Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να κανω φορματ σε ενα λαπτοπ γιατι κολλαει και κλεινει συνεχεια. Εχω διαβαζει τι διαδικασια και πιστευω πως δεν ειναι κατι δυσκολο. Το κομματι που με δυσκολευει ειναι τα windows. Ο υπολογιστης εχει windows 8 enterprise απο οταν τον αγορασε αλλα οταν τον αγορασεδεν ειχανε καποιο CD με τα windows. Βεβαια απο τι σελιδα της microsoft κατεβασα τα windows 8.1 και τα. εγραψα σε CD για να κανω το φορματ. Το θεμα μου ειναι οτι μετα το φορματ θα ζητησει καποιο κλειδι των windows λογικα θα αμα βαλω το κλειδι που εχει στα windows 8 enterprise θα τα βαλει? Και αν αυτο που λεω δεν γινεται υπαρχει καποιος τροπος να κανω το φορματ με τα windows που εχει ηδη ?παρολο που οταν αγοραστηκε δεν υπηρχε CD με τα windows αυτα που εχει για "πιθανο" φορματ. Αν καποιος γνωριζει η το εχει κανει θα το εκτιμουσα να μου πει πως το εκανε Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Αν βαλεις το dvd των windows 8 enterprise θα στο δεχτει. Αρκει να ειναι ιδια εκδοση, αν ειναι σε αλλη γλωσσα δεν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

Συνήθως σου λένε να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας με το που πάρεις το λάπτοπ για να έχεις τα windows. Τώρα σε πολλά laptops υπάρχει συνήθως δεύτερο partition από το εργοστάσιο για να μπορείς να γυρίσεις στην εργοστασιακή κατάσταση χωρίς cd. Ψάξτο ανάλογα με το μοντέλο σου. 

Για το product key υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται στην από κάτω μεριά του laptop (κοντά στην μπαταρία δηλαδή).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...