Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Καταρχήν δεν ήξερα αν υπήρχε κάποιο σχετικό θέμα γι'αυτό ανοίγω καινούργιο..

Έχω windows 10 αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή μου και θέλω να κάνω εγκατάσταση από την αρχή τα windows 7.Έχω φτιάξει ένα dvd το βάζω να κάνει boot από το dvd r/w και μπαίνω στην αρχή αρχή που ζητάει να ορίσουμε γλώσσες και χώρα πριν αρχίσει η εγκατάσταση των 7.Τι γίνεται όμως που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε ποντίκι αλλά ούτε και πληκτρολόγιο για να επιλέξω γλώσσες;;;Υπόψιν ότι και οι 2 συσκευές είναι ενσύρματες....

Δημοσ.

Για αρχή κοίτα μηπως είναι συνδεμένα σε usb 3.0. Αν ναι βαλτα σε 2.0 και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Το έχω δοκιμάσει και δεν έγινε τίποτα...Ενώ είμαι στο BIOS και πατάω να κάνει boot από το dvd,δουλεύει και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο,με το που αρχίσει η εγκατάσταση των windows 7 απενεργοποιούνται και οι 2 συσκευές...

Δημοσ.

Δοκίμασε αλλο dvd των windows για αρχή μηπως εχει πρόβλημα το δισκάκι , υπάρχει και μια επιλογή στο bios για τις usb συσκευές κατι για native υποστήριξη αν και δεν ειναι σε ολες τις motherboard δοκίμασε το και αυτο αν το βρείς

Δημοσ.

Άλλο dvd δεν έχω δοκιμάσει,αλλά την επιλογή μέσα στο BIOS της motherboard το έχω κάνει(ASUS Z97 PRO GAMER).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Το έχω δοκιμάσει και δεν έγινε τίποτα...Ενώ είμαι στο BIOS και πατάω να κάνει boot από το dvd,δουλεύει και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο,με το που αρχίσει η εγκατάσταση των windows 7 απενεργοποιούνται και οι 2 συσκευές...

Δες στο bios,καπου γραφει λογικα enable LEGACY mode,και βαλτο στο enable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...