Προς το περιεχόμενο

HP P1102 vs Ricoh SP112SU


Orpheas1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω σκυλο εκτυπωτη laser για χρηση αραια και που και χαλαρα πραγματα. Πρωτο κριτηριο η αντοχη στον χρονο. Εχοντας διαβασει λοιπον πολυ καλα σχολια για τον HP P1102 ειπα να ριξω μια παραγγελια απο Πλαισιο στα 59 ευρω θεωρωντας τον μια ασφαλη επιλογη... http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/ektipotes/printer/HP-P1102-Laser-Printer-CE651A.htm

Το θεμα ειναι οτι θελω να εχω και σκανερ και για αυτον τον λογο ειπα να κρατησω ενα Lexmark inkjet πολυμηχανημα που εχω μονο για σαρωσεις και να χτυπησω μονο εκτυπωτη. Καπου εδω λοιπον μπηκε στην ζωη μου ο Ricoh SP112SU http://www.you.gr/proionta/ektypotes-polymichanimata/polymichanimata/polymichanimata-laser/polymichanima-laser-ricoh-sp112su10 ευρω ακριβοτερος, 2 χρονια εγγυηση, με σκανερ μαζι, ολα σε ενα νοικοκυρεμενα.

Aπο αξιοπιστια τι λεει ο ricoh? Εχει κανεις αποψη για το συγκεκριμενο μοντελο? Απο κοστος τονερ πώς παμε? Γενικα ο HP μου φαινεται πιο δοκιμασμενη και σιγουρη λυση, αλλα σχεδον στα ιδια χρηματα μπορω να γλιτωσω μια παραπανω συσκευη στο γραφειο και ειμαι σε διλημμα. Τα φωτα σας παρακαλω :-)

Επεξ/σία από Orpheas1992
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...