dieccast Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 αν εισαι ντε και καλα αναμεσα στα δυο αυτα! iphone σταθεροτητα καλη καμερα ,κακη μπαταρια,smooth εμπειρια !! lg g3 πολυ καλη οθονη,καλυτερη μπαταρια απο iphone 5 αλλα με τα δικα του διαφορα προβληματακια,λαγκακια μικρα ,υπερθερμανση ! 1
master1992g Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εγώ από iphone 5 πήγα σε g3. το g3 υπερέχει σε όλα, μιλάμε για άλλη εμπειρία χρήσης.Το μόνο που μου λείπει από το iphone είναι το ios. Αλλά και πάλι δεν θα πήγαινα στο 5 ούτε να με πλήρωναν. Σύγκριση μπορεί να γίνει με το 6 ή το 6plus, αλλά ανεβαίνεις πολύ σε χρήματα.
GianniSM Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το ένα είναι φάφλετ το άλλο μινιατούρα (για μένα τουλάχιστον, που κάτω από 5 ίντζες δεν αντέχω κανένα τηλ). Εδώ πρέπει να αποφασίσεις νομίζω. 1
taslikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 <p>Αποφασιζεις τι λειτουργικό θες και παίζεις ανάλογα... Εδω αντί για το 5 καλύτερα ειναι να πάρεις το 5c λόγω του γνωστού προβλήματος της μπαταρίας και του κουμπιού του 5</p>
Masma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Καταρχας επιλογη λειτουργικου και μεγεθους. Εφοσον καταληξεις σε ios εγω θα προτεινα την υπερβαση και να πας σε I phone 5s καθως εχει βασικες διαφορες απο το 5 και σιγουρα πιο καλη μπαταρια.... Φυσικα αν πας android το lg g3 ειναι μια πολυ καλη επιλογη. 1
Stogianz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το 5 με το 5s θα εχουν κι (λογικά) μια σημαντική διαφορά στην τιμή. Καλα τηλέφωνα κι τα 2. Εγω λογικά θα προτιμούσα G3 καθώς είμαι ηδη υπερευχαριστημενος με τον προκάτοχό του το G2 κι δεν θέλω να γυρίσω σε μικρή οθόνη.
voldemort Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ποιο απο τα 2? Κανε το μεγαλυτερο καλο στην ζωη σου και μην αγορασεις το Iphone 5(σκετο)! Ειναι γεματο προβλήματα.Ειναι και παιζει σχεδον το μονο Iphone που το ξεφορτωνονται αρον αρον...Ριξε μια βολτα στο τοπικ της apple και θα καταλαβεις.Το Iphone 5 ειναι η πρωτη και ως συνηθως κατα την ιστορια της apple ΜΗ διορθωμενης εκδοσης.Παντα να προτιμας κατα γενικο κανονα τα s. ή παρε 5s...ή το G3. 1
kasdmage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 <p>Ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας εχω iphone 5 χωρις κανενα προβλημα ουτε στν μπαταρια ουτε στο κουμπι ουτε lag δν εχω δει.. Και σκεφτομαι να το ανταλλάξω με lg g3</p>
Masma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 <p>Ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας εχω iphone 5 χωρις κανενα προβλημα ουτε στν μπαταρια ουτε στο κουμπι ουτε lag δν εχω δει.. Και σκεφτομαι να το ανταλλάξω με lg g3</p> Εισαι απο τους τυχερους. Εφοσον εχεις I phone 5 ο μονος λογος να πας lg g3 ειναι για το μεγεθος -την καλυτερη καμερα και φυσικα αν θες αλλαγη λογισμικου.
kasdmage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 <p>Απλα με κουραζει το μικρο μεγεθος αλλα το μονο που φοβαμαι στο lg g3 που ο πιο πανω ειπε οτι εχει κολληματα και υπερθεμανση ..</p>
Stogianz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μια χαρά είναι το G3. Το έχει φίλος κι εγώ που έχω "παίξει" μαζί του ανταποκρίνεται άριστα. Για υπερθέρμανση δεν ξέρω πάντως αν του πίνεις το αίμα πιστεύω θα ζεσταίνετε. 1
Masma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Οκ ολα ζεσταινοντε αμα τους πινεις το αιμα. Βεβαια υπαρχουν αναφορες για υπερθεμανση αλλα δεν ειμαι και ο καταληλος να σου πω καθως δεν εχω εμπειρια απο το κινητο
Fulgore Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Καταρχας επιλογη λειτουργικου και μεγεθους. Εφοσον καταληξεις σε ios εγω θα προτεινα την υπερβαση και να πας σε I phone 5s καθως εχει βασικες διαφορες απο το 5 και σιγουρα πιο καλη μπαταρια.... Φυσικα αν πας android το lg g3 ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Εχεις κοιταξει καθολου τιμες ή απλα το γραφεις ετσι γενικα?? http://www.skroutz.gr/s/4929883/LG-G3-16GB.html?from=catspan http://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html Η υπερβαση ειναι σχεδον διπλασια τιμη??
master1992g Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μην το σκέφτεσαι, πάνε σε g3.Δεν θα το μετανιώσεις, αυτά περί lag και υπερθέρμανσης είναι λίγο υπερβολές. Σαφώς δεν είναι smooth όπως τα iphone, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι κολλάνε κιόλας, όσο για την υπερθέρμανση στην παραλία με σερφάρισμα όλη μέρα δεν κατάλαβα τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα