Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα laptop hp pavilion dv5-1120ev και μια φορα που τον ανοιξα για καθαρισμα μολις τον συναρμολογισα παλι δεν δουλευη το πληκτρολογιο το touch panel και τα κουμπια αφης που εχει!

Πιστευω πως κατι φτεει απο τη μητρικη για τα ξανακοιταξα ολα αν ειναι καλα συνδεμενα, κατι εχω ακουση για ψησιμο της μητρικης στο φουρνο, θα φτιαξει αν το κανω? Και αν ναι τι πρεπει να κανω ακριβος? Υπαρχει αλλος τροπος? Υπαρχει περιπτοση να χαλασει αν την βαλω στο φουρνο?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μην πάς εκει ακόμα αν το πρόβλημα ειναι μονο το πληκτρολόγιο μπορεί να έχει φύγει η καλοδιωταινία που έχει μεσα και απλα να θέλεις λίγο κούνημα οποτε άνοιξε το και κοιτα αυτο για αρχή , κατι αλλο μπές στο bios και δες αν δουλεύει εκει το keyboard

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε δουλευει πουθενα το πληκτρολογιο, το εχω κοιταξει 2-3 φορες αν ειναι καλα συνδεμενη η καλοδιωταινια και δεν ειναι μονο το πληκτρολογιο αλλα και ολα τα υπολοιπα που εχει στο μπροστα μερος! Το laptop το εχω ανοιξει πολλες φορες δεν εγινε τι πρωτη φορα η ζημια!

Επεξ/σία από spyros4776
Δημοσ.

Το πρόβλημά σου είναι σίγουρα σε κάποιο καλωδιάκι που μάλλον χαλάρωσε/τραβήχτηκε/κόπηκε κατά το λύσιμο. 

Αποκλείεται η μητρική να έχει πρόβλημα γιατί τα "μπροστινά" συστήματα (π.χ. touchpad,κουμπιά αφής κλπ) και το πληκτρολόγιο συνδέονται με διαφορετικό τρόπο σύνδεσης.

Αν το βάλεις στο φούρνο κατά πάσα πιθανότητα θα το καταστρέψεις εντελώς.

Δημοσ.

Άν εχει κοπεί το καλώδιο και ειναι αυτο το πρόβλημα ναι πρέπει ομως να σιγουρευτείς πρώτα μην δώσεις άδικα χρήματα

Δημοσ.

Δηλαδη αν παρω καινουργιο πληκτρολογιο θα ειναι ενταξει?

το touch panel δεν εχει δικη του καλωδιοταινια? Πάει πακέτο με το πληκτρολογιο? Εγω σε DV5 τα εχω δει ξεχωριστα αυτά. Τι functions σου δινει το touch panel που θες να ρισκάρεις την μητρική στον φούρνο και να μην εχεις καθολου υπολογιστή μετα?

Γνώμη μου ειναι να κοιτάξεις τις συνδέσεις απο άκρη σε ακρη, και αν δεν βγάζεις ακρη, μην το κάνεις τιποτα. Δεν αξίζει το ρίσκο. 

Δημοσ.

Για το πληκτρολόγιο με νοιαζει οχι για το touch, αφου ειναι επικίνδυνο στο φουρνο δε θα τη βαλω, ξεχωριστή καλωδιοταινία εχουν απλα ειναι περίεργο που χαλασαν ολα μαζι, γιαυτο πιστευω οτι φταίει η μητρική, ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι καλα συνδεμένα!

Δημοσ.

Καλησπερα σε καμμία περιπτωση μην προβεις σε αυτην την διαδικασια του ψησιματος της μητρικης δεν κανει σε καμμια περιπτωση καλο ,το πρόβλημα προφανως εχει προελθει από λαθος χειρισμο σου στο ανοιγμα του laptop.Δοκιμασε καποιο άλλο πληκτρολογιο αρχικα σαν πρωτο βημα.Η τοποθετηση της μητρικης στον φουρνο δημιουργει ανεπανορθωτες βλαβες,χρειαζεται ειδικη ρομποτικη επεμβαση σε δευτερο σταδιο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...