Hopi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 απο τις δυο αν βγαλουμε την τιμη θα προτιμουσα forthnet.στην forthnet θα παρεις δωρεαν zte που οκ παρε κατι αλλο στην wind δεν δινουν κατι και απλα αγοραζεις απο το εμποριο ή απο αυτους.προτιμας το εμποριο και παιρνεις κατι καλυτερο ακομα. Ακριβώς αυτό. Η Forthnet είναι σαν να μη δίνει καθόλου, από τη στιγμή που το παρεχόμενο ZTE είναι κάτω του μετρίου. Είναι πιο σωστό να επενδύσεις στο δικό σου router, εφόσον η διαφορά στην ποιότητα είναι χαοτική.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ Noise Margin (Up/Down) 10/9.5 dB Χωρίς ρεστάρτ το ρούτερ γιατί περιμένω τον αποκ/τή για το hol tv!!!Οπότε δεν το κάνω ακόμη γιατί ήδη καθυστέρησε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ταχύτητα.Τι να κάνω?Αν όπως μου είπαν,το hol tv ''τρώει'' 3mb/s τότε νομίζω θα έχω θέμα!!! a.δες μας ειπες ποσο attenuation εχεις.β.το ote tv θα τρωει μονο αν ειναι ανοιχτο.κακη επιλογη τοτε το Iptv.ας πηγαινες οτε /forthnet που δινουν δορυφορικη τηλεοραση.και το κακο ειναι οτι λογω Iptv δεν ξερω αν θα σου κατεβασουν το margin πιο χαμηλα.αν εχεις 9 τωρα απο Default Δεν ξερω αν θα στο πανε στο 6.αν εχεις 11 που ειναι κανονικα το Default αντε να το πανε 9 και παλι που θα κερδισεις κανα Megabit.για 6 δυσκολο.αν εισαι 9 ηδη και δεν στο πανε 6 θα μεινεις στο ιδιο. Ακριβώς αυτό. Η Forthnet είναι σαν να μη δίνει καθόλου, από τη στιγμή που το παρεχόμενο ZTE είναι κάτω του μετρίου. Είναι πιο σωστό να επενδύσεις στο δικό σου router, εφόσον η διαφορά στην ποιότητα είναι χαοτική. αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα γιατι οι αποψεις θα ειναι διαφορετικες.δηλαδη εγω πχ θα ελεγα.οκ μην μου δωσεις τιποτα θα παω να παρω ενα απο το εμποριο το οποιο να ειναι μια χαρα και τερμα.καποιος αλλος θα πει.εγω θα παρω απο το εμποριο ενα αλλο αφου εσυ δεν δινεις αλλα αμα το παρω απο το εμποριο κανε μου καλυτερη τιμη στο παγιο αφουδεν μου δωσες εξοπλισμο ή αν το παρω απο εσενα δωστο μου σε καλυτερη τιμη.καποιος αλλος θα πει. εγω εχω το ιντερνετ μονο για email οποτε δεν με νοιαζει κατι καλο.και το zte μου κανει και δεν θελω να δωσω λεφτα για αλλο ρουτερ οπως επισης δεν εχω τις γνωσεις ενα σεταρω ενα ρουτερ εμποριου αφου δεν θα με βοηθησει και καποιος στο σετερισμα περα απο καποιες γενικες κατευθυνσεις.δηλαδη υπαρχουν διαφορετικων τυπων ατομα που ο καθενας το βλεπει αλλιως.υπαρχουν ατομα που εχουν zte και παροτι εχουν ανοιχτει 100 θεματα με προβληματα σου λενε εμενα παιζει μια χαρα.το εχουν για email το εχουν με ethernet και ολα οκ. το κακο ειναι οι οι περισσοτεροι δινουν zte.καποιοι δινουν καποια καλυτερα zte και οχι το 108 οποτε η κατασταση ειναι καπως καλυτερη.
Ntoubroutza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 a.δες μας ειπες ποσο attenuation εχεις.β.το ote tv θα τρωει μονο αν ειναι ανοιχτο.κακη επιλογη τοτε το Iptv.ας πηγαινες οτε /forthnet που δινουν δορυφορικη τηλεοραση.και το κακο ειναι οτι λογω Iptv δεν ξερω αν θα σου κατεβασουν το margin πιο χαμηλα.αν εχεις 9 τωρα απο Default Δεν ξερω αν θα στο πανε στο 6.αν εχεις 11 που ειναι κανονικα το Default αντε να το πανε 9 και παλι που θα κερδισεις κανα Megabit.για 6 δυσκολο.αν εισαι 9 ηδη και δεν στο πανε 6 θα μεινεις στο ιδιο. Line Attenuation (Up/Down) 15.5/27.1 dB αν εννοείς αυτό. Είχα γράψει και σε άλλο ποστ ότι τα οικονομικά μου δεν ήταν για ΟΤΕ.Αν και θα ήθελα.Άλλαξα γιατί δεν άντεχα άλλο με την cyta να πληρώνω 23-25 ευρώ για 4αρα γραμμή.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 με 27 attenuation θα μπορουσε και καλυτερα η γραμμη.δεν ειναι ουτε χαλια δηλαδη ουτε τελεια.βεβαια δεν ξερω αν εχεις 9 margin ή 11.αν ειναι 11 τοτε ισως με 6 margin να ανεβαινες 2 Mbit οποτε η γραμμη σου να πηγαινε σε καλυτερη ταχυτητα.το βασικο ειναι οτι με hol tv το θεωρω δυσκολο εως ακατορθωτο να σου βαλουν 6 αρι.ενα παιδι σημερα που μιλαγαμε με σκετη hol χωρις iptv πηρε τηλεφωνο για 6αρι profile και του ελεγαν οτι δεν μπορουν και δεν γινεται και δεν εχουν και διαφορα τετοια.του εβαλαν 9 και απλα του ειπα να ζητησει 6 με email μετα απο μια δυο μερες μπας και του βαλουν.αλλα και με Iptv πανω το κοβω δυσκολο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα