Προς το περιεχόμενο

camera smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε λες ποιό είναι το μπάτζετ σου όμως. Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που θα σε καλύψει και σε όλα τα άλλα πριν της κορυφαίας κάμερας που διαθέτει είναι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/4960603/Nokia-Lumia-930-32GB.htmlΑν το φτάνεις οικονομικά, καλορίζικο.

Δημοσ.

ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ  ειναι καλυτερο και απο το iphone 6?εννοω η καμερα

Φανταζομαι πως ναι αλλα αν εχεις οικονομικη δυνατοτητα για I phone 6  εκτος απο την καμερα πρεπει να σκεφτεις και λειτουργικο. Σε windows phone πας 930, σε  android πας σε LG G4  η Samsung galaxy s6 (εγω g4 προτειμω) , σε apple προφανως I phone 6.

Ολα αυτα ειμαι σιγουρος οτι θα σε καλυψουν σε camera.

• Like 1
Δημοσ.

αυτη τη στιγμη εχω nexus 5 και εχω ζησει πολυ το android και για αυτο θα θελα ενα windows phone

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη εχω nexus 5 και εχω ζησει πολυ το android και για αυτο θα θελα ενα windows phone

Οποτε ομως ειπε ο dialer1453 το 930 θα παρεις! Καλοριζικο!

Δημοσ.

Το lg g4 ε έχει την καλύτερη κάμερα σε Smartphone και ακολουθεί το s6(ισως να είναι τοs6 για κάποιους καλύτερο) Πάντως το lg g4 ψηφίστηκε ως το κινητο με την καλύτερη κάμερα...

G4/S6 και ας τους Windows Phone fans να παραμιλουν

Δημοσ.

Το lg g4 ε έχει την καλύτερη κάμερα σε Smartphone και ακολουθεί το s6(ισως να είναι τοs6 για κάποιους καλύτερο) Πάντως το lg g4 ψηφίστηκε ως το κινητο με την καλύτερη κάμερα...

Που ακριβώς είδες ότι το lg g4 είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό;

Σεβαστό ότι μπορεί να μην σου αρέσει το λογισμικό των windows phone αλλά πόσο άσχετος μπορεί να είσαι φωτογραφικά και συγκρίνεις αυτό που ανέφερες με το lumia 1020;

Προφανώς xenon flash, raw file, OIS και 41 mp δε σου λένε τίποτα...

Δημοσ.

Σεβαστό ότι μπορεί να μην σου αρέσει το λογισμικό των windows phone

Γιατί, νομίζεις ότι έπιασε ποτέ windows phone στα χέρια του;

• Like 1
Δημοσ.

LG G4,S6,Lumia 1020,Note 4 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί από θέμα κάμερας,αλλά είναι πολλά τα λεφτά  :ph34r: Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολύ καλές κάμερες σε πιο οικονομικά μοντέλα,ψάξε το λίγο.. Εγώ θα πρότεινα και το Lumia 640 XL που έχει μια τίμια κάμερα σε σχέση με το κόστος του (200 ευρώ). Βέβαια μπορείς να ψάξεις και για κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση  :-)

Δημοσ.

Καλα γενικα καλες καμερες στο Insomnia μονο για android κινητα θα ακουσεις. Τα Windows phone δεν μετρανε γιατι δεν τα παιρνει κανεις(δεν τα εχουν πολλοι στο Insomnia)και τα Iphone δεν εχουν καλη καμερα γιατι ειναι Iphone και πρεπει να τα κραξουμε οπως και να εχει .Α και στα χαρτια εχουν μικροτερη καμερα και αλλα πολλα τετοια...

Δεν καταλαβαινει ο κοσμος οτι πλεον σχεδον ολα τα κινητα πανω κατω ακομα και τα φθηνοτερα τυπου Lumia 640 βγαζουν ικανοποιητικοτατες φωτογραφιες,τουλαχιστον με νορμαλ χρηση γιατι απο ολους αυτους που λενε για φωτογραφιες και φωτογραφιες ειμαι σιγουρος οτι ελαχιστοι απο αυτους τις εκτυπωνουν κιολας.Γιατι στο κινητο μεσα σχεδον το ιδιο δειχνουν οι φωτογραφιες,στην εκτυπωση ομως ειναι ολο το ζουμι :)

Ο ανθρωπος σου λεει οτι θελει windows phone και αφου εχει Nexus 5 προφανως και δεν θελει να δωσει μια περιουσια για κινητα,και του προτεινεις G4 και S6...Τελειως οτι να ναι...

Επισης επειδη το ψηφισανε καποιοι σαν καλυτερο κινητο με καμερα τι παει να πει δηλαδη οτι ολα τα αλλα τηλεφωνα ειναι για τα σκουπιδια???

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως σαν απλό point and shoot νομίζω πως η καλύτερη κάμερα είναι του iPhone... Χρόνια τώρα. Τώρα το αν πάμε στο μανουαλ, μπορείς να έχεις καλύτερα αποτελέσματα από αλλά τηλέφωνα... Αλλά πόσοι ασχολούνται πραγματικά με αυτό?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...