Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός του TORNADO 800 ADSL modem...???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας φίλος μου αγόρασε από το ΠΛΑΙΣΙΟ ένα ADSL modem το TORNADO 800.

Σήμερα ήρθαν οι τεχνικοί του ΟΤΕ να του βάλουν το ADSL και του είπαν ότι το modem του δεν συγχρονίζεται με το δίκτυο του ΟΤΕ και επειδή το modem δεν είναι του ΟΤΕ δεν ξέρουν πως να το ρυθμίσουν. Για άλλη μια φορά ο ΟΤΕ έκανε το «θαύμα» του.

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτός ο περίφημος συγχρονισμός???

(Αν δεν κάνω λάθος στο ADSL το Α δεν σημαίνει Asynchronous…???)

Τεσπα όποιος μπορεί να βοηθήσει ας βοηθήσει γιατί είναι κρίμα για μ******ς του ΟΤΕ να μη μπορείς να έχεις internet όταν έχεις όλο τον εξοπλισμό και σύνδεση για ADSL.

Tnx…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πανε http://www.ote-shop.gr και βαλε το τηλεφωνικο σου νουμερο εκει ωστε να σου δειξει τα προτεινομενα μοντεμ (και αρα θα καταλαβεις και σε ποιο DSLAM βρισκεσαι και αναλογα θα παρεις και μοντεμ ή θα καταλαβεις αν θα επρεπε ή οχι να δουλευει το παρων μοντεμ σου... Δυστυχως στην Ελλαδα μας δυσκολευουν αν δεν παιρνουμε τα δικα τους, αλλα εμεις αντισταση αντισταση!!!! Και ας παιδευτουμε λιγο παραπανω, 50 ευρω για "εγκατασταση" εγω δεν θα τα εδινα σε κανενα ΟΤΕτζη για να τον δω να μου περναει τους drivers και να μου χωνει ενα καλωδιο στην πριζα και ενα splitter απο πισω του... Εχω και λιγο εγωισμο βρε αδερφε...

Τι απόσταση έχεις από το DSLAM? Τα λαμπάκια του modem ανάβουν (το WAN ή DSL μας ενδιαφέρει να ανάβει) σταθερα?

Δεν το γνωρίζω το tornado 800 αλλά ίσως να μην είναι συμβατό με το DSALM σου (DSLAM είναι το DSL κέντρο του ΟΤΕ). Στην ελλάδα υπάρχουν Siemens, Alcatel και Intracom. Εγώ προτείνω τα Zyxel modem καθώς παιζουν σε όλα τα DSLAMs. Εσένα ίσως να μην είναι συμβατό.

Επίσης σίγουρα πηρε την έκδοση για την γραμμη του? Τα modem χωρίζονται σε POTS (PSTΝ) και ISDN. Πρέπει να πάρει το σωστό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...