2.1Ohm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μ αρέσει πολύ το m8 σαν κινητό αλλά αξίζει το m8s? Κ γνκα θα ήθελα να αλλάξω κινητό γιατί το nexus 6 μου μ φαίνεται τεράστιο αξίζει να πάω σε m8s η δν θα είναι τόσο smooth η εμπειρία? Ευχαριστώ προκαταβολικά
kataramenos32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Προσωπικα απο Snap 805 δεν θα πηγαινα σε 615.Δες καποια αλλη συσκευη αν θες κατι μικροτερο 2
Masma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ο καταραμενος εχει δικιο αν ψαχνεις πιο μικρο κινητο σιγουρα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο!
2.1Ohm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Θα με ενδιέφερε πιο πολύ το g4 αλλά με lg δν είχα τις κλτρες εμπειρίες είχα κ g2 κ g3 κ δν με ικανοποιησαν σαν κινητά! Μετά το s6 ξεφεύγει η τιμή κ το m9 έχει προβλήματα υπερθέρμανσης! Το one plus 2 θα ήθελα πάρα πολύ αλλά άντε βρες invite
Masma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Θα με ενδιέφερε πιο πολύ το g4 αλλά με lg δν είχα τις κλτρες εμπειρίες είχα κ g2 κ g3 κ δν με ικανοποιησαν σαν κινητά! Μετά το s6 ξεφεύγει η τιμή κ το m9 έχει προβλήματα υπερθέρμανσης! Το one plus 2 θα ήθελα πάρα πολύ αλλά άντε βρες invite Το g4 ειναι καλη επιλογη. Με το g2 και το g3 τι θεμα ειχες?
2.1Ohm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 G2 η μπαταρία δν μ έβγαζε ούτε καν μέρα το πήγα 2 φορές Σερβίς δν βρήκαν Τπτ ελατοματικο (κ μιλάμε με απλή χρήση ίντερνετ, fb, messenger άντε κα κάνα μικροπαιχνιδο) 3 ώρες sot αν έπιανα θα πολυ ήταν καλά άλλαξα μπαταρία με δικά μ έξοδα πάλι το ίδιο! Είχε κ ένας φίλος μ g2 κ το χρησιμοποίησα εγώ ίδιες εφαρμογές ίδια όλα κ μ έβγαζε άνετα 2 μερο.. Το g3 ζεστενοταν πάρα πάρα πολύ μ κατεβάζε όλο φωτεινότητα κ γνκα είχε πολύ μέτρια οθόνη κ με το update σε lollipop χάλασαν πολύ τα πράγματα! Το είχα βέβαια cyanogenmod κ ήταν καλό αλλά το κύριο πρόβλημα μ ήταν η οθόνη καθόλου φωτεινή με χάλια χρώματα! Είχα κ lumia 930 αλλά Windows Phone δν με βολεψαν κ εδώ κ 4 μήνες χρησιμοποιώ nexus αλλα ο αδερφος μ πήρε το m8 κ πραγματικά τον ζήλεψα απίστευτο κινητό κ η οθόνη (σαν φαν των lcd) κ στο μέγεθος κ στην φωτεινότητα κ χρώματα μ άρεσε πιο πολύ! Όλοι λεν το αντίθετο αλλά για μένα σαν ένα καλό lcd πάνελ δν έχει!
