Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πια εταιρια να επιλεξω για ιντερνετ?forthnet hol cyta?απο προγραμματα πανω κατω  τα ιδια δινουν και οι 3ης..απο ταχυτητες ιντερνετ τι λετε?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να ρωτήσεις κάποιον που ειναι κοντά σου και έχει κάποια εταιρία πως παει απο ταχύτητες στην συγκεκριμένη περιοχή γιατι ολα εξαρτώνται απο ποσο κοντά εισαι στο dslam απο θέμα ταχύτητας , ολες οι εταιρίες καλές ειναι απο θέμα ταχυτήτων αλλα πρέπει να εισαι και κοντά στο dslam αυτο παίζει ρόλο

Δημοσ.

Πια εταιρια να επιλεξω για ιντερνετ?forthnet hol cyta?απο προγραμματα πανω κατω  τα ιδια δινουν και οι 3ης..απο ταχυτητες ιντερνετ τι λετε?

cyta ειναι voip παντρευεσαι το ρουτερ τους οποτε οχι.οποτε μενουν οι αλλες δυο.και οι 2 δινουν zte που ειναι για πεταμα.

η Hol αν βαλεις δινει 11 Margin και πρεπει να ζητησεις να στο κανουν 6 για να παρεις τα μεγιστα.σε Forthnet εχεις 6 απο default.

Δημοσ.

είναι και η wind αν σε ενδιαφέρει. Εγώ πήγα γιατί μου έδιναν δώρο tablet και 20 ευρώ το double play με απεριοριστα υπεραστικα. Από ταχύτητα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ότι ταχύτητα είχα και με τις άλλες εταιρείες. Το modem τους ήταν για πέταμα, και το πέταξα :P . Μια φορά που χρειάστηκα την εξυπηρέτηση ήταν ευγενικότατοι και εξυπηρετικοί.

Η forthnet παλιά έδινε modem thomson το οποίο ήταν συμπαθητικό, τώρα το άλλαξε?

Αφού όλες οι εταιρείες μοιράζονται τις ίδιες γραμμές του οτε, πως γίνεται να έχουν διαφορά στην ταχύτητα ανάλογα με την περιοχή?

Με πήραν μια μέρα από τον οτε να μου κάνουν προσφορά και μου είπαν ότι ο οτε έχει την πιο γρήγορη γραμμή γιατί κάθε χρήστης έχει τη δική του γραμμή ενώ στις υπόλοιπες εταιρείες την μοιράζεσαι, ισχύει αυτό?

Δημοσ.

δηλαδη τους παιρνω τηλ και τους λεω καντε μου το margin απο 11 σε 6?πληρωνω κατι?

οχι δεν πληρωνεις.αναλογως ποσο καλη γραμμη εχεις θα δεις μικρη η μεγαλη διαφορα απο 11 σε 6.απλα μπορει να σεπριξουν λιγο σε στυλ οτι με το 6 η γραμμη δεν θα ειναι σταθερη και θα εχεις αποσυνδεσεις κτλ.εκει μπορεις να κανεις 2 πραγματα.το ενα ειναι να τους πεις οτι να το βαλουν 6 και αν εχεις προβλημα θα τους παρεις να το ανεβασουν παλι ειτε στο 9 ειτε στο 11.το δευτερο αν δεν πετυχει το πρωτο θα ειναι να τους πεις να σου βαλουν 9 και αφου δεις οτι εισαι οκ χωρις αποσυνδεσεις τους ξαναπαιρνεις τηλεφωνο ή στελνεις email οτι πχ 3 ημερες εισαι μια χαρα με 9 Margin και να σε βαλουν σε 6. στην Forthnet θα παρεις 6αρι απο την αρχη απλα αν πεσεις σε alcatel dslam (broadcom chipset)εκει θα τους παρεις ενα τηλεφωνο να σου κανουν μια μικρη αλλαγη στο Profile για να κερδισεις λιγο σε ταχυτητα.

είναι και η wind αν σε ενδιαφέρει. Εγώ πήγα γιατί μου έδιναν δώρο tablet και 20 ευρώ το double play με απεριοριστα υπεραστικα. Από ταχύτητα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ότι ταχύτητα είχα και με τις άλλες εταιρείες. Το modem τους ήταν για πέταμα, και το πέταξα :P . Μια φορά που χρειάστηκα την εξυπηρέτηση ήταν ευγενικότατοι και εξυπηρετικοί.

Η forthnet παλιά έδινε modem thomson το οποίο ήταν συμπαθητικό, τώρα το άλλαξε?

Αφού όλες οι εταιρείες μοιράζονται τις ίδιες γραμμές του οτε, πως γίνεται να έχουν διαφορά στην ταχύτητα ανάλογα με την περιοχή?

Με πήραν μια μέρα από τον οτε να μου κάνουν προσφορά και μου είπαν ότι ο οτε έχει την πιο γρήγορη γραμμή γιατί κάθε χρήστης έχει τη δική του γραμμή ενώ στις υπόλοιπες εταιρείες την μοιράζεσαι, ισχύει αυτό?

