Kalipsw13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Καλησπερα θελω να κανω φορματ σε ενα λαπτοπ γιατι κολλαει και κλεινει συνεχεια. Εχω διαβαζει τι διαδικασια και πιστευω πως δεν ειναι κατι δυσκολο. Το κομματι που με δυσκολευει ειναι τα windows. Ο υπολογιστης εχει windows 8 enterprise απο οταν τον αγορασε αλλα οταν τον αγορασεδεν ειχανε καποιο CD με τα windows. Βεβαια αποτι σελιδα της microsoft κατεβασα τα windows 8.1 και τα εγραψα σε CD για να κανω το φορματ. Το θεμα μου ειναι οτι μετα το φορματ θα ζητησει καποιο κλειδι των windows λογικα θα αμα βαλω το κλειδι που εχει στα windows 8 enterprise θα τα βαλει? Και αν αυτο που λεω δεν γινεται υπαρχει καποιος τροπος να κανω το φορματ με τα windows που εχει ηδη ?παρολο που οταν αγοραστηκε δεν υπηρχε CD με τα windows αυτα που εχει για "πιθανο" φορματ. Ευχαριστω για το χρονο σας.
vb23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εαν κατεβάσεις την ίδια έκδοση windows που εχεις και βάλεις το κλειδί που γράφει το laptop απο κάτω δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. Θα σου κανει νόμιμη ενεργοποίηση 1
Kalipsw13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και μπορω να κατεβασω απο τη microsoft δωρεαν αυτη την εκδοση των windows ?
vb23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αυτο θα σε βοηθήσει αρκετά : http://www.insomnia.gr/topic/549963-νόμιμο-κατέβασμα-των-windows-81/ http://www.pcsteps.gr/14819-κατέβασμα-windows-8-δωρεάν/ 1
Kalipsw13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ναι την διαδικασια αυτη την εχω κανει και τα εχω γραμμενα σε CD ετοιμα για το boot. Αν παω στο συστημα του υπολογιστη που λεει τα στοιχεια εχει κατω κατω ενα που λεει αναγνωριστικο προιοντος αυτο ειναι το κλειδι ?
vb23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δεν εχω δει ταμπελάκι απο win 8 . Αλλα ναι αυτο ειναι. Το product key
Kalipsw13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !!! Ελπιζω να μην υπαρξει καποιο προβλημα με το key 1
vb23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εαν θέλεις προαιρετικά μπορεις να κατεβάσεις την εφαρμογή Speccy: http://www.piriform.com/speccy η οποία σου δείχνει το κλειδί που ειναι ενεργοποιημένα τα windows σου. Οποτε κανεις και μια επαλήθευση με το ταμπελάκι σου 1
Kalipsw13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ειναι στη κατηγορια Operating System στο serial number? Απλα το λαπτοπ αυτη τη στιγμη εχει τα windows 8 Enterprise. Και εγω κατεβασα τα windiws 8.1 τα απλα. Δεν ειναι τα windows 8.1 enterprise ειναι τα απλα. Θα ταιριαζει το key?
WalkerSW Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Κανε κατι πιο απλο .. Πανε στα settings των win8.1 που εχεις μετα στο recovery και κανε ενα reset τα windows. Το ιδιο πραγμα με φορματ ειναι χωρις τον μπελα της διαδικασιας του φορματ και χωρις αναγκη ενεργοποιησης
Kalipsw13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αυτη τη στιγμη το λαπτοπ εχει windows 8 την συγκεκριμενη εκδοση που εγραψα πιο πανω απλα εχω γραψει σε CD τα 8.1 τα απλα δεν τα εχω περασει. Οποτε δεν καταλαβαινω αυτο που μου λες μιλας για εργοστασιακες ρυθμισεις? Δεν με ενοχλει η διαδικασια του format το μονο που θα κανω ειναι να κανω back up τους drivers και μετα απλα θα βαλω το dvd με τα windows απλα επειδη δεν ειναι η ιδια εκδοση αυτη που κατεβασα με αυτα που εχει (windows 8 Enterprise σε windows 8.1) φοβαμαι μηπως το serial number δεν το δεχτει. Για αυτο ρωτησα μηπως καποιος ξερει η το εχει κανει αν παιζει ρολο το οτι δεν ειναι η ιδια κατηγορια.
kougi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Πρεπει να μεταφερθει το thread, δεν το ανοιξες στον σωστο χωρο φιλε μου. Ετσι μπορει να εχεις και περισσοτερη βοηθεια.
Kalipsw13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ποια κατηγορια ειναι η καταλληλη? και πως θα το μεταφερω? εκτος αν το ξανα ανοιξω στη καινουργια κατηγορια
WalkerSW Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αυτη τη στιγμη το λαπτοπ εχει windows 8 την συγκεκριμενη εκδοση που εγραψα πιο πανω απλα εχω γραψει σε CD τα 8.1 τα απλα δεν τα εχω περασει. Οποτε δεν καταλαβαινω αυτο που μου λες μιλας για εργοστασιακες ρυθμισεις? Δεν με ενοχλει η διαδικασια του format το μονο που θα κανω ειναι να κανω back up τους drivers και μετα απλα θα βαλω το dvd με τα windows απλα επειδη δεν ειναι η ιδια εκδοση αυτη που κατεβασα με αυτα που εχει (windows 8 Enterprise σε windows 8.1) φοβαμαι μηπως το serial number δεν το δεχτει. Για αυτο ρωτησα μηπως καποιος ξερει η το εχει κανει αν παιζει ρολο το οτι δεν ειναι η ιδια κατηγορια. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/restore-refresh-reset-pc Το κλειδι απο τα enterprize δεν θα λειτουργήσει στα απλα!
Kalipsw13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω για την σελιδα ουσιαστικα θα κανει φορματ το λαπτοπ απο μονο του χωρις να χρειαστει να βρω τα windows αν καταλαβα σωστα. Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο που διαθεσατε. <3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα