Προς το περιεχόμενο

micro usb on the go

kiriakos47

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!! Έχω αγοράσει πρόσφατα το MLS IQTAB SPARK και προσπαθώ να μάθω εαν υποστηρίζει micro usb on the go γιατί θέλω να παραγγείλω το NATEC NEK 0535 SCALAR with touch pen keycase.

Έχω κατεβάσει διάφορες εφαρμογές On the go checker απο το playstore αλλά είναι τρομερά αναξιόπιστες και οι μισές μου έβγαζαν ότι το υποστηρίζω ενώ οι άλλες μισές όχι. Πως μπορώ να μάθω αξιόπιστα αν το υποστηρίζω για να μην κάνω παραγγελία και την στείλω πίσω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε ένα τηλ ή στείλε ένα mail στην MLS. Δεν μου φαίνεται απίθανο να απαντήσουν. (δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από την εταιρία)

--edit--

http://www.e-shop.gr/natec-nek-0535-scalar-with-touch-pen-keycase-for-7-tablet-mid-p-PER.572276εδώ βλέπω στις αξιολογήσεις 2 άτομα με MLS, οπότε μου φαίνεται καλό σημάδι.

Επεξ/σία από lion2486

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την MLS μου απάντησαν αυτό . ''Όσον αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, έχει θύρα micro usb αναγνωρίζει καλώδιο otg. Παρόλα αυτά δεν  μπορούμε να εγγυηθούμε τη συμβατότητα όλων των περιφερειακών συσκευών.''

Εφόσον λένε ότι έχει otg και υπάρχουν και άλλοι χρήστες MLS που το κατάφεραν , δεν μου φαίνεται απίθανο να δουλέψει. Anyway το παρήγγειλα και θα κάνω update για το αν δουλεύει τελικά. 

Ευχαριστώ πολύ

Οκ παιδιά τελικά δούλεψε τέλεια. Αν κάποιος έχει παρόμοιο θέμα ας επικοινωνήσει με την MLS. Απαντάνε πολύ γρήγορα και είναι πολύ εξυπηρετικοί!

Επεξ/σία από kiriakos47

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...