Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Κάποιος πούλησε την ψυχή του στον διάβολο για να πάρει renew...
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τελικα εκανε καλυτερα νουμερα απο οτι νομιζαμε....Τι να πω..
trayban Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ανανεώθηκε Η Μλκια; Δεν έχει με τι να ασχοληθεί ο χαζομπρουκχαιμερ φαίνεται
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τελος απο μενα η σειρα μιας και ειδα χτες και το τελευταιο επεισοδιο. Το πρωτελευταιο επεισοδιο ηταν καλουτσικο(για τα δεδομενα της σειρας παντα)και το τελευταιο επεισοδιο,οταν ειδα προηγουμενως πριν το δω υψηλη βαθμολογια στο imdb μου εκανε εντυπωση για το αν οντως ηταν τοσο καλο. Μακραν το καλυτερο επεισοδιο της σειρας το τελευταιο(ολως τυχαιως χωρις να πρεπει να λυσουν καποια οπως τις αλλες υποθεσεις),το ολο σκηνικο με τα αδελφια δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε κιολας.Βεβαια πεταχτηκε η τελευταια ατακα στο στο τελευταιο λεπτο που σιγουρα για οσους δεν εχουν διαβασει τα comic(αλλα και να μην εχει διαβασει καποιος τα comic)για να ξερει τι παιζει,σιγουρα αφηνει ενα μεγαλο WTF για την επομενη season. Ανανεώθηκε Η Μλκια;Δεν έχει με τι να ασχοληθεί ο χαζομπρουκχαιμερ φαίνεται παραδοξως στο εξωτερικο εχει αρκετα καλη τηλεθεαση αλλα και τα νουμερα στο imdb αν και δεν εχει παρα πολλους ψηφους ειναι αρκετα υψηλα http://www.imdb.com/title/tt4052886/eprate?ref_=tt_eps_rhs_sm
mary Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η μάνα τους. Μπορεί κάποιος, έστω σε σποιλερ, να μου πει τι παίζει; Τελικά, μιας και τελείωσε η πρώτη σεζόν, μπορώ να πω ότι μου άρεσε, ήταν μια χαλαρή σειρουλα, και θα συνεχίσω να τη βλέπω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Άντε να έλεγε η Mazikeen ότι δραπέτευσε η μαμα (aka Lilith) να το καταλάβω, αλλά ο Lucifer? Και να την φοβάται κιόλας ffs?
trayban Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Η σειρά εξελίσσεται σε σουπερνατσουραλ. Μονο για να περνάει η ώρα παίζοντας κάνα παιχνιδάκι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 season premiere είχαμε σήμερα... ...αφού με χαλάει γιατί το βλέπω ακόμα? 1
Mikeasdf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 season premiere είχαμε σήμερα... ...αφού με χαλάει γιατί το βλέπω ακόμα? Για τον ιδιο λογο που εβαλα και γω να κατεβει το πρωτο επεισοδιο της 2ης
D4rkshadow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το κατεβασα και το ειδα και εγω,πιο πολυ απο περιεργια για να δω που το πανε..
Vapir Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 καλά κ εγώ το είδα αλλα είναι απο τις σειρές που δεν τις παίρνω στα σοβαρά , δηλαδή το κόβω να κρατάω επεισόδια καβάτζες για ώρες ξηρασίας
forgotten Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ακυρωσανε το constantine αλλα αυτο επιβιωσε ,μαλιστα
Pansar24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω εκατσα να το δω μηπως και το πανε διαφορετικα φετος,αλλα δυστυχως στο ιδιο εργο θεατες,παλι εκει λυνοντας αστυνομικες υποθεσεις..
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω εκατσα να το δω μηπως και το πανε διαφορετικα φετος,αλλα δυστυχως στο ιδιο εργο θεατες,παλι εκει λυνοντας αστυνομικες υποθεσεις.. Αν ηλπιζες να δεις Supernatural νουμερο 2 τοτε ναι επεσες εξω. Το λεει αλλωστε και το storyline http://www.imdb.com/title/tt4052886/?ref_=nv_sr_1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κάμποσοι ήλπιζαν να δουν κάτι από το comic, so far αυτό που έχουν κρατήσει ίδιο είναι 3 ονόματα και τπτ άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα