NoExit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Να υποθεσω δηλαδη οτι μαζι τα εφαγες κα μαζι τα τρως με αυτον τον πολιτικο που αναφερες οτι ειπε την σοφη και αληθη κουβεντα. Υποθετω σωστα ; Το πρωτο πληθυντικο συμπεριλαμβανει και εμενα και εσενα και τον καθενα. Στοιχειωδη ελληνικα. Το ποιος τρωει τι και σε τι βαθμο ειναι αλλο ζητημα. Σημασια ομως εχει η νοοτροπια την οποια ασπαστηκαν οι παντες, ειδικα τις εποχες των... παχουλων αγελαδων. Κι απο τη στιγμη που η νοοτροπια επικρατουσε παντου, ο καθενας ετρωγε οσο τον επαιρνε. Εσυ πηγαινες να παρεις παπουτσια και ελεγες να μην σου κοψουν αποδειξη για να γλυτωσεις 20 ευρω/5.000 δραχμες, ο Δ.Υ επαιρνε συνταξη στα 40, αλλος φοροδιεφευγε, αλλος εχτιζε αυθαιρετο και μετα πληρωνε μιζες για να ενταχθει στο σχεδιο, η Ζακυνθος επαιρνε ολη επιδομα τυφλου και προφανως οι εκλεγμενοι απο τον ελληνικο λαο πολιτικοι τρωγανε ακομα παραπανω. Ο καθενας στο βαθμο που ειχε προσβαση να φαει. ΟΛΟΙ ανεξαιρετως ομως τρωγανε λεφτα απο το δημοσιο λογω νοοτροπιας. Κι επειδη θα βγουν διαφοροι γραφικοι να πουν "εγω δεν το εκανα και ημουν καθως πρεπει" να θυμησω οτι αυτο δε σας απαλλασει των ευθυνων σας που βλεπατε να κλεβουν διπλα σας και δεν αντιδρουσατε. Ισα-ισα αποδεικνυει του λογου του αληθες της σοφης αυτης ρησης: "Μαζι τα φαγαμε". 3
silverado Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το πρωτο πληθυντικο συμπεριλαμβανει και εμενα και εσενα και τον καθενα. Στοιχειωδη ελληνικα. Το ποιος τρωει τι και σε τι βαθμο ειναι αλλο ζητημα. Σημασια ομως εχει η νοοτροπια την οποια ασπαστηκαν οι παντες, ειδικα τις εποχες των... παχουλων αγελαδων. Κι απο τη στιγμη που η νοοτροπια επικρατουσε παντου, ο καθενας ετρωγε οσο τον επαιρνε. Εσυ πηγαινες να παρεις παπουτσια και ελεγες να μην σου κοψουν αποδειξη για να γλυτωσεις 20 ευρω/5.000 δραχμες, ο Δ.Υ επαιρνε συνταξη στα 40, η Ζακυνθος επαιρνε ολη επιδομα τυφλου και προφανως οι εκλεγμενοι απο τον ελληνικο λαο πολιτικοι τρωγανε ακομα παραπανω. Εγω ρωταω εσενα προσωπικα αν μαζι του τα εφαγες και ακομα τα τρως . Το αν ζηταγα αποδειξη ή οχι για τις αγορες μου δεν σημαινει οτι δεν πληρωνα το ΦΠΑ μου κανονικα. Ο εμπορος ειναι υπολογος αν κραταγε τον ΦΠΑ για παρτη του. Ουτε ΔΥ ειμαι, ουτε συνταξιουχος,ουτε εκανα παρεα με ατομα σαν τον εν λογω πολιτικο για να τα τρωω μαζι τους ακομα και κυριολεκτικα. Το να πετας κουτσοι στραβοι ολοι στον Αγιο Παντελεημονα, εκνευριζει αφανταστα αυτους που δεν ανηκουν σε αυτην την κατηγορια. Μη απαντηση σου σημαινει οτι εσυ τα εφαγες μαζι του.
NoExit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εγω ρωταω εσενα προσωπικα αν μαζι του τα εφαγες και ακομα τα τρως .Πρωτον. Εχω απαντησει ηδη. Ελληνικα καταλαβαινεις; Ρητορικο το ερωτημα. Δευτερον. Γιατι τετοια κωλοπιλαλα για το τι εκανα προσωπικα εγω; Τριτον. "Φταινε τα ελοχιμ που βαλαν στο στοχαστρο το κεντρο του συμπαντος, την Ελλαδα" ειναι η θεωρια σου, σωστα; Ε, "ολα εδω πληρωνονται" ειναι η δικια μου θεωρια για κατι τυπους σαν εσενα. Το αν ζηταγα αποδειξη ή οχι για τις αγορες μου δεν σημαινει οτι δεν πληρωνα το ΦΠΑ μου κανονικα. Ο εμπορος ειναι υπολογος αν κραταγε τον ΦΠΑ για παρτη του. Ουτε ΔΥ ειμαι, ουτε συνταξιουχος,ουτε εκανα παρεα με ατομα σαν τον εν λογο πολιτικο για να τα τρωω μαζι του ακομα και κυριολεκτικα. Το να πετας κουτσοι στραβοι ολοι στον Αγιο Παντελεημονα, εκνευριζει αφανταστα αυτους που δεν ανηκουν σε αυτην την κατηγορια. Επειδη η απαντηση σου ηταν αναμενομενη (καθε Ελληνας απαντα "οργισμενος" το ιδιο πραγμα με αυτα που ειπες οταν του υπενθυμιζεις τις ευθυνες που του αναλογουν εστω και ως μερους ενος συνολου), ηδη σε προλαβα και απαντησα προηγουμενως. Σου διεφυγε. Κατα τ'αλλα, απο τα 10.000.000 Ελληνων σε οποιον και να πεις οτι φταιει , ολοι εξοργιζονται και βγαινουν απο τα ρουχα τους απο την πολλη οργη που τους εθιξες την εντιμοτητα. Και τρεχουν να τα φορτωσουν στους υπολοιπους. Οι πιο "ωραιοι" τα φορτωνουν στους εξω να ξεμπερδευουν. Τα κλασσικα. Αλλα ειπαμε, "ολα εδω πληρωνονται" μανκες. Αυτο που σας εμεινε ειναι οι αμπελοφιλοσοφιες. Οι οποιες θα σταματησουν οταν οι ξενοι βγαλουν την πριζα και τελειωσει και το λιπος των περασμενων ετων. Διοτι περι πολυτελειας προκειται , πολιτες που ειναι συνενοχοι εδω και 30 ετη, να εχουν λογο και να τα φορτωνουν ΟΛΑ απο δω κι απο κει. Μη απαντηση σου σημαινει οτι εσυ τα εφαγες μαζι του.Τα εφαγα μαζι του, οσο κι εσυ. Ουτε παραπανω απο σενα, ουτε παρακατω. Εξαλλου αναμεσα στη γλωσσοδιαροια αποποιησης ευθυνων, σε επιασε και μια κριση ειλικρινειας κι εγραψες μονος σου οτι δεν ζηταγες αποδειξεις οταν ψωνιζες. Αρα στο κλαμπ του "μαζι τα φαγαμε" εισαι και μαλιστα στον πυρηνα του, οσο κι αν "εξοργιζεσαι" οταν στο χτυπανε. Σορρυ που δε σου χαιδευω τα αυτια να σου πω οτι ησουν ενταξει κι οτι για ολα φταιει η Μερκελ και τα ελοχιμ που σε βαλανε σημαδι επειδη εισαι προικισμενος και λογω ζηλειας και "συμφεροντων" εχουν σκοπο να σε εξοντωσουν. Για αυτα, ξερεις εσυ σε ποιο καναλι πρεπει να συντονιστεις και ποιανου "βιβλια" πρεπει να διαβασεις. 3
silverado Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πρωτον. Εχω απαντησει ηδη. Ελληνικα καταλαβαινεις; Ρητορικο το ερωτημα. Δευτερον. Γιατι τετοια κωλοπιλαλα για το τι εκανα προσωπικα εγω; Τριτον. "Φταινε τα ελοχιμ που βαλαν στο στοχαστρο το κεντρο του συμπαντος, την Ελλαδα" ειναι η θεωρια σου, σωστα; Ε, "ολα εδω πληρωνονται" ειναι η δικια μου θεωρια για κατι τυπους σαν εσενα. Επειδη η απαντηση σου ηταν αναμενομενη (καθε Ελληνας απαντα "οργισμενος" το ιδιο πραγμα με αυτα που ειπες οταν του προσαπτεις τις ευθυνες που του αναλογουν εστω και ως μερους ενος συνολου), να σου υπενθυμισω οτι ηδη εχω απαντησει και σε αυτο. Το δικο μου ερωτημα σε εσενα δεν ειναι ρητορικο ειναι προσωπικο. Απο την στιγμη που δεν απαντας προσωπικα τι εκανες, μου δινεις την δικαιολογημενη εντυπωση οτι εσυ τα εχει φαει μαζι του. Εσενα σου φαινεται περισσοτερο πιθανο να ειναι κεντρο του κοσμου μας το Τζιμπουτι, παρα η χωρα που γεννησε τον πολιτισμο. Κατανοητο πληρως.
NoExit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ναιναι, γεννησε τον πολιτισμο η Ελλαδα, γιαυτο και οι ξενοι αποφασισαν μερικες χιλιετηριδες αργοτερα να παρουν την εκδικηση τους, δανειζοντας μας λεφτα για το χρεος που δημιουργησαμε μονοι μας. Ρεαλιστικες θεωριες...Ρε μνημονια που να μην παιρνετε ανασα μεχρι να σοβαρευτειτε, ορισμενοι.ΥΓ. ΓΙα το τι εφαγα εγω, σου εχω απαντησει δεκαδες φορες και συνεχιζεις να κανεις οτι δε βλεπεις. Μπας και εισαι απο Ζακυνθο κι εσυ;
tritonas00 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 παρα η χωρα που γεννησε τον πολιτισμο. 3
silverado Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ναιναι, γεννησε τον πολιτισμο η Ελλαδα, γιαυτο και οι ξενοι αποφασισαν μερικες χιλιετηριδες αργοτερα να παρουν την εκδικηση τους, δανειζοντας μας λεφτα για το χρεος που δημιουργησαμε μονοι μας. Ρε μνημονια που να μην παιρνετε ανασα μεχρι να σοβαρευτειτε, ορισμενοι. ΥΓ. ΓΙα το τι εφαγα εγω, σου εχω απαντησει δεκαδες φορες και συνεχιζεις να κανεις οτι δε βλεπεις. Μπας και εισαι απο Ζακυνθο κι εσυ; Οχι τον πολιτισμο τον γεννησε το Τζιμπουτι. Τα περι χρεους θα εχουν ανατροπη συντομα,καλυτερα γελαει οποιος γελαει τελευταιος. Οταν θελεις να σκοτωσεις την Δημοκρατια,οφειλεις να την σκοτωσεις παραδειγματικα στην χωρα που την γεννησε. Αυτο το ξερουν καλα οι ξενοι,αυτο εφαρμοζουν αυτα τα μνημονιακα χρονια,χωρις να τους ενδιαφερει στο ελαχιστο οτι αυτο που ειχαμε εδω και πολλα χρονια ηταν κατι αλλο στην πραγματικοτητα. Εσυ λογικα θα μεινεις στα λογια του σοφου ανδρος που σε εκφραζει,στο οτι μαζι τα φαγατε και μαζι ακομα τα τρωτε. Καποτε η Αλικη Βουγιουκλακη ειχε πει για τον Δημητρη,χοντρος ανθρωπος χοντραδες λεει. Στην περιπτωση του ανθρωπου που θεωρεις σοφο,ταιριαζει γαντι αυτο που ειπε η Αλικη. Σοδες,πολλες σοδες να πινεις μην σε χασουμε και προωρα με τις μασες που κανεις,
ScorpioX777 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μιχαλολιάκο εσύ; Οχι διχασμενος ειναι.Ξεκινησε ως Μιχαλολιακος,μετα εγινε Λαπαβιτσας,και περιμενουμε να αποκαλυφθει η επομενη προσωπικοτητα.
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πως το έλεγε κάποιος, ''Παλιά δήλωναν όλοι ΠΑΣΟΚ, τώρα δηλώνουν νεοαριστεροεθνικιστές''. Πιστεύω το τελευταίο προσδιορίζει πλήρως τη πλειονότητα των Ελλήνων. Είμαστε οι καλύτεροι στον πλανήτη, θέλουμε και το κράτος στιβαρό και προστατευτικό. 2
filipN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 «Φωτισμένα» μου ξεφτέρια και όμως αλλάζουν οι καιροί... Εκτός από τις ιδεολογίες και τους διαφόρων αποχρώσεων …ισμούς, υπάρχει και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Ή αν προτιμάτε ο ασφαλέστερος των …ισμών, ο πραγματισμός, στον οποίο «η πράξη έχει προτεραιότητα έναντι της θεωρίας καθώς και η εμπειρία έναντι των αμετάβλητων αρχών». https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Silverado : Υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια κόμματα με πλήρη και λεπτομερή προγράμματα σύγχρονης λειτουργίας μιας χώρας. Μπορείς να τα δεις στο Internet. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως αγνοούνται επιδεικτικά από το 100% των δημοσιογράφων. Άρα κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ. Ουτε δημοσιογραφος ουτε κανενας αλλος δεν θα σου πει το σωστο, αυτο πρεπει να το κανεις εσυ σαν σωστος πολιτης να ενημερωθεις οσο ποιο καλα μπορεις και να διαλεξεις , επισης να μην θυμόμαστε μονο τα κομματα στις εκλογες αλλα συνεχια και να βλεπουμε το εργο τους.
NoExit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Οταν θελεις να σκοτωσεις την Δημοκρατια,οφειλεις να την σκοτωσεις παραδειγματικα στην χωρα που την γεννησε.Αυτο το ξερουν καλα οι ξενοι,αυτο εφαρμοζουν αυτα τα μνημονιακα χρονια,χωρις να τους ενδιαφερει στο ελαχιστο οτι αυτο που ειχαμε εδω και πολλα χρονια ηταν κατι αλλο στην πραγματικοτητα.Ηθελα να ξερα αν συλλογισμους σαν αυτον τον εκανες μονος σου ή αν τον ακουσες/διαβασες πουθενα. Ειναι να απορει κανεις με τις ασυναρτησιες που βαζετε σε 2 προτασεις και νομιζετε οτι εξηγησατε το οικονομικοπολιτικο προβλημα μιας 40ετιας σε μια χωρα κι εναν ολοκληρο λαο. Η πλακα ειναι οτι μαλλον τα πιστευετε κιολας. Εσυ λογικα θα μεινεις στα λογια του σοφου ανδρος που σε εκφραζει,στο οτι μαζι τα φαγατε και μαζι ακομα τα τρωτε.Συμπεριλαμβανεσαι σε αυτους που τα φαγανε. Κι αν κρινω απο τις "θεωριες" που αναπτυσεις περι καποιου αοριστου εξωτερικου εχθρου, ουσιαστικα απαλασεις εαυτον και συμπολιτες σου των τεραστιων ευθυνων ΣΑΣ και συνεχιζεις να ανηκεις στην κατηγορια αυτων που αναφερε ο συγκεκριμενος πολιτικος. Στον πυρηνα της για την ακριβεια. Εξαλλου κι αυτοι που εχουν φαει πιο χοντρα απο ολους ολα αυτα τα χρονια, πλεον τα φορτωνουν στους εξω ΣΚΟΠΙΜΩΣ. Το καλο σεναριο με εσενα που υποστηριζεις τα ιδια, ειναι να ανηκεις στην "κλασσικη περιπτωση βλαβης Λιακοπουλεικων". Το κακο σεναριο ειναι να ταυτιζεσαι με αυτους που σκοπιμα φορτωνουν στους εξω τις ευθυνες τους... 1
ScorpioX777 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Συμπεριλαμβανεσαι σε αυτους που τα φαγανε. Κι αν κρινω απο τις "θεωριες" που αναπτυσεις περι καποιου αοριστου εξωτερικου εχθρου, ουσιαστικα απαλασεις εαυτον και συμπολιτες σου των τεραστιων ευθυνων ΣΑΣ και συνεχιζεις να ανηκεις στην κατηγορια αυτων που αναφερε ο συγκεκριμενος πολιτικος. Στον πυρηνα της για την ακριβεια. Λαθος καταλαβες.Αν τα ειχε φαει θα εκανε τουμπεκα.Αυτος ειναι στην κατηγορια αυτων που θα ηθελαν να τα ειχε φαει αλλα δεν μπορεσε.Γιατι δεν μπορεσε φανταζομαι το καταλαβαινεις. 1
silverado Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ηθελα να ξερα αν συλλογισμους σαν αυτον τον εκανες μονος σου ή αν τον ακουσες/διαβασες πουθενα. Ειναι να απορει κανεις με τις ασυναρτησιες που βαζετε σε 2 προτασεις και νομιζετε οτι εξηγησατε το οικονομικοπολιτικο προβλημα μιας 40ετιας σε μια χωρα κι εναν ολοκληρο λαο. Η πλακα ειναι οτι μαλλον τα πιστευετε κιολας. Συμπεριλαμβανεσαι σε αυτους που τα φαγανε. Κι αν κρινω απο τις "θεωριες" που αναπτυσεις περι καποιου αοριστου εξωτερικου εχθρου, ουσιαστικα απαλασεις εαυτον και συμπολιτες σου των τεραστιων ευθυνων ΣΑΣ και συνεχιζεις να ανηκεις στην κατηγορια αυτων που αναφερε ο συγκεκριμενος πολιτικος. Στον πυρηνα της για την ακριβεια. Εξαλλου κι αυτοι που εχουν φαει πιο χοντρα απο ολους ολα αυτα τα χρονια, πλεον τα φορτωνουν στους εξω ΣΚΟΠΙΜΩΣ. Το καλο σεναριο με εσενα που υποστηριζεις τα ιδια, ειναι να ανηκεις στην "κλασσικη περιπτωση βλαβης Λιακοπουλεικων". Το κακο σεναριο ειναι να ταυτιζεσαι με αυτους που σκοπιμα φορτωνουν στους εξω τις ευθυνες τους... Ελα φαγανουλη που τα τρωγες παρεα με τον πρασινοκομφουκιο της χοντραδας,το ιδιο πολιτιστικο εκτοπισμα εχει η Ελλαδα ή καποιο κρατος τυπου Λετονιας ; Οταν εχθρος ειναι η Δημοκρατια ποιο ονομα χωρας ταυτισμενη με την εννοια της Δημοκρατιας θα χρησιμοποιησει το συστημα για να δειξει οτι θα υπαρξει ριζικη αλλαγη στα οσα θεωρουσαμε σωστα και επιδιωκομενα οι παντες ; Ποια χωρα προετοιμαστηκε καταλληλα την σωστη στιγμη,απο τους σωστους ανθρωπους για να παιξει τον ρολο της Ιφιγενειας για να φυσηξει ο ουριος ανεμος, της εξαφανισης του κοινωνικου κρατους; Μια χωρα που ανηκει στην ζωνη του ευρω, πιστη στο ανηκομεν εις την Δυσιν ,μια χωρα που θα ηταν ικανη με την θυσια της να τρομοκρατησει τις υπολοιπες χωρες του ευρω γιατι ειναι η αφετηρια σε αυτα που θα ακολουθησουν. Μια μεγαλοπρεπης επιδειξη του πως τσαλακωνεις εκ βαθρων τα παντα που εδιναν συνοχη σε μια χωρα και το πως μετα την φτιαχνεις στα μετρα σου. Δεν ειναι πλακα γιατι καποιοι οχι μονο τα πιστευαν αλλα και τα κανανε. Οσο για το ποιος εφαγε και τη εφαγε απο τους δυο μας, ειναι κατι που οτι δικαιολογιες και να σκεφτεις περιλαμβανει μονο εσενα.
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Γιατί για τον νεοαριστεροεθνικιστή, ακόμα και στην πτώση , είμαστε το κέντρο του πλανήτη. Και βέβαια υπήρχε σχέδιο παραδειγματισμού. Αλλά δε μπορούσαν να το κάνουν στην Πορτογαλία. Στην Ελλάδα θα το κάνουν. Ομφαλός της γής λέμε. Το σχέδιο το δικό μας ποιο είναι ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα