Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρηση. Παρόλα αυτά και σε περίπτωση που δεν θέλεις το συνδυαστικό, νομίζω η Wind και μετά η Forthnet βγάζουν τις καλύτερες προσφορές.

απο τις δυο αν βγαλουμε την τιμη θα προτιμουσα forthnet.στην forthnet θα παρεις δωρεαν zte που οκ παρε κατι αλλο στην wind δεν δινουν κατι και απλα αγοραζεις απο το εμποριο ή απο αυτους.προτιμας το εμποριο και παιρνεις κατι καλυτερο ακομα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρηση. Παρόλα αυτά και σε περίπτωση που δεν θέλεις το συνδυαστικό, νομίζω η Wind και μετά η Forthnet βγάζουν τις καλύτερες προσφορές.

Περιμένω μέχρι 30/9 την σύνδεση της hol...

Δωρεάν εξοπλισμός ρουτερ και για hol tv στα 25/μήνα.

Οπότε νομίζω είναι μια χαρά όσο αφορά την τιμή.Τώρα περιμένουμε και βλέπουμε.Μη λέμε μεγάλα λόγια....

Δημοσ.

Περιμένω μέχρι 30/9 την σύνδεση της hol...

Δωρεάν εξοπλισμός ρουτερ και για hol tv στα 25/μήνα.

Οπότε νομίζω είναι μια χαρά όσο αφορά την τιμή.Τώρα περιμένουμε και βλέπουμε.Μη λέμε μεγάλα λόγια....

απλα λογω Ote tv δεν μπορεις ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ Να αλλαξεις ρουτερ.πρακτικα το Hol tv μπορει να σεταριστει και σε αλλο ρουτερ πχ tp link απλα πρεπει να το κανεις εσυ οπως το εκαναν και αλλοι.υπαρχουν θεματα στο insomnia για πχ tp link και Hol tv.

κατα τα αλλα δωρεαν ρουτερ κανα zte θα παρεις.μην περιμενει9ς κατι σοβαρο.

• Like 1
Δημοσ.

απλα λογω Ote tv δεν μπορεις ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ Να αλλαξεις ρουτερ.πρακτικα το Hol tv μπορει να σεταριστει και σε αλλο ρουτερ πχ tp link απλα πρεπει να το κανεις εσυ οπως το εκαναν και αλλοι.υπαρχουν θεματα στο insomnia για πχ tp link και Hol tv.

κατα τα αλλα δωρεαν ρουτερ κανα zte θα παρεις.μην περιμενει9ς κατι σοβαρο.

Το ρούτερ μου το στείλανε.Το έχω.Αυτό που λες είναι.Αύριο που θα γίνει η σύνδεση θα δούμε πως δουλεύει.

Τον εξοπλισμό για το hol tv θα μου τον στείλουνε 4 μέρες μετά γιατί τους πήρα τηλέφωνο μήπως μπερδεύτηκαν και στείλανε μόνο το ρούτερ.Τελικά πρέπει να δουλέψει το ρούτερ 72 ώρες για να δούνε ότι δουλεύουν όλα σωστά,να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις και να στείλουν τον αποκωδικοποιητη γιατί δουλεύει μέσω ίντερνετ.Αυτά μου είπαν....

Δημοσ.

zte sucksssssss.λογικα θα δεις ενα ρουτερ πλαστικο 10 γραμμαρια βαρος το οποιο εχει ενα χαλια wireless.αυτα για αρχη.βεβαια εξαρτατε και την χρηση που το θες.ναι λογικα θα δουν αν παιζει σταθερα η γραμμη χωρις αποσυνδεσεις για να σου δωσουν και το Hol tv.επισης θα σε εχουν βαλει με 11 margin για σταθεροτητα τοσο της συνδεσης οσο και του Iptv οποτε θα δεις και πιο χαμηλη ταχυτητα.και λογω iptv το πιο χαμηλο που θα στο πανε θα ειναι 9.μπορεις να το ζητησεις.για 6 χλωμο το κοβω να σου κανουν την χαρη.ναι iptv ειναι απο το ιντερνετ θα παρει.τουλαχιστον σε forthnet πας σε δορυφορικο οποτε δεν μπλεκει το ιντερνετ και σε οτε μπορεις να πας και δορυφορικο αλλα και Iptv.

Το ρούτερ μου το στείλανε.Το έχω.Αυτό που λες είναι.Αύριο που θα γίνει η σύνδεση θα δούμε πως δουλεύει.

Τον εξοπλισμό για το hol tv θα μου τον στείλουνε 4 μέρες μετά γιατί τους πήρα τηλέφωνο μήπως μπερδεύτηκαν και στείλανε μόνο το ρούτερ.Τελικά πρέπει να δουλέψει το ρούτερ 72 ώρες για να δούνε ότι δουλεύουν όλα σωστά,να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις και να στείλουν τον αποκωδικοποιητη γιατί δουλεύει μέσω ίντερνετ.Αυτά μου είπαν....

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον αυτά που λέτε, μπράβο, με βοήθησαν αρκετά. Για να μην ανοιγω καινούργιο θέμα να ρωτήσω και εγώ κάτι.

Έκανα αίτηση να αλλάξω από OTE σε forthnet και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το ping, τι ακριβώς να ζητήσω, fast-track και margin 6; Αυτο δεν έχω καταλάβει καλά.

Επίσης να πω ότι πριν απο 1-2 χρόνια είχα tellas/wind 24αρα και συγχρόνιζα στα 10-11 ή 19-20 mbps, τώρα με ΟΤΕ 24αρα είμαι πάντα στα 12-13mpbs και καμιά φορα παρακάτω. Το ping μου είναι τραγικό >50-60ms.

Δημοσ.

Fast path ζητας.το 6 margin λογικα ειναι απο default αλλα το επιβεβαιωνεις οταν τους παρεις τηλεφωνο για το fast path.

το 50-60 αν εννοεις οτι ειναι με εξωτερικο δεν ειναι καθολου τραγικο.

επισης οταν παρεις για το fast path ρωτα τους αν εισαι σε alcatel dslam ή σε siemens.αν εισαι σε alcatel ζητα 6 ari profile no rfi.

Βλέπεις και κρίνεις αλλά καλό θα ήταν μέχρι να σου στείλουν τον αποκοδικοποιητη να βάλεις το δικό τους ρουτερ

και να μην ανοιγοκλεινει το ρουτερ γιατι θα νομιζουν οτι η γραμμη δεν παιζει σταθερα.

Δημοσ.

zte sucksssssss.λογικα θα δεις ενα ρουτερ πλαστικο 10 γραμμαρια βαρος το οποιο εχει ενα χαλια wireless.αυτα για αρχη.βεβαια εξαρτατε και την χρηση που το θες.ναι λογικα θα δουν αν παιζει σταθερα η γραμμη χωρις αποσυνδεσεις για να σου δωσουν και το Hol tv.επισης θα σε εχουν βαλει με 11 margin για σταθεροτητα τοσο της συνδεσης οσο και του Iptv οποτε θα δεις και πιο χαμηλη ταχυτητα.και λογω iptv το πιο χαμηλο που θα στο πανε θα ειναι 9.μπορεις να το ζητησεις.για 6 χλωμο το κοβω να σου κανουν την χαρη.ναι iptv ειναι απο το ιντερνετ θα παρει.τουλαχιστον σε forthnet πας σε δορυφορικο οποτε δεν μπλεκει το ιντερνετ και σε οτε μπορεις να πας και δορυφορικο αλλα και Iptv.

Ναι ναι αυτό έχω.Κι έχω ένα θέμα τώρα...

Σήμερα έγινε η σύνδεση της HOL.Στην αρχή στο speedtest έδειχνε 10,4.Mετά από λίγο 9,6.Τους πήρα τηλέφωνο γιατί είχα ping πολύ μεγάλο που ούτε με την 4αρα της cyta δεν το είχα.Το γύρισα σε fastpath έπεσε λίγο το ping (τίποτα ιδιαίτερο) αλλά έπεσε και η ταχύτητα.Πήγε 7.Τώρα τους είπα να το κάνουν όπως στην αρχή και είμαι πάλι στα 9.Τι σ...α?Τι να κάνω?

Να το αφήσω μερικές μέρες και μετά να το γυρίσω πάλι σε fastpath?

Απογοητεύτηκα γιατί μιλούσαμε για 13-14 mb/s κι όχι για 9....

Ευχαριστώ πολύ.....

{p.S}Πχ με την cyta 4mb/s και ping στο speedtest 30+ ,έπαιζα παιχνίδια (counter strike) με max ping 85 και σταθερό περίπου στο 80 κι άλλες φορές μέχρι και 75 και τώρα με 24αρα της hol με ping sto speedtest 25,παίζω με ping 95+ και στο fastpath 80-85.Τι γίνεται?

{p.S2)8.4 mb/s αυτή τη στιγμή!!!!Έπεσε κι άλλο,σχεδόν 1mb/s

Δημοσ.

α.δεν τρεχουμε speedtest αλλα βλεπουμε το sync μεσα απο το ρουτερ.

αν θες να κερδισεις συγχρονισμο ζητα 6 margin με interleave γιατι απο default παιζουν 11 Interleave.αν θες ping ζητα fast path με οσο μικροτερo margin γινεται.δεν νομιζω να σου βαλουν 6.τουλαχιστον ας βαλουν 9.

επισης πετα και το zte.και να εισαι με καλωδιο για να παρεις τα μεγιστα στο gaming

• Like 1
Δημοσ.

α.δεν τρεχουμε speedtest αλλα βλεπουμε το sync μεσα απο το ρουτερ.

αν θες να κερδισεις συγχρονισμο ζητα 6 margin με interleave γιατι απο default παιζουν 11 Interleave.αν θες ping ζητα fast path με οσο μικροτερo margin γινεται.δεν νομιζω να σου βαλουν 6.τουλαχιστον ας βαλουν 9.

επισης πετα και το zte.και να εισαι με καλωδιο για να παρεις τα μεγιστα στο gaming

Actual Rate 939/10837 kbps και Attainable Rate 972/12000 kbps.

Με fast path είμαι.Θα περιμένω μερικές μέρες χωρίς αλλαγές γιατί περιμένω και τον αποκ/τή για το hol tv και μετά θα πω γι'αυτό που λες.Τι ακριβώς είναι αυτό?Το margin εννοώ,κι άλλη μια ερώτηση,αν αλλάξω ρούτερ θα υπάρχει μεγάλη διαφορά?ΔΗλαδή θα πάω στο μέγιστο,στα 12?Με ενδιαφέρει ΚΑΙ γιατί το hol tv  (από ότι μου είπαν από τη HOL) ''τρώει'' περίπου 3 mb/s.

{p.S}Noise Margin (Up/Down) 9.5/9.6 dB  (μάλλον κατάλαβα τι είναι το margin)

{p.S2}Θα το αλλάξω το ρούτερ,απλά τώρα τα οικονομικά μου δεν είναι για αυτό.Για να πάρω ένα σχετικά καλό εννοώ,οπότε κοντά στα 50+ ευρώ.

Δημοσ.
σε fast path δεν ξερω αν θα σου δωσουν 6 margin.σε interleave πιο ευκολο να σε βαλουν σε 6 .μπορει να σου πουν
για αποσυνδεσεις αλλα μην δινεις σημασια.το δοκιμαζεις και βλεπεις.αν εχεις θεμα το ανεβαζουν πιο πανω ειτε 9 ειτε 11.ρουτερ μπορεις να αλλαξεις.μην περιμενεις μεγαλη διαφορα.ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι οτι αμα αλλαξεις ρουτερ θα πρεπει να σεταρεις το iptv στο νεο ρουτερ
οποτε διαβασε αυτα πριν κανεις κατι. κοιτα και αυτο το θεμα επισης http://www.insomnia.gr/topic/516547-tp-link-td-w8970-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hol-tv/page-2και ειδικα το πρωτελευταιο Post.

τωρα το margin ειτε στο εχουν βαλει στο 9 και εχει ανεβει λιγο ειτε 11 και εχει πεσει λιγο.για να το δουμεκανε Reboot το ρουτερ και παρε απευθειας τα χαρακτηριστικα της γραμμης για να δουμε ποσο ειναι.επισης βαλε και το attenuation μεσα για να δουμε την αποσταση και αν ειναι φυσιολογικος ο συγχρονισμος.

