Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να μοιασουμε??? με κανεναν. Γιατι θε επρεπε να μοιασεις με κατι. Μπορεις να φτιαξεις κατι καινουριο. Περνεις οτι εχει αξια και ειναι καλο για το συνολο και χτιζεις πανω σε αυτο.

Αυτο ομως δεν προκειτε να γινει ποτε, ουτε στην Ελλαδα ουτε πουθενα. Ο κοσμος εχει χαση το πιο βασικο πραγμα, την ελευθερια του λογου και της εκφρασης. Μετα απο αυτο ειναι μονο κατηφορα... προσξε τη θα πεις μην γινεις σεξιστης... καινουρια μοδα και αυτο με ηλιθιους τιτλους και κατι λεξεις που ξεφιτρονουν απο το πουθενα για να περιορισουν τις ελευθεριες σου.

Η κοινωνια σου δινει πολλες μπουρδες για απασχολεις το μυαλο σου και να μην συγκεντρωνεσαι στην ουσια.

Το συστημα ξερει καλα τη κανει. Ξερει ποια ειναι η ψυχολογια των μαζων και ξερει το καθε βυμα που πρεπει να ακολουθησει.

Εγω ανοιξα bussiness και προωθω τροπο σκεψεις. Ταινιες, παιχνιδια, μουσικη, "τεχνη", σχολεία, νηπιαγογεια, βιβλια κτλ. Φτιαχνω καλα προιοντα.

Με ρωτας αν τα πραγματα θα καλυτερεψουν?? εννοιτε πως οχι! Ο μονος τροπος ειναι ο κοσμος να αγνοηση τελείως το υπαρκτο συστημα. Αλλα αυτο δεν προκειτε να γινει ποτε, οπως λενε και καποιοι, ειναι μια ουτοπια. Ο κοσμος ειναι πολυ αμορφωτος για κατι τετοιο. Ειναι σαν να χανει τη γη κατω απο τα ποδια του. Σαν κατι φοβισμενα κουταβια που τα τρομαζεις και δεν ξερουν προς ποια κατευθυνση να πανε.

Ο κοσμος ειναι ΤΟΣΟ αξιολυπητος που μονος ΔΕΝ μπορει να κανει τιποτα, σαν να μην λειτουργη πλεον κανενας εγκεφαλος. Ολοι περιμενουν απο τον μπαμπα (κατι που το ονομαζουν --> κρατος) να λυση τα προβληματα τους. Ανικανοι να αντιμετωπισουν μια κατασταση μονοι τους. Πρεπει να φωναξουν τους baby-sitter τους (αστυνομια) να βαλει σε ταξη τα πραγματα. Αφου οι ειδοι ειναι πλεον ανικανοι λησουν το οποιοδηποτε θεμα σοβαρα και ειλικρινα.

Οπως ειπα και σε αλλο ποστ μου. Αν δεν ειστε ετοιμοι να θυσιασετε ταυτοτα, λεφτα και τροπο ζωης τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας. Ειναι μερος της ψυχολογιας του ανθρωπου. Τα πιστευω σου ειναι η ταυτοτητα σου. Ασχετος κατα ποσο ειναι λογικα αυτα που πιστευεις. Ο κοσμος πιστευει σε παραμυθια και παιθενει για αυτα. Και για να καταληξω. Κανεις δεν θελει να χασει την ταυτοτητα του. Κατι για το οποιο πολεμησε ΜΙΑ ΖΩΗ.

Τεσπα τα λογια ειναι φτώχια. Ελλειψη ειλικρινειας και σοβαροτητας. Απλα λεει ο καθενας τις μαλακιες του για το τη εγινε πριν 23923929 χρονια να το παιξει ξερολας. Συζητησεις χωρις στοχο.

Και οσο για εσας που περιμενετε απο αυτο που ονομαζεται *κρατος* να κανει το οτιδηποτε. Θα με θυμηθειτε σε μερικα χρονια.

Τηλέφωνο και διεύθυνση να αφήσεις να σ'επισκεφτούμε όταν σε θυμηθούμε

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To μαζι τα φαγαμε (συμπληρωνω οτι "μαζι τα τρωμε" ακομα) ειναι η πιο σοφη και αληθης κουβεντα που ακουστηκε απο Ελληνα πολιτικο στην μεταπολιτευση, οσο κι αν δεν αρεσει σε μερικους.

Ολα τ'αλλα ειναι φθηνες δικαιολογιες ενος πολυ φθηνου λαουτζικου που μολις ηρθε αντιμετωπος με τις ευθυνες του αρχισε να τα φορτωνει απο 'δω κι απο 'κει (ξενοι, ΔΝΤ, Μερκελ, εκλεγμενοι Ελληνες πολιτικοι, ελοχιμ, νεφελιμ, εξωγηινοι που συνηδητοποιησαν οτι η Ελλαδα ειναι το κεντρο του συμπαντος και θελουν το κακο της κλπ).

Κανενας εξωγηινος δεν επελεξε την ελλαδα. Και ουτε επειδη η ελλαδα ηταν special.  Η Ελλαδα οπως και καποιες αλλες χωρες εκλεχθηκαν γιατι ο κοσμακις ειναι αμορφωτος. Τι εκαναν οι Ελληνες τα τελευταια 50 χρονια?? Εκτος απο το να μαλακιζονται και να βγαζουν τα ματια τους?? ΤΙΠΟΤΑ !

Γενιές ΑΧΡΙΣΤΩΝ "ανθρωπων". Οπως ακιβως τους θελει η καπιταλιστκη ιδεολογια. Απανθρωπους και συμφεροντολογους χωρις την οποιδηποτε αισθηση συλλογικοτητας/ομαδικοτητας.

• Like 2
Δημοσ.

Όσο για τον Λεβέντη, μόνο γραφικός δεν είναι,

Μου ειναι συμπαθης αλλα δυστυχως ονειροβατει και αυτος.

Δημοσ.

ο μονοσ τροποσ να φοβισεισ την πεταλουδα του καπιταλισμου ειναι μια γιγαντιαια αρκουδα που θα την λιωσει και θα την κατασπαραξει. η αρκουδα του σοσιαλισμου πρεπει να ερθει και να βαλει τα πραγματα στην θεση τουσ. για αυτο λεμε αποδεσμεφση απο το ευρω και απο την ευρωπαικη ενωση και κυκλοφορια δραχμησ με παραλληλη κυκλοφορια σε ρουβλι. μονο ο πουτιν μπορει να μασ σωσει.

Μας δουλεύεις ρε φίλε; Τί αρκούδα του σοσσιαλισμού τσαμπουνάς;

Η Ρωσία σήμερα, είναι μία καπιταλιστική χώρα, όπως η Γερμανία και η Αγγλία.

• Like 1
Δημοσ.

Τα posts από άτομα με λίγα posts είναι τουλάχιστον ύποπτα.

Εγώ δεν τα διαβάζω καθόλου.

Ψυχολογια των μαζων. Οταν κατι δεν διαφημιζετε η δεν ειναι mainstream τοτε ΔΕΝ ασχολουμαστε μαζι του. Τοτε εχουμε αυτην την αισθηση οτι μπορουμε να το γελοιοποιησουμε. Αχ... ποσο ευκολα ελεγχης κοσμο οταν εχεις ενα ματσο απο δηθεν ατομα χωρις προσοπικοτητα, ανειλικρινης, συμφεροντολογους και αμορφωτους. Πετα τους ενα κομματι κρεας να δεις τον σκυλο να βγενει απο μεσα τους, να δεις ποσο συγχρονη (τη λεξη και αυτη..) ειναι. Αλλα κατι τετοιες στιγμες απλα δεν λυπαμε κανεναν. Ο κοσμος περνει οτι του αξιζει. Τοσο απλα.

Αυτή η επιστημονική φαντασία μας έφαγε.

ναι ενω αυτη η προταση που εγραψες τα εξηγει ΟΛΑ. Πως διαφερει απο την επιστημονικη φαντασια αναρωτιεμαι. Αλλα ναι, το 80% εδω μεσα νοιωθη καλα να πετανει κοολ προτασεις. Ειναι cute και σε κανει να νοιωθεις οτι ειπες κατι το πολυ βαθυ ρε παιδι μου... παμε μπροστα ισως οταν ο κοσμος λυση πρωτα τις νευρωσεις του. Μεχρι τοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα posts από άτομα με λίγα posts είναι τουλάχιστον ύποπτα.

Εγώ δεν τα διαβάζω καθόλου.

Αυτοί που έχουν αρνητικό αριθμό;

Δημοσ.

Ψυχολογια των μαζων. Οταν κατι δεν διαφημιζετε η δεν ειναι mainstream τοτε ΔΕΝ ασχολουμαστε μαζι του. Τοτε εχουμε αυτην την αισθηση οτι μπορουμε να το γελοιοποιησουμε. Αχ... ποσο ευκολα ελεγχης κοσμο οταν εχεις ενα ματσο απο δηθεν ατομα χωρις προσοπικοτητα, ανειλικρινης, συμφεροντολογους και αμορφωτους. Πετα τους ενα κομματι κρεας να δεις τον σκυλο να βγενει απο μεσα τους, να δεις ποσο συγχρονη (τη λεξη και αυτη..) ειναι. Αλλα κατι τετοιες στιγμες απλα δεν λυπαμε κανεναν. Ο κοσμος περνει οτι του αξιζει. Τοσο απλα.

ναι ενω αυτη η προταση που εγραψες τα εξηγει ΟΛΑ. Πως διαφερει απο την επιστημονικη φαντασια αναρωτιεμαι. Αλλα ναι, το 80% εδω μεσα νοιωθη καλα να πετανει κοολ προτασεις. Ειναι cute και σε κανει να νοιωθεις οτι ειπες κατι το πολυ βαθυ ρε παιδι μου... παμε μπροστα ισως οταν ο κοσμος λυση πρωτα τις νευρωσεις του. Μεχρι τοτε.

Περίμενε εσύ τη μέρα που όλοι αγαπημένοι και χωρίς νευρώσεις θα κάνουμε τον αγώνα και την επανάσταση, και μετά από αυτό αγαπημένοι και χωρίς νευρώσεις θα εγκαινιάσουμε τον κόσμο του Star Trek και θα ξεχυθούμε στα αστέρια καθώς τα προβλήματά μας στη γη θα τα έχουμε λύσει. Και εγώ νιώθω καλά πετώντας τσιτάτα, όχι εσύ που βασίζεσαι σε ατάκες σε μπλουζάκια με τον Τσε.

• Like 2
Δημοσ.

Μεγάλο θέμα ο καπιταλισμός.

Θα προτιμούσα μία χώρα που παρεμβαίνει, χωρίς όμως να δρα καταλυτικά και όλα αυτά να γίνονται για το συμφέρον όλων.

Μου αρέσει που υπάρχουν χώρες που μπορείς να εργαστείς, να πάρεις αυτό που αξίζεις αλλά με την πρώτη στραβή (ανεργία) δε μένεις στο δρόμο.Στον αντίποδα : είχα δει ντοκιμαντέρ από Αμερική που κάποιοι έλεγαν "ε, για να είναι άστεγος, μάλλον το αξίζει".Εννούσαν ότι δε θέλει να πάει για δουλειά προφανώς.

Δε θέλω όμως και μία χώρα σαν την Ελλάδα που το greek dream ήταν το δημόσιο.Δημόσιο που σε άλλες χώρες το απαξιώνουν εντελώς, όχι εσκεμμένα, απλά ο ιδιωτικός τομέας είναι πιο προσοδοφόρος και δικαιολογημένα.Δε γίνεται εσύ που είσαι σε κάποια υπηρεσία-γραφείο και εξυπηρετείς 10 άτομα την ημέρα, να αμοίβεσαι το ίδιο με ένα μηχανικό στο εργοστάσιο της VW που πέρασαν από τα χέρια του κάποιες δεκάδες golf (η επιλογή αυτοκινήτου τυχαία).

Ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη και ας διαλέξουμε.Είμαι σίγουρος ότι ακόμα το greek dream ζει.Δυστυχώς...

Δημοσ.

Περίμενε εσύ τη μέρα που όλοι αγαπημένοι και χωρίς νευρώσεις θα κάνουμε τον αγώνα και την επανάσταση, και μετά από αυτό αγαπημένοι και χωρίς νευρώσεις θα εγκαινιάσουμε τον κόσμο του Star Trek και θα ξεχυθούμε στα αστέρια καθώς τα προβλήματά μας στη γη θα τα έχουμε λύσει. Και εγώ νιώθω καλά πετώντας τσιτάτα, όχι εσύ που βασίζεσαι σε ατάκες σε μπλουζάκια με τον Τσε.

ανεφερα πιο πανω οτι κατι τετοιο ειναι αδυνατον. B) :-D :-)

Δημοσ.

Ναι κι εγώ για την Ελλάδα απάντησα, από αυτά που βλέπω γύρω μου δηλαδή

Εγώ πάλι βλέπω σοσιαλιστές με δεξιά τσέπη. Συν ένα περίεργο μίγμα πατριωτισμού με παρτακι-σμου.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι βλέπω κομμουνιστες με δεξιά τσέπη. Συν ένα περίεργο μίγμα πατριωτισμού με παρτακι-σμου.

fixed.

Αυτοι ειναι οι χειροτεροι,που το παιζουν και θυματα του καπιταλισμου.

Βλεπε Βαλαβανη

• Like 1
Δημοσ.

ε βέβαια μη δεις αριστερό να έχει χρήμα αυτός είναι ο χειρότερος !!  αυτό το "κομμουνιστής με δεξια τσέπη" πόσο ανώριμο όμως είναι ε ? (εκτός από καραμέλα των χρυσαυγιτών - εθνικιστών) εφόσον στηρίζεις το καπιταλισμό για πιο λόγο ο άλλος να μη πλουτίσει ? επιτρέπεται μόνο οι φασίστες-καπιταλιστές να πλουτίζουν ?  όποιος αριστερός βγάζει χρήμα παύει να είναι αριστερός ή δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει ?? πες μας ρε εξυπνε scorpio. ότι ακούμε να λέει ο φασιστάκος μπαμπάκας με το ηλίθιο κοινωνικό περιβάλλον του το παπαγαλίζουμε και εμείς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...