nikospsaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Καλημερα σε ολους. Εχω στον υπολ/στη 7/αρια ενεργοποιημενα αλλα χωρις κλειδι γνησιο. Μου στελνει η Μicrosoft συνεχεια μυνημα για αναβαθμιση σε 10/αρια.Αν κανω την αναβαθμιση θα ενεργοποιηθουν τα 10/αρια, η τζαμπα ο κοπος; Πηρα τις απαντησεις μου διαβαζοντας παρομοια θεματα. Ευχαριστω Insomnia!!!!!!
marios elsa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ναι αναβαθμιση μεσο upbete σε 10αρια και θα σου ενεργοποιηθουν κανονικα τα 10αρια
ParganMan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Για ένα χρόνο θα είναι ενεργοποιημένα κανονικά. Από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις επάνω σε αυτό το θέμα. Google is our friend.
dancer_69 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αυτό από που βγαίνει τώρα? Για ένα χρόνο ισχύει η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης, από τη στιγμή που ενεργοποιηθούν είναι για πάντα ενεργοποιημένα, δεν έχουν χρονικό περιορισμό ενεργοποίησης.
ParganMan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Πάμε πάλι. Η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει για ένα χρόνο για όλους. Η αυτόματη ενεργοποίηση ισχύει για ένα χρόνο για όλους. Μετά το χρόνο, όποιος δεν είχε αυθεντική άδεια Windows 7 ή Windows 8/8.1 θα κληθεί να ενεργοποιήσει το αντίγραφό του. Για να το κάνει αυτό, ή αγοράζει άδεια, ή καταφεύγει σε πιο "σκοτεινές μεθόδους". Αυτά εν ολίγοις.
nikospsaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Φιλε μου ParganMan τα σκοτεινα 7/αρια ενεργοποιημενα δεν ενεργοποιουνται σαν 10/αρια. Αυτο συνεβει σε μενα, και ξανα εβαλα 7/αρια.Καθε φορα που ανοιγε ο υπολ/στης μου εβγαζε και ειδοποιηση στη επιφανεια εργασιας. Ενεργοποιηστε τα Windows.....
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πάμε πάλι. Η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει για ένα χρόνο για όλους. Η αυτόματη ενεργοποίηση ισχύει για ένα χρόνο για όλους. Μετά το χρόνο, όποιος δεν είχε αυθεντική άδεια Windows 7 ή Windows 8/8.1 θα κληθεί να ενεργοποιήσει το αντίγραφό του. Για να το κάνει αυτό, ή αγοράζει άδεια, ή καταφεύγει σε πιο "σκοτεινές μεθόδους". Αυτά εν ολίγοις. Αυτα τα συμπερασματα απο που τα βγαζεις ακριβως; Δεν εχω δει απολυτως καμια ανακοινωση απο την Microsoft που να λεει κατι τετοιο
nikospsaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Φιλε μου Καρχαριαςςςς αυτο συνεβη σε μενα. Μετα απο αναβαθμιση σε 10/αρια, δεν ενεργοποιουνταν αυτοματα αλλα μου εβγαζε μηνυμα στην επιφανεια εργασιας (ενεργοποιηστε τα Windows). Τελος παντων θα μπω στο κοπο να δοκιμασω παλι. Εχω διαβασει σε αλλα σαιτε οτι διαφοροποιησε πολλες φορες η Microsoft την ανακοινωση της μεχρι την τελικη, που δεν ξερω αν ειναι αυτη που λες. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.....
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Φιλε μου Καρχαριαςςςς αυτο συνεβη σε μενα. Μετα απο αναβαθμιση σε 10/αρια, δεν ενεργοποιουνταν αυτοματα αλλα μου εβγαζε μηνυμα στην επιφανεια εργασιας (ενεργοποιηστε τα Windows). Τελος παντων θα μπω στο κοπο να δοκιμασω παλι. Εχω διαβασει σε αλλα σαιτε οτι διαφοροποιησε πολλες φορες η Microsoft την ανακοινωση της μεχρι την τελικη, που δεν ξερω αν ειναι αυτη που λες. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..... Εγω απο πειρατικα 8.1 εκανα αναβαθμιση στα 10 και μου τα ενεργοποιησε μετα απο λιγη ωρα κανονικα.
nikospsaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Φιλε μου Καρχαριαςςςς ευχαριστω για την διευκρινηση νασε καλα θα δοκιμασω και 'γω..........!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα