Προς το περιεχόμενο

camera smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες πρέπει να καταλάβουμε πως απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει εδώ, και δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτού του επιπέδου συσκευές και να λέμε πως είναι σκουπίδια. Έχω 2 παιδιά, άρα η Corolla μου είναι σαφώς καλύτερη από μια Ferrari πχ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες πρέπει να καταλάβουμε πως απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει εδώ, και δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτού του επιπέδου συσκευές και να λέμε πως είναι σκουπίδια. Έχω 2 παιδιά, άρα η Corolla μου είναι σαφώς καλύτερη από μια Ferrari πχ.

What's that supposed to mean ?

• Like 1
Δημοσ.

θελει να πει πως οι αναγκες του καθενος ειναι διαφορετικες..... Βεβαια ρε παιδια εγω που εχω I phone το εχω απορρια πως καποιοι συναντανε τοσο σοβαρο προβλημα με τις εφαρμογες.

Windows phone δεν εχω δουλεψει και δεν εχω αποψη αλλα απο οτι βλεπω εχουν βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο σε σχεση με 1 χρονο πριν στο πληθος των εφαρμογων τους.(οι οποιες λογικα θα καλυπτουν το μεσο χρηστη)

TS -.> γεια σας παιδια,θα ηθελα να αγορασω ενα κινητο με πολυ καλη καμερα

Η καμερα το πιο βασικο που τον ενδιαφερει.

ΤS ->αυτη τη στιγμη εχω nexus 5 και εχω ζησει πολυ το android και για αυτο θα θελα ενα windows phone

Αρα δεν θελει android.

ΛΥΣΗ  Αγορα του  nokia 930

• Like 1
Δημοσ.

Πως το καλύτερο είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες μας, έστω και αν κάποιο θεωρητικά είναι ανώτερο.

• Like 1
Δημοσ.

θελει να πει πως οι αναγκες του καθενος ειναι διαφορετικες..... Βεβαια ρε παιδια εγω που εχω I phone το εχω απορρια πως καποιοι συναντανε τοσο σοβαρο προβλημα με τις εφαρμογες.

Windows phone δεν εχω δουλεψει και δεν εχω αποψη αλλα απο οτι βλεπω εχουν βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο σε σχεση με 1 χρονο πριν στο πληθος των εφαρμογων τους.(οι οποιες λογικα θα καλυπτουν το μεσο χρηστη)

Δημοσ.

αρα lumia 930?/??? 

ή note 4??απο ανδροιδ 

Αδερφέ θέλω κι εγώ (οικονομικών επιτρέποντος) να πάρω ένα καλό φωτογραφικό κινητό μιας και η κάμερα ανέκαθεν με ενδιέφερε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο κινητό. Όταν λοιπόν μπορέσω, θα πάρω δίχως δεύτερη σκέψη το lumia 1020. Παλιό μεν χρονολογικώς αλλά σε τι υστερεί από τα νεώτερα; Θα πάρει αναβάθμιση σε windows 10 και έχει μικρότερη οθόνη (4,5 inch) σε σχέση με άλλα μιας και δεν είμαι καθόλου φαν των τεράστιων οθονών.

Τώρα μεταξύ των δύο που αναφέρεις πιο πάνω θα προτιμούσα το 930.

Δημοσ.

Αδερφέ θέλω κι εγώ (οικονομικών επιτρέποντος) να πάρω ένα καλό φωτογραφικό κινητό μιας και η κάμερα ανέκαθεν με ενδιέφερε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο κινητό. Όταν λοιπόν μπορέσω, θα πάρω δίχως δεύτερη σκέψη το lumia 1020. Παλιό μεν χρονολογικώς αλλά σε τι υστερεί από τα νεώτερα; Θα πάρει αναβάθμιση σε windows 10 και έχει μικρότερη οθόνη (4,5 inch) σε σχέση με άλλα μιας και δεν είμαι καθόλου φαν των τεράστιων οθονών.

Τώρα μεταξύ των δύο που αναφέρεις πιο πάνω θα προτιμούσα το 930

ωραιος φιλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...