Masma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 G2 η μπαταρία δν μ έβγαζε ούτε καν μέρα το πήγα 2 φορές Σερβίς δν βρήκαν Τπτ ελατοματικο (κ μιλάμε με απλή χρήση ίντερνετ, fb, messenger άντε κα κάνα μικροπαιχνιδο) 3 ώρες sot αν έπιανα θα πολυ ήταν καλά άλλαξα μπαταρία με δικά μ έξοδα πάλι το ίδιο! Είχε κ ένας φίλος μ g2 κ το χρησιμοποίησα εγώ ίδιες εφαρμογές ίδια όλα κ μ έβγαζε άνετα 2 μερο.. Το g3 ζεστενοταν πάρα πάρα πολύ μ κατεβάζε όλο φωτεινότητα κ γνκα είχε πολύ μέτρια οθόνη κ με το update σε lollipop χάλασαν πολύ τα πράγματα! Το είχα βέβαια cyanogenmod κ ήταν καλό αλλά το κύριο πρόβλημα μ ήταν η οθόνη καθόλου φωτεινή με χάλια χρώματα! Είχα κ lumia 930 αλλά Windows Phone δν με βολεψαν κ εδώ κ 4 μήνες χρησιμοποιώ nexus αλλα ο αδερφος μ πήρε το m8 κ πραγματικά τον ζήλεψα απίστευτο κινητό κ η οθόνη (σαν φαν των lcd) κ στο μέγεθος κ στην φωτεινότητα κ χρώματα μ άρεσε πιο πολύ! Όλοι λεν το αντίθετο αλλά για μένα σαν ένα καλό lcd πάνελ δν έχει! Θεμα μπαταριας με lg g2 δεν ακους συχνα. Μαλιστα προετινετε για την αυτονομοια του. Ισουν ατυχος.Το g3 εχει θεματα υπερθερμανσης σε καποια μοντελα απο οτι ξερω. Κατσε ρε εσυ μετρια η οθονη του lg g3???? Εμενα μου αρεσε παρα πολυ οταν την ειδα απο κοντα(προτειμω τις amoled νομιζω ομως). Παντως εγω θα σου προτεινα να πας σε lg g4 αν θες παλι android. Τωρα εσυ αποφασιζεις 2
2.1Ohm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ο νούμερο 1 παραγωντας αγοράς κινητου είναι η οθόνη! Ελλάδα είμαστε έχει όλο τον χρόνο ήλιο τι να το κάνω όταν ψάχνω δέντρα να κάτσω κάτω από σκιά για να σερφαρω ίντερνετ η να στείλω μνμα? Και δν φαινεται τόσο χάλια οθόνη αλλά άμα την βάλεις σε σύγκριση ακόμα κ με το g2 έχει καλύτερη οθόνη το g2 κλτρα χρώμαγα πιο φωτεινή κλτρο contrast! Θα τι κυνηγησω το g4 κ αμα μ δωθει η ευκαιρία να το παρω (πρέπει πρώτα να πουληθεί αυτό) κ βρω κάποια λεφτά ακόμα γιατί αμα το πάρεις το δερμάτινο εννοείται θα πάρεις θα το δοκιμάσω και αυτό! Ευχαριστώ πάντως που με αποτρεψες να πάω στο m8s γιατί ήμουν έτοιμος να το τσιμπήσω! 1
leo06 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 σοβαρά θα έδινες 400+ ευρώ για snapdragon 615? 1
Tragic! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 σοβαρά θα έδινες 400+ ευρώ για snapdragon 615? Πλην το ότι το nexus έχει καθαρό android, και ακόμα με τον ίδιο επεξεργαστή/RAM η εμπειρία με το HTC Sense θα είναι σαφώς χειρότερη. 1
2.1Ohm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 σοβαρά θα έδινες 400+ ευρώ για snapdragon 615? Όχι θα έδινα το nexus μου κ 100 euro θα μ έδιναν για ανταλλαγή με καινούριο στην ουσία m8s
leo06 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Όχι θα έδινα το nexus μου κ 100 euro θα μ έδιναν για ανταλλαγή με καινούριο στην ουσία m8s θα έδινες ενα καλύτερο κινητό και 100 ευρώ για να πάρεις ένα χειρότερο,μην το κάνεις,πράγματι το nexus 6 είναι πολύ μεγάλο αλλά αν είναι να το αλλάξεις τουλάχιστον πάρε κάποιο ίδιο αν οχι καλύτερο,με το κανονικό m8 ας πούμε θα ήταν καλύτερη ανταλλαγή αλλά οχι και να δώσεις 100 ευρώ επιπλεον,το moto x 2014 πλησιάζει πολύ στο nexus 6 1
2.1Ohm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Θα μ έδινε 100 ευρώ δν είμαι τόσο βλακας φίλε μ! Και δν θελω amoled οθόνη αλλιώς ναι θα πηγενα σε μότο Χ
Fulgore Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ο νούμερο 1 παραγωντας αγοράς κινητου είναι η οθόνη! Ελλάδα είμαστε έχει όλο τον χρόνο ήλιο τι να το κάνω όταν ψάχνω δέντρα να κάτσω κάτω από σκιά για να σερφαρω ίντερνετ η να στείλω μνμα? Και δν φαινεται τόσο χάλια οθόνη αλλά άμα την βάλεις σε σύγκριση ακόμα κ με το g2 έχει καλύτερη οθόνη το g2 κλτρα χρώμαγα πιο φωτεινή κλτρο contrast! Θα τι κυνηγησω το g4 κ αμα μ δωθει η ευκαιρία να το παρω (πρέπει πρώτα να πουληθεί αυτό) κ βρω κάποια λεφτά ακόμα γιατί αμα το πάρεις το δερμάτινο εννοείται θα πάρεις θα το δοκιμάσω και αυτό! Ευχαριστώ πάντως που με αποτρεψες να πάω στο m8s γιατί ήμουν έτοιμος να το τσιμπήσω! Απο που και ως που το παραπανω??Πλακα μας κανεις???Προσωπικα περασαν απο τα χερια μου και το M8 και το 930 και το Iphone 6 αλλα και απο αλλα κινητα φιλων ποτε δεν ειδα τετοιο θεμα με τις οθονες οπως αναφερεις. Θα με ενδιέφερε πιο πολύ το g4 αλλά με lg δν είχα τις κλτρες εμπειρίες είχα κ g2 κ g3 κ δν με ικανοποιησαν σαν κινητά! Μετά το s6 ξεφεύγει η τιμή κ το m9 έχει προβλήματα υπερθέρμανσης! Το one plus 2 θα ήθελα πάρα πολύ αλλά άντε βρες invite http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspanτιμη G4 ΚΑΙ το S6 που ξεφευγει σε τιμη κοστιζει 20ευρω ακριβοτερα!!!!!!!!!!!!! http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html?from=catspan Το S6 ξεφευγει σε τιμη αλλα οχι το M9 που κοστιζει και ακριβοτερα...... Ε ρε τι διαβαζουμε καλοκαιριατικα παλι
2.1Ohm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Απο που και ως που το παραπανω??Πλακα μας κανεις???Προσωπικα περασαν απο τα χερια μου και το M8 και το 930 και το Iphone 6 αλλα και απο αλλα κινητα φιλων ποτε δεν ειδα τετοιο θεμα με τις οθονες οπως αναφερεις. http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspanτιμη G4 ΚΑΙ το S6 που ξεφευγει σε τιμη κοστιζει 20ευρω ακριβοτερα!!!!!!!!!!!!! http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html?from=catspan Το S6 ξεφευγει σε τιμη αλλα οχι το M9 που κοστιζει και ακριβοτερα...... Ε ρε τι διαβαζουμε καλοκαιριατικα παλι 1ον Σε αγγελίες εννοώ το s6 είναι ακριβότερο κ γνκα δν θελω πάλι oled οθόνη! 2ον το Μ9 το απορρηπτω λόγο επεξεργαστή! 3ον δν είπα για τις οθόνες αυτόν που ανέφερες αλλά για του g3 που ήταν επιεικώς απαράδεκτη!το lumia ειδικά με τι sunlight readability ήταν υπέροχη! Πρώτου διαβάσεις ότι να ναι κυριακάτικα προσπάθησε να καταλάβεις τι λεν οι άλλοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα