Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε συνδυασμό με χρόνο ομιλίας σε κινητό η Wind, το Triple Play όπως το ονομάζει όπου σε διάφορα καταστήματα παίζουν αρκετές προσφορές με δώρο tablet κλπ

Δημοσ.

εξαρτατε και τι αλλο θες.καποιες εχουν καλη τιμη οταν βαλεις και κινητο μαζι,wind,hol.εσυ μπορει να θες τηλεοραση πχ οποτε εκει nova,ote,hol κτλ κτλ.

ειπες 2Play αλλα οκ μπορει να μην σε χαλαει πχ ενα starter pack απο καποια εταιρεια.

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα....Για να μην ανοίξω άλλο θέμα.Έχω cyta εδώ και 4-5 χρόνια.Πρώτη φορά (ειλικρινά) άφησα λογαριασμό απλήρωτο,με ημερομηνία πληρωμής 30/7 και χθες μου κόψανε το ίντερνετ (και το τηλέφωνο εννοείται).Οπότε κι εγώ ψάχνω νέα εταιρεία.

Όχι γιατί έγινε αυτό,από καιρό θέλω να αλλάξω απλά τώρα το αποφάσισα.Ο λόγος που δεν ήθελα να αλλάξω,ήταν γιατί με νέα σύνδεση σε νέα εταιρεία,μαζί με τον πρώτο λογαριασμό θα υπήρχαν και τα έξοδα της νέας σύνδεσης με τα οποία ο λογαριασμός ''ξέφευγε'' αρκετά.Οπότε ήταν οικονομικός ο λόγος που δεν άλλαζα εταιρεία.ΠΡΟΣΟΧΗ για όσους ενδιαφέρονται για νέα σύνδεση.Δε σου λένε για τα έξοδα της σύνδεσης όταν σου μιλάνε για τα πακέτα.Πρέπει να ρωτήσεις.Σε μένα τουλάχιστον σε ΝΟVA και OTE έτσι έγινε.

Ο λόγος που ήθελα να αλλάξω την cyta,είναι γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση κι από την σύνδεση γενικά.Αρκετές αποσυνδέσεις και η ταχύτητα πολύ χαμηλή.Το 13877 που μπορείς να καλέσεις δεν λειτουργεί σε μένα εδώ και καιρό,οπότε καλούσα στο 13811 να με συνδέσουν κι εκεί η αναμονή ήταν περίπου στη μισή ώρα.Χθες βέβαια περίμενα 3 φορές περίπου 40 λεπτά και δεν μίλησα με κανέναν......

Οπότε σε θέμα γραμμής κι όχι πακέτα με κανάλια και τα σχετικά,δηλαδή ote tv και nova,ποια θεωρείτε καλύτερη?

Ευχαριστώ πολύ...

{p.S}Νομίζω κλείνω προς HOL......

{p.S2}Υπάρχει κάτι/κάπου που μπορώ να δω ποια σύνδεση με συμφέρει για την περιοχή μου?

Δημοσ.

ολοι οι παροχοι κοβουν τηλεφωνο εξερχομενες/ιντερνετ οταν αργεις να πληρωσεις.γινεται αυτοματα απο το συστημα δεν εχει να κανει προσωπικα με σενα που ακουω να λενε μερικοι μα μια φορα αργησα.το συστημα δεν ξερει οτι αργησες μια φορα.
τα εξοδα για μεταφορα σε αλλο παροχο ειτε για ενεργοποιηση νεας γραμμης δυστυχως υπαρχουν απο ολους τους παροχους.κατα καποιο τροπο ναι μπορει να μην στο πουν αλλα εννοειται και οπως ειπα το εχουν ολοι οι παροχοι οποτε δεν το γλυτωνεις.σε σπανιες περιπτωσεις βγαινουν προσφορες οπως πιο παλια με δωρεαν ενεργοποιηση αλλα μπορει να εχει  μεγαλη δεσμευση.
οι αποσυνδεσεις μπορει να γινουν ειτε λογω χαλκου οτε(τον ιδιο θα παρεις και οταν πας στον αλλον παροχο)
ειτε λογω εξοπλισμου(το κακο ειναι οτι η cyta λογω voip σε δεσμευει με τον εξοπλισμο της και αμα ειναι zte αστα να πανε).αν ειναι technicolor τοτε Much better.αν δεν βαλεις τον εξοπλισμο τους τοτε δεν θα παιζει το τηλεφωνο.
στις αλλες εταιρειες θα παρεις tdm τηλεφωνια οπως την ηξερες παλια οποτε δεν θα εχεις θεμα.
επισης μπορει να εχεις χαμηλη ταχυτητα λογω αποστασης που επισης δεν θα βελτιωθει με αλλο παροχο.
μπορει και να φταιει και κατι μεσα στο σπιτι αλλα θελει δοκιμες σε κατναεμητη/χωνευτη για να το δεις αυτο.

αυτο με την αναμονη ειναι ενα θεμα οπως και το voip ειναι δευτερο θεμα οπως ειπα πιο πανω.
αν εχει τελειωση η συμβαση σου ναι γιατι οχι μπορεις να αλλαξεις.απο παροχο θα πηγαινα hol ή forthnet.
οτε καλος αλλα ακριβος.
Ps2.δεν υπαρχει κατι τετοιο.τον ιδιο χαλκο θα παρεις και μετα.οποτε δεν υπαρχει με συμφερει

Δημοσ.

ολοι οι παροχοι κοβουν τηλεφωνο εξερχομενες/ιντερνετ οταν αργεις να πληρωσεις.γινεται αυτοματα απο το συστημα δεν εχει να κανει προσωπικα με σενα που ακουω να λενε μερικοι μα μια φορα αργησα.το συστημα δεν ξερει οτι αργησες μια φορα.

τα εξοδα για μεταφορα σε αλλο παροχο ειτε για ενεργοποιηση νεας γραμμης δυστυχως υπαρχουν απο ολους τους παροχους.κατα καποιο τροπο ναι μπορει να μην στο πουν αλλα εννοειται και οπως ειπα το εχουν ολοι οι παροχοι οποτε δεν το γλυτωνεις.σε σπανιες περιπτωσεις βγαινουν προσφορες οπως πιο παλια με δωρεαν ενεργοποιηση αλλα μπορει να εχει  μεγαλη δεσμευση.

οι αποσυνδεσεις μπορει να γινουν ειτε λογω χαλκου οτε(τον ιδιο θα παρεις και οταν πας στον αλλον παροχο)

ειτε λογω εξοπλισμου(το κακο ειναι οτι η cyta λογω voip σε δεσμευει με τον εξοπλισμο της και αμα ειναι zte αστα να πανε).αν ειναι technicolor τοτε Much better.αν δεν βαλεις τον εξοπλισμο τους τοτε δεν θα παιζει το τηλεφωνο.

στις αλλες εταιρειες θα παρεις tdm τηλεφωνια οπως την ηξερες παλια οποτε δεν θα εχεις θεμα.

επισης μπορει να εχεις χαμηλη ταχυτητα λογω αποστασης που επισης δεν θα βελτιωθει με αλλο παροχο.

μπορει και να φταιει και κατι μεσα στο σπιτι αλλα θελει δοκιμες σε κατναεμητη/χωνευτη για να το δεις αυτο.

αυτο με την αναμονη ειναι ενα θεμα οπως και το voip ειναι δευτερο θεμα οπως ειπα πιο πανω.

αν εχει τελειωση η συμβαση σου ναι γιατι οχι μπορεις να αλλαξεις.απο παροχο θα πηγαινα hol ή forthnet.

οτε καλος αλλα ακριβος.

Ps2.δεν υπαρχει κατι τετοιο.τον ιδιο χαλκο θα παρεις και μετα.οποτε δεν υπαρχει με συμφερει

Ευχαριστώ για την απάντηση.Επειδή ενημερώθηκα από διάφορες εταιρείες κατάλαβα ότι δεν παίζει ρόλο η εταιρεία αλλά το δίκτυο της περιοχής.Για παράδειγμα όλες δίνουν ΕΩΣ 24 κι όχι 24.Οι τεχνικοί από την cyta μου είπαν ότι στην περιοχή μου θα είμαι περιπου στα 13.

Αυτό με το ρουτερ ισχύει.Δυστυχώς ο εξοπλισμός της cyta δεν υποστρίζεται από καμιά εταιρεία,οπότε χρειάζομαι νέο ρουτερ για τον λόγο που ανέφερες.

Τέλος να ενημερώσω για το κομμένο ιντερνετ.Δεν το πήρα προσωπικά,εννοείται.Ούτε επειδή είμαι χρόνια πελάτης,ούτε τίποτα.Αυτό που ξέρω είναι,ότι μόλις πήγα σε κεντρικό της cyta,μου απάντησαν ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να κοπεί για μια βδομάδα κι ότι λογικά έγινε λάθος.Μου το είπε ο υπάλληλος....

Όπως έγραψα και πιο πάνω ήθελα από καιρό να αλλάξω εταιρεία αλλά λόγω οικονομικών δεν άλλαζα.Στην wind,μπαίνω στο site πατάω το call back και σε 10 δευτερόλεπτα χτυπάει το τηλέφωνο.Στον ΟΤΕ λίγο αργότερα.Στην cyta (όσοι έχουν θα καταλάβουν) το 13877 τζάμπα το έχουν στο site καθώς δεν δουλεύει παρά μόνο το 811 και ο μέσος χρόνος αναμονής είναι 30 λεπτά.Προσφορά καμία επίσης από την cyta όλα αυτά τα χρόνια.Αποσυνδέσεις επίσης αρκετές.

Οπότε προτιμώ να βάλω πχ wind με 20 ευρώ το μήνα.Εως 24 mbs,δωρεάν αστικά,300 προς κινητά και 120 καρτοκινητό wind.

Ο ΟΤΕ ναι,δυστυχώς είναι ακριβώς....

Για την wind τι λες?

Δημοσ.

Παιδια να σας ρωτησω.Θελω να βαλω VDSL συνδεση ( 50αρα ) Ζωγραφου πλατεια Γαρδενιας.

Εχει μονο η WIND και ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ μου δινει με 35 ευρω 50αρι + απεριοριτα σταθερα.

Ποια να προτιμησω και ποσο λετε να πιανω εδω πανω στο περιπου ;

Επιπλεον αν μου πουνε να επιλεξω router ποιο να επιλεξω και εσεις τι εμπειριες εχετε προς το παρον ;

Δημοσ.

Αν σου δώσουν από καμπίνα δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά. Με τη Wind θα είσαι στη χειρότερη 5€ λιγότερα το μήνα για τον 1ο χρόνο και θα έχεις και 5 ώρες σε κινητά επιπλέον, συν κάτι bonus (2 ώρες σε ένα καρτοκινητό προς όλους, 1 κάρτα sim με 1GB κάθε μήνα).

Δημοσ.

Ναι αυτο το γνωριζω,αλλα περισσοτερο με ενδιαφερει η ταχυτητα γιατι παιζω και games αλλα και κατεβαζω κιολας , επισης τη θελω την ταχυτητα για streaming.

Γενικα με τα router του ΟΤΕ που δινουν για vdsl ειναι ολα οκ :

Δημοσ.

Στην hol που ειμαι τωρα πιανω download 3169mbs τωρα μπηκα στο ρουτερ και το ειδα yp 897.up margin 10.5 kai down 7.5.line atenuation up 21.1 k down36.4 .τραγικο..ουτε στο χωριο μ ετσι..δεν ξερω αν φταιει το ρουτερ καπου.αν και θα το αλλαξω.γιατι οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ μου δεν μπορω να συνδεθω ενσυρματα..μου λεει undentified ip..και καρφωτη εχω δωσει τπτ παλι.αν περιμενω κανενα 10λεπτο και καποιες φορες οχι παντα συνδεετε.εχω ελεξει ολες τις θυρες λαν..τπτ σε ολες το ιδιο.συνδεσα και αλλα pc ενσυρματα και τπτ.οποτε μαλλον το ρουτερ.αλλα δεν νομιζω να εχει σχεση με την ταχυτητα

Δημοσ.

Παιδια να σας ρωτησω.Θελω να βαλω VDSL συνδεση ( 50αρα ) Ζωγραφου πλατεια Γαρδενιας.

Εχει μονο η WIND και ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ μου δινει με 35 ευρω 50αρι + απεριοριτα σταθερα.

Ποια να προτιμησω και ποσο λετε να πιανω εδω πανω στο περιπου ;

Επιπλεον αν μου πουνε να επιλεξω router ποιο να επιλεξω και εσεις τι εμπειριες εχετε προς το παρον ;

με ΟΤΕ vdsl 30αρι 2 στενα κατω απο Ουλωφ Παλμε,πιανω 3.4 Μbps

γενικα η περιοχη μας εχει καλες ταχυτητες.

θα σου προτεινα ΟΤΕ κανενα προβλημα κ εξυπηρετικοτατοι.

royter δινουν ενα ZTE Speedport W724 καλουτσικο ειναι,ε εχει τα κολληματα του

καμμια φορα,δεν νομιζω οτι επιλεγεις παντως,ειναι standar απο την εταιρεια.

Δημοσ.

Παντως να ξερετε οτι, hol εαν τελειωσει το προγραμμα σου ζητανε 5 ευρω για ενεργοποιηση και 12 ευρω αν αλλαξεις το προγραμμα σε κατι αλλο.. Απο 27€ για να παω στα 25.90€ ηθελαν 5€. Και για να παω στο προγραμμα  23.90€ ηθελαν 12€ + 5€.

εδιτ: Για 24μηνη συμβαση!!!

Δημοσ.

Παντως να ξερετε οτι, hol εαν τελειωσει το προγραμμα σου ζητανε 5 ευρω για ενεργοποιηση και 12 ευρω αν αλλαξεις το προγραμμα σε κατι αλλο.. Απο 27€ για να παω στα 25.90€ ηθελαν 5€. Και για να παω στο προγραμμα  23.90€ ηθελαν 12€ + 5€.

εδιτ: Για 24μηνη συμβαση!!!

Απλά τραγικοί τι να πω, αυτές είναι πρόσφατες ανατιμήσεις αν θυμάμαι καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...