GiorgosAth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εχω καποια add-ons στον Firefox που δεν χρησιμοποιω αλλα δεν μπορω να τα αφαιρεσω, μονο να τα απενεργοποιησω. Επελεξα να επανεκκινησω τον Firefox σε ασφαλη λειτουργια απο το μενου "Βοηθεια" αλλα δεν βρηκα ακρη. Τα add-ons που ηθελα να τα αφαιρεσω εξακολουθουσαν να μην διαγραφονται. Τι μπορω να κανω;
GiorgosAth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Plug ins εννοεις? Ποια ειναι αυτα? Εννοω επεκτασεις - προσθετα.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 γράψε στην μπάρα διευθύνσεων about:plugins εκεί θα σου έχει πράγματα,δες ποιο θες να πετάξεις και πήγαινε στην διαδρομή που δείχνει και διέγραψε το αρχείο. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ευθύνομαι για αστάθεια του περιηγητή μετά!!!!
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αυτα που δεν διαγράφονται ειναι εξαρτώμενα απο εγκατεστημένα προγράμματα στο λειτουργικό σου αν απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα θα φυγει και το πρόσθετο
GiorgosAth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αυτα που δεν διαγράφονται ειναι εξαρτώμενα απο εγκατεστημένα προγράμματα στο λειτουργικό σου αν απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα θα φυγει και το πρόσθετο Ενα προσθετο εχει παραμεινει παρ'ολο που εχω απεγκαταστησει το προγραμμα. Υπαρχει τροπος να διαγραψεις προσθετα τα οποια εμφανιζονται ως κελιδωμενα (δεν εμφανιζεται η επιλογη "αφαιρεση");
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Uninstalling manuallyIf you are unable to uninstall an extension, even after restarting your Mozilla application in Safe Mode:Exit your Mozilla application, go to your profile folder and open the "extensions" directory (C:\Program Files\Mozilla Firefox\browser\extensions). Each directory there is an extension. Remove the directory that corresponds to the extension you want to uninstall. (To uninstall ALL extensions, remove the entire "extensions" directory)If an add-on directory there does not have a meaningful name, look inside it for its "install.rdf" file. Open that file in a text editor (such as Notepad) to see which extension the directory contains. Alternatively, in the parent folder, "extensions.rdf" contains a list of extensions, their names and corresponding GUIDs.
GiorgosAth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εχω κανει restart σε safe mode, εχω μπει και σε about:support στον Firefox , για να βρω τα ids των προσθετων που θελω να αφαιρεσω απο τον φακελο extensions του Mozilla. Με το restart σε safemode τα ιδια προσθετα εξακολουθουν να μην μπορουν να αφαιρεθουν και στο φακελο των extension υπαρχουν μονο 10 προσθετα ενω στο about:support εμφανοιζονται 14. Σε αυτα τα 4 που δεν υπαρχουν στον φακελο extensions περιλαμβανονται και αυτα που θελω να αφαιρεσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα