Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Εχω ενα υπολ/στη με cpu i7 4790 χωρις καρτα γραφικων. Θελω να συνδεσω δυο

μονιτορ LG Flatron W1943 SB και W 1946. Εχουν συνδεση μονο VGA. Μπορω με ανταπτορα απο το

VGA της μητρικης , 1 αρσενικο σε 2 θυληκα VGA να δουλεψουν οι οθονες μαζι και καθαρα. Δοκιμασα

και συνδεσα μια στο VGA και η αλλη στο HDMI αλλα δεν ειχα καλη εικονα στην μια(HDMI). Εκανα δοκιμη

και στην υποδοχη DVI (24+1) αλλα δεν δουλεψε καθολου.

Δημοσ.

Εξαρτάται ποια μητρική έχεις.

Λογικά για να έχει τρεις εξόδους θα παίρνει και τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να στείλει σήμα σε πολλαπλές οθόνες.

Από μία έξοδο σε δύο οθόνες, θα έχεις την ίδια εικόνα και στις δύο.

Δε νομίζω να είναι αυτό που επιδιώκεις!

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά..

Την μια θα την συνδέσεις κανονικά VGA to VGA και για την άλλη θα πάρεις αν δεν έχεις έναν ανταπτορα DVI <> VGA και πρέπει να παίξουν κανονικά.

Δημοσ.

Στο VGA θα συνδεσω τον ανταπτορα αρσενικο  VGA σε δυο θυληκα VGA.Χρειαζεται καποια ρυθμιση απο τον

πινακα ελεγχου. Συνδεσα DVI και VGA και την DVI δεν την εντοπισε. Θελω να κανω την ρυθμιση επεκταση οθονων.

Δημοσ.

Αν παρεις απο την μια vga και με splitter δωσεις σε δύο οθόνες τότε ΔΕΝ μπορεις να έχεις επέκταση οθονων , το μονο που θα καταφέρεις ειναι να παρεις ακριβως την ιδια εικονα και στις δυο οθονες

Δημοσ.

Συνδεσα DVI και VGA και την DVI δεν την εντοπισε γιατι; Θελει καποια αλλη ρυθμιση; Μηπως δεν ειναι αρκετη

η δυναμη της on board και θελει καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...