απλα καποιοι κανουν λιγα παραπονα για σουρσιμο στην wind με εξωτερικο.το tablet Οπως βλεπω ειναι ενα Mls.normal Πραγματα επισης οτι παιρνεις tablet δωρο ελπιζω να μην σε δεσμευει για 2-3 χρονια γιατι παιζουν και κατι τετοια και δεν αξιζει.margin νομιζω και αυτοι μπορουν να σου βαλουν 6 απλα δεν ειναι απο default.το modem router το αγοραζεις χωρις ομως να εισαι υποχρεωμενος.δεν δινουν καποιο δωρεαν.νομιζω μπορεις να αγορασεις zte και tp link αλλα για μενα καλυτερα να αγορασεις απο το εμποριο ενα παρα απο αυτους.πιο φτηνα θα ειναι και καλυτερα σε θεμα εγγυησης.συν οτι μπορεις να παρεις και ενα ρουτερ που να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.

η Forthnet Ναι εδινε thomson, μετα technicolor Μετα zte μετα ξανα technicolor και τωρα παλι zte.το νεο zte ειναι λιγο καλυτερο απο το 108n που ηταν το παλιο αλλα δεν παυει να ειναι zte.

η διαφορα στο συγχρονισμο εχει να κανει με το Profile του παροχου οπως και με τον εξοπλισμο που βαζεις πανω.και βεβαια και με το dslam αλλα γενικα μικρες αποκλισεις ΥΠΟ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ απο παροχο σε παροχο.το θεμα ποσο κατεβαζεις με θεμα το ποσο συγχρονιζεις ναι εχει να κανει με το ποσο πιτα ειναι ενα dslam>

ο οτε παιζει με 9 margin και οσο ξερω δεν βαζει 6 αρι σε 24 αρια πακετα οποτε ναι δεν θα συγχρονισει πιο γρηγορα απο αλλες εταιρειες ασχετα με αυτα που λεει.οτι ναι εχει μπολικο bandwidth με εξωτερικο και πολυ καλο Ping ειναι αληθεια.το τελευταιο που σου ειπαν ειναι λιγο ακυρο.σε ολες τις εταιρειες στα adsl/vdsl υπαρχει καποια αναλογια χρηστων ανα συγκεκριμενο bandwidth.δηλαδη αν εχεις 10 χρηστες που παιζει ο καθενας 10 mbit δεν σημαινει οτι η γραμμη προς τα πισω θα ειναι 100 Mbit γιατι ο παροχος παιρνει το ενδεχομενο οτι δεν θα κατεβαζουν ποτε και οι 10 χρηστες στο μεγιστο.οποτε υπαρχει καποια αναλογια.στην πραξη αυτο ειναι σχετικο και δεν σε νοιαζει.μπορει πχ το Dslam να εχει 100 ατομα σημερα και να ειναι χαλαρο και μπορει αυριο με μια προσφορα να γινουν 200 και να μην γινει αναβαθμιση και να σουρνονται.η μπορει το dslam να ειναι μια χαρα αλλα να υπαρχει μεγαλο traffic Με εξωτερικο οποτε να υπαρχει καθυστερηση .πιο πολυ στο Ping ειναι το θεμα και μετα στο download του να πετυχεις μεγαλη ταχυτητα.κατα τα αλλα ολοι οι χρηστες παιρνουν ενα χαλκο προς το σπιτι τους αλλα προς τα πισω ολοι βγαινουν απο ενα μπουρι.οποτε αυτο που λεει ο οτε ειναι λιγο στον αερα.απλα εννοει οτι εχει αρκετο bandwidth και η αναλογια συνολικο bandwidth δια χρηστες ειναι πολυ καλη.πχ εγω εχω forthnet κατεβαζω full οσο παει η γραμμη μου.αν εβαζα οτε θα συγχρονιζα λιγο χειροτερα λογω 9 Margin αλλα επειδη τα παει λιγο καλυτερα με εξωτερικο θα ειχα λογικα λιγο καλυτερο Ping που προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει και δεν θα πληρωνα τα παραπανω λεφτα στον οτε για αυτο το λογο.

απλα προκειμενου να πιασουν πελατη θα πουν τα απειρα και με διαφορες ορολογιες να ψαρωσει ο χρηστης.οπως και η Hol με τους διασημους ψευτες πωλητες που λεει οτι ο πελατης παιζει με ινα και οτι θα συγχρονισει παραπανω απο τον οτε ή οτι εξαγορασαν την περιοχη και εβαλαν δικα τους καφαο και θα παιξει καλυτερα ο χρηστης απο πριν και διαφορα τετοια.ολα αυτα μεχρι να υπογραψεις.μετα καταλαβαινεις οτι παιζεις πχ στα 2 Mbit που επαιζες και πριν επειδη ησουν 4 Km μακρυα απο τον οτε ,οτι εχεις τον ιδιο χαλια χαλκο οπως πριν κτλ.

απλα πονταρουν οτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν και θα τα πιστεψουν.τα λενε και με εντονο δυνατο τροπο να πειστει ο χρηστης

• Like 2
Δημοσ.

Κάνε μια έρευνα αγοράς και δες τι σε συμφέρει καλύτερα από θέμα τιμής. 'Ολες τις ίδιες γραμμές χρησιμοποιούν. Προσωπικά επιλέγω Wind και δεν έχω κανένα παράπονο.

Δημοσ.

ισχυει οτι και πιο πανω.σε ολες τις περιπτωσεις θα παρεις απο τον οτε της αγιας παρασκευης εκτος αν εισαι πιο χαμηλα και παρεις απο χολαργο.εκτος αν παρεις vdsl αποKv.Νομιζω η αγια παρασκευη πρεπει να εχει αλλαξει τα καφαο με Kv.ο οτε αγιας παρασκευης ειναι πισω απο την ert1.ο οτε του χολαργου στην σαρανταπορου λιγο πιο κατω απο την περικλεους στο χολαργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...