imaginas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τον Η/Υ τον μοιράζομαι με τον αδερφό μου.Του έχω φτιάξει ένα λογ/σμό και μπαίνει από εκεί.Όταν όμως εγκαθιστώ ένα πρόγραμμα,στην επιφάνεια εργασίας του εμφανίζεται συντόμευση,όπως και στη δική μου.Πώς μπορώ να τις αφαιρέσω μόνο από εκεί;
micos000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αυτό γίνεται γιατί πολλές φορές οι εγκαταστάσεις δημιουργούν συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για όλους τους χρήστες και όχι μόνο στον λογαριασμό στον οποίο ξεκίνησε η εγκατάσταση. Άνοιξε την εξερεύνηση των windows και πήγαινε στον παρακάτω φάκελο C:\Χρήστες\Κοινόχρηστο\Desktop Εκεί επέλεξε τις συντομεύσεις που θέλεις να αφαιρέσεις και κάνε αποκοπή και επικόλληση στην επιφάνεια εργασίας σου ή στον φάκελο C:\Χρήστες\ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ\Desktop Αν θέλεις, μπορείς να επαναλάβεις και για τις συντομεύσεις του μενού έναρξη το οποίο είναι στον παρακάτω φάκελο C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\ .και να τα μεταφέρεις στον φάκελο C:\Χρήστες\USER-NAME\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ Για να δεις αυτόν τον φάκελο πρέπει να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος ή να κάνεις copy-paste το λινκ στη γραμμή διεύθυνσης της εξερεύνησης αλλάζοντας το USER-NAME με το όνομα του λογαριασμού σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα