Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Ένας ακόμα λογος για να μην τρώμε το procedural στη μάπα.
geodrako Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, tzelen είπε Μόνο που ετούτη η σειρά έχει δαίμονες, εωσφόρους, διαβόλους, κτλ 😛 Οτιδήποτε είναι "ων" έχει ψυχολογία 😛 Αλλιώς τι θα έδειχνε; μόνο θάνατο; 😋
ADHD Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Πολυ καλα ξεκινησε με father Kinley εκανε setup για εξαιρετικό villain, άνθρωπος με master-plan και στυλακι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με μια όπως φαινόταν προσωπική σταυροφορία εναντίων του Λουσιφερ αλλα το παράτησαν γρήγορα όπως βλέπω και επέστρεψαν στη γνωστή σάχλα με την "Detective" (είμαι στο episode 6-7 νομίζω). Κριμα γιατι οπως ξεκινησε εβλεπα μεγαλο potential να δουμε κατι πιο σκοτεινό και έξυπνο.
Metal_Head Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, ADHD είπε Πολυ καλα ξεκινησε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου με father Kinley εκανε setup για εξαιρετικό villain, άνθρωπος με master-plan και στυλακι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με μια όπως φαινόταν προσωπική σταυροφορία εναντίων του Λουσιφερ αλλα το παράτησαν γρήγορα όπως βλέπω και επέστρεψαν στη γνωστή σάχλα με την "Detective" (είμαι στο episode 6-7 νομίζω). Κριμα γιατι οπως ξεκινησε εβλεπα μεγαλο potential να δουμε κατι πιο σκοτεινό και έξυπνο. Keep going. Συνεχίζει ωραία. Πραγματικά δυνατό season
j0hnn1e Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μόλις είδα το 1ο, παρατήρηση νούμερο ένα, η Lauren German το γ@μησε με τις πλαστικές.. Σίγουρα botox και χείλη, δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο αλλά έγινε σαν ανάποδο γ@μώτο 😅 Παρατήρηση νούμερο 2 βουτάει στην πισίνα και μετά βγαίνει έξω να συλλάβει τον τύπο στεγνωμένη και κυρία 😂
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ανανεωθηκε για 5η και final season διαβαζω στα facebooks, αν βρω source θα βαλω
ADHD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλη φαση αλλα ελπιζω να μην ειναι κανα cringe τελος σε φαση εζησε αυτος και η "Detective" καλά και εμείς καλύτερα δουλεύοντας στην αστυνομία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 51 minutes ago, ADHD said: Καλη φαση αλλα ελπιζω να μην ειναι κανα cringe τελος σε φαση εζησε αυτος και η "Detective" καλά και εμείς καλύτερα δουλεύοντας στην αστυνομία. Αν και μου άρεσε η s4 σε σχέση με τις προηγούμενες 3 που ήταν τίγκα στο procedural, όταν γνωρίζεις τι παίζει στο comic (πόσο μάλλον όταν το έχεις διαβάσει κιόλας), όλη η σειρά cringe είναι... 😛
ADHD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αν και μου άρεσε η s4 σε σχέση με τις προηγούμενες 3 που ήταν τίγκα στο procedural, όταν γνωρίζεις τι παίζει στο comic (πόσο μάλλον όταν το έχεις διαβάσει κιόλας), όλη η σειρά cringe είναι... 😛 Καλά προφανως δεν εχει καμια σχεση με το comic, αλλα απο την αλλη σκεψου οτι αν το ακολουθουσε θα ηθελε budget endgame για καθε επεισόδιο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 minute ago, ADHD said: Καλά προφανως δεν εχει καμια σχεση με το comic, αλλα απο την αλλη σκεψου οτι αν το ακολουθουσε θα ηθελε budget endgame για καθε επεισόδιο.. 1000 φορές να ήταν animated series...
panther_512 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Τελείωσα και εγώ τη σειρά πριν κάποιες μέρες. Βασικά η σειρά είναι 95% procedular και 5% supernatural. Σε κάθε επεισόδιο σε κάθε σεζόν ήμουν μόνιμα με την ελπίδα ότι η σειρά θα εξελισσόταν σε κάτι πιο ενδιαφέρον. Τα highlights πραγματικά ελάχιστα και είναι βέβαιο ότι αυτό οφείλεται στο budget που πρέπει να μετριέται σε κουκιά ή φασόλια . Ο πρωταγωνιστής ουσιαστικά κρατάει όλη τη σειρά. Η 4η σεζόν έδειξε μια ελαφριά στροφή προς το καλύτερο και ευελπιστώ να ακολουθήσει την ίδια πορεία η τελευταία σεζόν. 2
Greektrooper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Άντε να δούμε τι θα γίνει σ' αυτήν την έρημη 5η σεζόν. Αν και βασικά το γεγονός πως ανακοινώθηκε η 6η αφού όμως είχαν τελειώσει τα γυρίσματα της 5ης με τρομάζει κάπως αλλά δεν βαριέσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα