poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Για το cyberpower έχεις άποψη? Διαβάζω αρκετά καλά λόγια. http://www.tomshardware.com/reviews/apc-smt1500-cyberpower-cp1500pfclcd-tripp-lite-smart1500slt,2785-13.html δεν εχω αποψη δυστυχως.ουτε θετικη ουτε αρνητικη. to cyberpower φτυστο το apc εξωτερικα.ιδια Lcd Οθονη χρωματα κτλ.γενικα προσπαθησε να παρεις sinewave ups αντι για near sinewave ,approximately sinewave ή οπως αλλιως το αναφερει ο καθενας.και θεωρητικα ολα τα active pfc τροφοδοτικα(ολα ειναι πλεον active pfc των Pc)θελουν sinewave αλλιως σε μερικα ακους σφυριγμα και θεωρητικα μπορει να του κανεις ζημια.πρακτικα λιγοι εχουν Sinewave και δεν εχω ακουσει απο καποιον να γινει κατι με το τροφοδοτικο.τωρα αμα το ζοριζει ή του μειωνει την διαρκεια ζωης δεν ξερω. επισης guard ups ειχα και ηταν καλο και εχω ακουσει καλα λογια πιο παλια.δεν το εχω ψαξει παραπανω .πλεον apc οποτε παρω ειτε smart που παλια ειχα ενα 1000va και ενα 1500va ειτε τα πιο απλα μοντελα br 900Πχ.
achilles_g_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δες λίγο όταν έχεις χρόνο το βιντεάκι.https://youtu.be/4QlF5vJlXaA
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 το ειδα εστω και χωρις ηχο εδω που ειμαι.μια χαρα τα παει .ναι αν μπορεις να παρεις sinewave καλο θα ειναι.τα φτηνα apc δεν ειναι.πληρωνεις ναι μεν οτι ειναι μια καλη κατασκευη αλλα δεν ειναι sinewave.τα smart ειναι αλλα οχι τα smart sc .τα smart sc ειναι approximately sinewave και για αυτο ειναι πιο φτηνα απο τα apc s,apc xl,apc sua. αλλα το συγκεκριμενο και νορμαλ σε τιμη και sinewave.αλλα σαν κατασκευαστης τι λεει δεν ξερω η cyberpower. to 1500va to sinewave το βλεπω 250 ευρω οταν το αντιστοιχο apc εχει 450 ευρω γαμοτο.
achilles_g_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ναι. Απλά δίνει 3 μπρίζες μονο για back up με μπαταρία κ 3 σαν σταθεροποιητής. Ίσως γι αυτό και η χαμηλότερη τιμή.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 βαζεις πολυπριζο αποπισω σαν αυτο και τις τρεις τις κανεις παραπανω.δεν εχει θεμα εφοσον δεν ξεπερνας τα max watt που δινει. και μερικα apc εχουν 6 κανονικεςκαι 2 surge arrest.ειναι καλη φαση που εχει και surge arrest. http://www.knetflo.gr/joomla/media/k2/items/cache/ca332973fc363da77aefed58534dcd5c_XL.jpg απλα στην apc θα πληρωσεις τα Removable batteries το προγραμμα που δινει για διαχειριση την εγγυηση και διαφορα αλλα πραγματακια εξτρα που δινουν τα νεα smart με την Lcd σε αντιθεση με τα λιγο προηγουμενα που δενειχαν οθονη.σε ενα rack 750 apc οι μπαταριες ηταν 3 secs να της αλλαξεις.εβγαζες το tray εβαζες το νεο.ουτε καν κοννεκτορα με μορφη καλωδιου.ηταν σαν μπαταρια σε κινητο.οταν το επαιρνες το tray Ηταν αναποδα για να μην ειναι συνδεδεμενες οι μπαταριες.δεν το ανοιγες καν για να το ενεργοποιησεις οπως σε πιο παλια μοντελα που ξεβιδωνες μια βιδα και συνδεες καλωδιο. 1
HamerZ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 achilles_g_ Τελικά το αγόρασες το UPS της CyberPower? Θέλω να αγοράσω και εγώ ένα μιας και ένα της InfoSec (10ετίας πλέον) πάει για απόσυρση. Το σύστημα θά έχει 27άρα TFT Amd Phenom ~95W max GPU Ati 6850 1GB SAS Controller Dell Perc H700 SSD Samsung 850 * 2 WD Black 1TB * 2 (Raid) WD Red 3 TB * 2 (περιστασιακά σε front panel της Akasa) 2.5 USB External HDD * 3 max (περιστασιακά σε front panel της Akasa)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα