Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον Σε αγγελίες εννοώ το s6 είναι ακριβότερο κ γνκα δν θελω πάλι oled οθόνη!

2ον το Μ9 το απορρηπτω λόγο επεξεργαστή!

3ον δν είπα για τις οθόνες αυτόν που ανέφερες αλλά για του g3 που ήταν επιεικώς απαράδεκτη!το lumia ειδικά με τι sunlight readability ήταν υπέροχη!

Πρώτου διαβάσεις ότι να ναι κυριακάτικα προσπάθησε να καταλάβεις τι λεν οι άλλοι!

1ον Κατσε να μυρισουμε τα νυχια μας οτι τελικα μιλας για μεταχειρισμενα κινητα και οχι για καινουργια μιας και δεν το αναφερεις πουθενα παραπανω....

2ον το Μ9 το ανεφερα καθαρα λογω κοστους και το τονισα κιολας. Εννοειται οτι δεν αξιζει σε σχεση με το M8 ολοι το εχουν πει αυτο σε youtube και Forums

3ον Ναι το καταλαβα οτι μιλαγες για το G3 απο τις επομενες κουβεντες αλλα το παραπανω που εχω βαλει σε bold και παλι παει γενικα οπως ακριβως το γραφεις'' Ο νουμερο 1 παραγοντας αγορας κινητου ειναι η οθονη''.

Αρα το προσπαθησε να καταλαβεις τι λενε οι αλλοι ειναι στην πραξη το κατσε να μυρισουμε τα νυχια μας οτι τελικα κοιτας αποκλειστικα για μεταχειρισμενα κινητα που αυτο τα αλλαζει ολα κυριως οσον αφορα την τιμη και τις διαθεσιμες επιλογες.

σοβαρά θα έδινες 400+ ευρώ για snapdragon 615?

Α και btw επειδη δεν το πηρες χαμπαρι και το παραπανω σχολιο σε τιμη καινουργιου πηγαινε και πιο συγκεκριμενα εδω http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=8959&currentCMSArticleId=8959&banner=13745

Και επειδη διαβασα το παραπανω περι Htc One m8 που σε εντυπωσιασε και επειδη το ειχα το συγκεκριμενο κινητο,τι ακριβως σε εντυπωσιασε σε σχεση με το Nexus 6 που εχεις???Το απιστευτο που πηγαινε???Η οθονη και εμενα μου αρεσε αλλα και παλι σε ηλιο θες σχεδον Full φωτεινοτητα για να βλεπεις και η μπαταρια του δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη ουτε και τα bezel που εχει,ουτε και οι θεσεις των κουμπιων πανω απο την αχρηστη μαυρη μπαρα με το ονομα της εταιριας,ουτε βεβαια και η καμερα του δεν φημιζεται οτι ειναι απο τις καλες.

Δημοσ.

1ον Κατσε να μυρισουμε τα νυχια μας οτι τελικα μιλας για μεταχειρισμενα κινητα και οχι για καινουργια μιας και δεν το αναφερεις πουθενα παραπανω....

2ον το Μ9 το ανεφερα καθαρα λογω κοστους και το τονισα κιολας. Εννοειται οτι δεν αξιζει σε σχεση με το M8 ολοι το εχουν πει αυτο σε youtube και Forums

3ον Ναι το καταλαβα οτι μιλαγες για το G3 απο τις επομενες κουβεντες αλλα το παραπανω που εχω βαλει σε bold και παλι παει γενικα οπως ακριβως το γραφεις'' Ο νουμερο 1 παραγοντας αγορας κινητου ειναι η οθονη''.

Αρα το προσπαθησε να καταλαβεις τι λενε οι αλλοι ειναι στην πραξη το κατσε να μυρισουμε τα νυχια μας οτι τελικα κοιτας αποκλειστικα για μεταχειρισμενα κινητα που αυτο τα αλλαζει ολα κυριως οσον αφορα την τιμη και τις διαθεσιμες επιλογες.

Α και btw επειδη δεν το πηρες χαμπαρι και το παραπανω σχολιο σε τιμη καινουργιου πηγαινε και πιο συγκεκριμενα εδω http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=8959&currentCMSArticleId=8959&banner=13745

Και επειδη διαβασα το παραπανω περι Htc One m8 που σε εντυπωσιασε και επειδη το ειχα το συγκεκριμενο κινητο,τι ακριβως σε εντυπωσιασε σε σχεση με το Nexus 6 που εχεις???Το απιστευτο που πηγαινε???Η οθονη και εμενα μου αρεσε αλλα και παλι σε ηλιο θες σχεδον Full φωτεινοτητα για να βλεπεις και η μπαταρια του δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη ουτε και τα bezel που εχει,ουτε και οι θεσεις των κουμπιων πανω απο την αχρηστη μαυρη μπαρα με το ονομα της εταιριας,ουτε βεβαια και η καμερα του δεν φημιζεται οτι ειναι απο τις καλες.

Αμα θελεις να μιλάς επιθετικά κ να "κράζεις" παρακαλώ μν απαντάς καθόλου!

Μ εντυπωσίασε η κατασκευή του κ η αίσθηση σου χέρι! Μετά από 6ιτσο κινητό το m8 μ φάνηκε μπρελόκ κ άνετα το χειρίζομαι με το ένα χέρι και δν με νοιάζει το Screen to body ratio στο δικό μ χέρι κάθεται ωραία δν με νομίζουν τα νούμερα! Μ άρεσε η οθόνη του γιατί είναι αισθητά πιο φωτεινή από το νεξους κ τα βλέπεις όλα άνετα κάτω από τον ήλιο ένα με νεξους και φουλ φωτεινότητα λίγο συσκολευεσαι κ γνκα μ αρέσουν πολύ πιο πολύ οι lcd πιο ωραία χρώματα πιο ωραία ευκρίνεια κα ας μν έχει τα τελεια μαύρα!

Κ δν είπα πουθενά ότι ψάχνω μεταχειρισμενο αλλά από την στιγμή που λέω για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ εννοείται ότι δν θα το παρω καινουριο κ θα το αλλάξω με κάποιον συνforumiti!

Δημοσ.

Αμα θελεις να μιλάς επιθετικά κ να "κράζεις" παρακαλώ μν απαντάς καθόλου!

Μ εντυπωσίασε η κατασκευή του κ η αίσθηση σου χέρι! Μετά από 6ιτσο κινητό το m8 μ φάνηκε μπρελόκ κ άνετα το χειρίζομαι με το ένα χέρι και δν με νοιάζει το Screen to body ratio στο δικό μ χέρι κάθεται ωραία δν με νομίζουν τα νούμερα! Μ άρεσε η οθόνη του γιατί είναι αισθητά πιο φωτεινή από το νεξους κ τα βλέπεις όλα άνετα κάτω από τον ήλιο ένα με νεξους και φουλ φωτεινότητα λίγο συσκολευεσαι κ γνκα μ αρέσουν πολύ πιο πολύ οι lcd πιο ωραία χρώματα πιο ωραία ευκρίνεια κα ας μν έχει τα τελεια μαύρα!

Κ δν είπα πουθενά ότι ψάχνω μεταχειρισμενο αλλά από την στιγμή που λέω για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ εννοείται ότι δν θα το παρω καινουριο κ θα το αλλάξω με κάποιον συνforumiti!

Ποιοτητα κατασκευης και το πως το χειριζεσαι με το ενα χερι..... Καλα εσυ δεν ειπες οτι ειχες το Lumia 930??? Και αυτο 5ιντσο ειναι και ιδια ποιοτητα κατασκευης εχει...Προφανως και δεν το βολευτηκες σαν Windows phone αλλα αφου σε βολευε περισσοτερο το 5ιντσο γιατι πηγες τοτε μετα στο Nexus 6???Με τα ιδια χρηματα αγοραζες προ Capital Control και το S5 και το M8 και ολες τις περσυνες ναυαρχιδες τελος παντων...

Δημοσ.

γιατι μετα ειχα g3 και το μεγεθος το συνηθισα πολυ ευκολα κ μ φαινοταν νορμαλ !
κ ειπα αφου μπορεσα να συνηθισω τοσο ευκολα την μιση ιτσα παραπανω γιατι να μν ανεβω και να παρω το nexus?(παντα ημουν φαν των νεξους και ειχα και το 5αρι αλλα η μπαταρια του με απογοητευσε και το ειχα δωσει αμεσως για το g2, κ εφαγα μεγαλητερη πατατα μετα)
Οπως ειπες τελος παντων οτι εγινε εγινε θα το δωσω τωρα που ειναι κ καινουριο κ θα ψαξω για g4 η αμα ειμαι τυχερος και βρω invite one plus 2 στο κοντινο μελλον

Δημοσ.

γιατι μετα ειχα g3 και το μεγεθος το συνηθισα πολυ ευκολα κ μ φαινοταν νορμαλ !

κ ειπα αφου μπορεσα να συνηθισω τοσο ευκολα την μιση ιτσα παραπανω γιατι να μν ανεβω και να παρω το nexus?(παντα ημουν φαν των νεξους και ειχα και το 5αρι αλλα η μπαταρια του με απογοητευσε και το ειχα δωσει αμεσως για το g2, κ εφαγα μεγαλητερη πατατα μετα)

Οπως ειπες τελος παντων οτι εγινε εγινε θα το δωσω τωρα που ειναι κ καινουριο κ θα ψαξω για g4 η αμα ειμαι τυχερος και βρω invite one plus 2 στο κοντινο μελλον

Έχω ακούσει τόσα και τόσα άλλα να μιλάει κάποιος για την μπαταρία του g2...Εκτός του huawei ascend mate 7 και διαφορων άλλων κινέζικων δεν υπάρχει καλύτερη μπαταρία 5:30-6 ώρες SOT βγάζει τι άλλο μπορεί να θέλει κάποιος; Και εμένα μετά από 1+ χρόνο μειώθηκε η απόδοση της (στο service δεν βρήκαν πρόβλημα και τους ζητησα υποχρεωτική αλλαγή που κόστιζε 27 ευρω και όλα ήταν μια χαρά

Οσο για το Nexus αν ήθελες καλύτερη μπαταρία ας επερνες το 32 gb που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα

Τέλος πάντων Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το ανταλλαξεις με κανέναν gflex 2

ή να το πουλήσεις κ; και να δώσεις αλλά 200-300 ευρώ για να πάρεις κάτι καινούργιο

Δημοσ.

+1 στο s6 και από μένα! Είναι η πιο αξιοπρεπής μετάβαση από nexus 6 ( και το g4 είναι επίσης επιλογή). Αλλιώς μετά υπάρχουν και τα iPhone. Το iPhone 6 είναι αρκετά καλή επιλογή. Από μένα s6,iPhone 6 ή g4! :)

Δημοσ.

iphone αμα θα επερνα θα επερνα το 6+ 64gb και για να το παρω αυτο πρεπει να πουλησω το νεφρο μ οχι το κινητο μ!
το gs6 με το memory leak και την αθλια μπαταρια δν ξερω δν μ γεμιζει το ματι το g4 μ αρεσε μονο απο τις φετινες ναβαρχιδες και το oneplus 2 για να οποια δν θα χρειαστω κιλας να βαλω το χερι βαθια στην τσεπη γιατι οσο να πεις σε κανεναν δν περισευουν στις μερες μας!

Δημοσ.

iphone αμα θα επερνα θα επερνα το 6+ 64gb και για να το παρω αυτο πρεπει να πουλησω το νεφρο μ οχι το κινητο μ!

το gs6 με το memory leak και την αθλια μπαταρια δν ξερω δν μ γεμιζει το ματι το g4 μ αρεσε μονο απο τις φετινες ναβαρχιδες και το oneplus 2 για να οποια δν θα χρειαστω κιλας να βαλω το χερι βαθια στην τσεπη γιατι οσο να πεις σε κανεναν δν περισευουν στις μερες μας!

Αν ηταν οντως ετσι τα πραγματα θα εμενες στο Nexus 6 που εχεις το οποιο απο Specs τα σπαει....

Δημοσ.

Αν ηταν οντως ετσι τα πραγματα θα εμενες στο Nexus 6 που εχεις το οποιο απο Specs τα σπαει....

Ευτυχως η δυστυχως το κινητο ειχε προβλημα με τν μπαταρια του κ αντικατασταθηκε οποτε μπορω να το πουλησω λιγο πιο ακριβα απο τα αλλα σαν "καινουριο" που ειναι!

αμα τλκα δωθει θα χρειαστει να δωσω 30-40 ευρο παραπανω για να το παρω κ αμα καταφερω να πουλησω και την πληθωρα απο αξεσουαρ που εχω δν μ κοστισει τπτ!

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θες να πουλήσεις το νέξους 6... Απο όλα τα τηλέφωνα που έχουν αναφερθεί, ακόμα και από τις φετινές ναυαρχίδες, το nexus θα σε βγάλει περισσότερα χρόνια πριν αρχίσουν να παρουσιαζονται τα γνωστά σκαλωματα.

Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος, δες δίπλα δίπλα, ένα nexus 4 με ένα s3. To ένα πετάει, το άλλο το πετάς. Δες ένα nexus 5 με ένα s4... Ακριβώς το ίδιο.

Το νέξους 6 αποτελεί μια εξαιρετική συσκευή, με μόνο μειονέκτημα (υποκειμενικο) το μεγάλο το μέγεθος. Δεν νομίζω κάποια από τις φετινές συσκευές να αποτελεί αναβάθμιση αυτού... Εκτώς και αν εσύ καταλαβαίνεις με το μάτι τη διαφορά του 805 με τον 808 και τον 810...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θες να πουλήσεις το νέξους 6... Απο όλα τα τηλέφωνα που έχουν αναφερθεί, ακόμα και από τις φετινές ναυαρχίδες, το nexus θα σε βγάλει περισσότερα χρόνια πριν αρχίσουν να παρουσιαζονται τα γνωστά σκαλωματα.

Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος, δες δίπλα δίπλα, ένα nexus 4 με ένα s3. To ένα πετάει, το άλλο το πετάς. Δες ένα nexus 5 με ένα s4... Ακριβώς το ίδιο.

Το νέξους 6 αποτελεί μια εξαιρετική συσκευή, με μόνο μειονέκτημα (υποκειμενικο) το μεγάλο το μέγεθος. Δεν νομίζω κάποια από τις φετινές συσκευές να αποτελεί αναβάθμιση αυτού... Εκτώς και αν εσύ καταλαβαίνεις με το μάτι τη διαφορά του 805 με τον 808 και τον 810...

οποιοδιποτε τηλεφωνο μπορεις να το κανεις ροοτ και να βαλεις μια cm πχ και να τρεχει σαν στοκ!(το ιδιο γρηγορα με νεξους και θα εχεις κ παραπανω επιλογες)

Ο κυριως λογος μ ειναι η οθονη και λιγο μεγαλη και οχι τοσο φωτεινη και πολυ ψευτικα χρωμματα, ειμαι φαν των LCD τλκα αλλα το καταλαβα αργα επρεπε να εχω στα χερια μ κινητο 2 βδομαδες για να το καταλαβω γιατι το προηγουμενο μ ητνα το g3 και η οθονη του ηταν απαραδεκτη!

Σε γενικες γραμμες το g4 ειναι πολυ κλτρη συσκευη σε ολους τους τομεις (εκτος του software αλλα android εχεις το κανεις οτι θελεις) κ οπως ειπα πιο πανω θα χασω το πολυ 30-40 ευρω οποτε πιστευω αξιζει η μεταβαση κ μετα για 1-2 χρονια το λιγοτερο θα εχω το κεφαλι μ ήσυχο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...