επισης λογω Hol tv δεν ξερω αν θα σου βαλουν Fast path και γενικοτερα αν θα σου βαλουν 6 margin ειτε σε Fast ειτε σε Interleave.το ποσο θα κερδισεις απο το 11 margin στο 9 και στο 6 εξαρτατε τι εισαι τωρα.αν εισαι τωρα 9 και πας 6 θα παρεις 1 Megabit Με 1,5.αν εισαι 11 και πας 6 μπορει να δεις 2,5 με 3 Mbit.

για το Margin δες και το θεμα με τα profiles στην υπογραφη μου για να δεις μερικα παραδειγματα.με απλα λογια οσο ριχνεις το Margin εκμεταλευεσαι και αλλες συχνοτητες(bits per tone) και συγχρονιζεις πιο ψηλα και θεωρητικα η γραμμη γινεται πιο ασταθης(την Pushareis παραπανω).οσο μεγαλυτερο Margin τοσο πιο μικρο συγχρονισμο αλλα και πιο σταθερη γραμμη.θα το δεις με γραφηματα στο τοπικ που σου λεω

• Like 1
Δημοσ.

σε fast path δεν ξερω αν θα σου δωσουν 6 margin.σε interleave πιο ευκολο να σε βαλουν σε 6 .μπορει να σου πουν
για αποσυνδεσεις αλλα μην δινεις σημασια.το δοκιμαζεις και βλεπεις.αν εχεις θεμα το ανεβαζουν πιο πανω ειτε 9 ειτε 11.ρουτερ μπορεις να αλλαξεις.μην περιμενεις μεγαλη διαφορα.ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι οτι αμα αλλαξεις ρουτερ θα πρεπει να σεταρεις το iptv στο νεο ρουτερ
οποτε διαβασε αυτα πριν κανεις κατι. κοιτα και αυτο το θεμα επισης http://www.insomnia.gr/topic/516547-tp-link-td-w8970-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hol-tv/page-2και ειδικα το πρωτελευταιο Post.

τωρα το margin ειτε στο εχουν βαλει στο 9 και εχει ανεβει λιγο ειτε 11 και εχει πεσει λιγο.για να το δουμεκανε Reboot το ρουτερ και παρε απευθειας τα χαρακτηριστικα της γραμμης για να δουμε ποσο ειναι.επισης βαλε και το attenuation μεσα για να δουμε την αποσταση και αν ειναι φυσιολογικος ο συγχρονισμος.

επισης λογω Hol tv δεν ξερω αν θα σου βαλουν Fast path και γενικοτερα αν θα σου βαλουν 6 margin ειτε σε Fast ειτε σε Interleave.το ποσο θα κερδισεις απο το 11 margin στο 9 και στο 6 εξαρτατε τι εισαι τωρα.αν εισαι τωρα 9 και πας 6 θα παρεις 1 Megabit Με 1,5.αν εισαι 11 και πας 6 μπορει να δεις 2,5 με 3 Mbit.

για το Margin δες και το θεμα με τα profiles στην υπογραφη μου για να δεις μερικα παραδειγματα.με απλα λογια οσο ριχνεις το Margin εκμεταλευεσαι και αλλες συχνοτητες(bits per tone) και συγχρονιζεις πιο ψηλα και θεωρητικα η γραμμη γινεται πιο ασταθης(την Pushareis παραπανω).οσο μεγαλυτερο Margin τοσο πιο μικρο συγχρονισμο αλλα και πιο σταθερη γραμμη.θα το δεις με γραφηματα στο τοπικ που σου λεω

Ευχαριστώ 

Noise Margin (Up/Down) 10/9.5 dB 

Χωρίς ρεστάρτ το ρούτερ γιατί περιμένω τον αποκ/τή για το hol tv!!!Οπότε δεν το κάνω ακόμη γιατί ήδη καθυστέρησε.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ταχύτητα.Τι να κάνω?Αν όπως μου είπαν,το hol tv ''τρώει'' 3mb/s τότε νομίζω θα έχω θέμα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...