώει κανα crash η κάρτα κτλπ , απο εκει και πέρα δεν γνωρίζω να υπάρχουν εργαλεία που μπορείς να κάνεις δοκιμές σε επεξεργαστή και motherboard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...